caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. 2018. 05. 24. - 0:57, Ody Mandrell írta: Olvasd tovább. Dzséjt alább leírta a megoldást. Már hozzáadtam az Avastban a kivételekhez az oldalt (nagy nehezen végre megtaláltam ezt a funckiót), de továbbra sem tudok belépni gépről. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. Akkor kapcsold ki az avast-ot, majd lépj be, utána kapcsold vissza az irtót és ok lesz. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. Sajnos a skin sem volt teljesen kompatibilis az újabb kinézettel, apróbb-cseprőbb hibái voltak, ezért feltettük a 4.3-as ami tökéletesen működik. Első ránézésre talán nem látszik a különbség, de azért jobban megvizsgálva van pár újdonság illetve esztétikai finomítás. Ez az új alapbeállítása a fórumnak, így semmit nem kell tennetek. 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Akkor kapcsold ki az avast-ot, majd lépj be, utána kapcsold vissza az irtót és ok lesz. Sajnos már mindent megpróbáltam, de továbbra sem járok sikerrel. Megpróbálom az Explorerben megnyitni a fórumot, a múltkori vírusos esetnél ott működött az oldal. Mert amúgy Chrome-ot használok, és a legutóbb is ott volt probléma (néhány hónapja), míg az Explorerben nem volt semmi gáz akkor. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. Nem böngésző specifikus hanem vírusirtó miatt van. Azt cseréld le. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Május 29. Hozzászólás ideje: 2018. Május 29. Az lehet, hogy elkezdtem egy spoileres írást és elfelejtettem lezárni mielőtt elküldtem a hszt és a fórum megtette helyettem? Ha igen akkor bravó a motornak! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 29. (szerkesztve) Nem tudom még ezt nem próbáltam. És lezárta. Szerkesztve: 2018. Május 29. - Ody Mandrell 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Május 31. Hozzászólás ideje: 2018. Május 31. Majd a Solon kívüli topikban figyeljetek arra, hogy Mault hogyan említitek, mert az Obi-wan spinoffos topikban eléggé nyíltan beszéltek róla, de van, aki még nem látta a Solot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 31. Én megtettem amit tudtam, de ha találtál még kérdéses részt, nyugodtan intézkedhetsz. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Június 7. Hozzászólás ideje: 2018. Június 7. Jó hirem van. Szerintem lekerültünk a hamis viruslistáról. Reggel még ki kellett kapcsolnom az Avastot hogy fel tudjak jönni. Most már nem pedig megy az Avast összes védelme. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 7. Másnál is megoldódott a helyzet? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Június 10. Hozzászólás ideje: 2018. Június 10. Srácok! Kérlek figyeljünk a spoilerekre! Pb is írta, hogy mi lőttük le neki valahol a Solo főspoilert, ma meg délután megyek a JW2-re, erre egy SW topikban lazán belefutok az összefoglalójába. Figyeljünk ezekre légyszíves! 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 10. 26 perccel korábban, Donát írta: Pb is írta, hogy mi lőttük le neki valahol a Solo főspoilert, Attól függ ez hol történt. Ha egy spoileres topikban, akkor... Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Június 10. Hozzászólás ideje: 2018. Június 10. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Attól függ ez hol történt. Ha egy spoileres topikban, akkor... A Stories filmekről általában Kenobi topicjában került szóba... Spoiler Maul megjelenése az új filmben, és mint esetleges ellenfél a vén Obi-Wannak a Kenobi filmre Szerkesztve: 2018. Június 10. - Nabopolasszar Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 10. Az törölve is lett miután szóba került itt. Pb nem tudom hol olvasta. Ott is lehetett, de még nem írta. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Június 10. Hozzászólás ideje: 2018. Június 10. 2018. 06. 07. - 20:38, Ody Mandrell írta: Másnál is megoldódott a helyzet? Igen, végre nálam is! Sok fejfájást meg káromkodást okozott nekem a vírusirtó folytonos figyelmeztetése, de most már szerencsére a webvédelem bekapcsolásával is fel tudok lépni az oldalra anélkül, hogy a vírusirtó figyelmeztetne. 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. 2018. 06. 07. - 20:38, Ody Mandrell írta: Másnál is megoldódott a helyzet? Igen! Végre az irodai gépen is bejön az oldal. :) 1 Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. Hozzászólás ideje: 2018. Június 11. 20 órával ezelőtt, Nabopolasszar írta: A Stories filmekről általában Kenobi topicjában került szóba... Igen, ha jól rémlik, ez volt az. Talán még a Saga jövője topikban jött elő valami Maul kapcsán, de nem biztos. Tudom, hogy később törölve lett, illetve spoiler mögé lett téve, én még korábban futottam bele. 1 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Június 17. Hozzászólás ideje: 2018. Június 17. Tegnap délután megdőlt a legtöbb online felhasználó rekord 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 17. Láttam. Tegnap előtt is amikor a skint frissítettem. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Június 17. Hozzászólás ideje: 2018. Június 17. Ha már fórum statisztika... épp 666 felhasználónk van Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Június 17. Hozzászólás ideje: 2018. Június 17. Ha már Lucit megmentette a Netflix, maradjon egy ideig ez az öröm a fórum felhasználóinak számában is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Másnál is így néz ki a fejléc? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Köszi Frenkie! Elvileg javítva. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. (szerkesztve) Lenne egy javaslatom, ami nem tudom, mennyire kivitelezhető, illetve más is látja-e értelmét, de azért leírom. Szóval, a jobb oldali sávban, az utolsó aktív topikoknál meg lehetne azt csinálni, hogy egy adott topiknál ne a topiknyitó képe jelenjen meg, hanem azé, aki a legutóbbi hozzászólást írta? Vegyük például az "Egyéb fontos 10.0" topikot. Azt Dzséjt nyitotta 2016-ban, ezért az ő avatarja jelenik meg állandóan a topiknál, s az van odaírva, hogy "írta: Dzséjt". Első ránézésre akaratom ellenére is azt gondolom mindig, hogy ő írta az utolsó hsz-t, aztán eszembe jut, hogy ő csak a topikot nyitotta. De akármelyik másik topikot felhozhatnám. Tehát egy picit megtévesztő. Annyira azért nem zavaró, hogy megőrülnék tőle, csak gondoltam, megosztom a véleményemet, hátha lehet valamit az ügy érdekében tenni, ha az adminok, moderátorok látják értelmét. Szerkesztve: 2018. Június 24. - caseyjones Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. (szerkesztve) Éppen a minap néztem a dolgot. Az a baj, hogy az a szó más helyeken is szerepel, ahol meg nem lenne értelme megváltoznia. Agyalok még rajta. Szerkesztve: 2018. Június 24. - Ody Mandrell Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Elején kicsit zavaró volt, de most már megszoktam. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Nem voltam biztos, hogy minden filmre leszavaztam-e ezért tegnap megnéztem az értékelős topicocat, és azt vettem észre, hogy nem lehet minden filmnél megnézni ki milyen osztályzatot adott, pontosan az OT-nél, a Rogou One-nál valamint a Baljós kivételével a PT-nél se. Ott viszont valami nem stimmel a szavazásnál, így áll: 5-ös osztályzat 4 ember, 4-es 7 ember, 3-as 2 ember, a többi nulla, de ha rámegyek a szavazókra az 5-ösnél akkor ott azt mutatja, hogy 17-en adtunk 5-ös osztályzatot, ha a 4-esre megyek ott 10 fórumozót mutat akik arra tették a voksuk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Ez azért van mert a fórumos átálláskor illetve az előtte lévő problémák miatt nem sikerült jól konvertálni a szavazást. Bár meg lehetne javítani... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.