Yoda József Hozzászólás ideje: 2024. Május 29. Hozzászólás ideje: 2024. Május 29. (szerkesztve) Igen, ha "tiltott szót" (tudom hogy nem az, de nincs rá jobb szó most) akarsz visszaszerkeszteni, akkor nem engedi Szerkesztve: 2024. Május 29. - Yoda József 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2024. Május 29. Hozzászólás ideje: 2024. Május 29. (szerkesztve) Nálam már működik. egyéni beírni A DotRoll válasza szerint a ModSecurity szabályai csúsztak el, azokat kellett kiigazítaniuk. Remélhetőleg mindenkinél helyreállt, de esetleg egy sütitörléssel meg lehet támogatni a dolgot. Szerkesztve: 2024. Május 29. - Dzséjt Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2024. Május 29. Hozzászólás ideje: 2024. Május 29. Köszi @Dzséjt! Google-ben én is ezt találtam, átdobtam Face-en Odynak, de akkor ettől függetlenül is ez a válasz született. Jó, hogy ismét lehet egyéni válaszokat írni. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2024. Május 29. Hozzászólás ideje: 2024. Május 29. Én is erre leltem rá a Google segítségével, és ezért is írtam, hogy nem vezetett az eredményre, mert ez szerveroldali beállítás. Ha miénk lenne a szerver, mi is meg tudtuk volna oldani, de sajnos arra nekünk legfeljebb annyi ráhatásunk nincs, hogy nem fizetjük tovább és bezár a bazár. Mondjuk azért kíváncsi lennék, mi okozta ezt a dolgot. Tippre karbantartást végeztek, csak nem szóltak róla. A régi szolgáltató még a DotRoll előtt mindig részletesen tájékoztatta az ügyfeleit, ha belepiszkáltak valamibe - magyarán részletes tájékoztatást küldtek arról, mikor melyik szerveren milyen karbantartás lesz. A DotRoll meg csak arról tájékoztat, hogy fizetnünk kéne, illetve olykor-olykor megkésve, de arról is kapunk tájékoztatást, ha befizettük a számlát. Minden egyébről kussolnak, pedig azért nem csekély összeg szokott náluk landolni... 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Május 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. Május 29. Köszi @Dzséjt a közbenjárást!! 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2024. Május 29. Hozzászólás ideje: 2024. Május 29. 1 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Mondjuk azért kíváncsi lennék, mi okozta ezt a dolgot. Tippre karbantartást végeztek, csak nem szóltak róla. A régi szolgáltató még a DotRoll előtt mindig részletesen tájékoztatta az ügyfeleit, ha belepiszkáltak valamibe - magyarán részletes tájékoztatást küldtek arról, mikor melyik szerveren milyen karbantartás lesz. A DotRoll meg csak arról tájékoztat, hogy fizetnünk kéne, illetve olykor-olykor megkésve, de arról is kapunk tájékoztatást, ha befizettük a számlát. Minden egyébről kussolnak, pedig azért nem csekély összeg szokott náluk landolni... Sajnálom, hogy a Webserver átadta az érdekeltségeit a DotRollnak. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. Május 30. Megint felugrott ez a hiba üzenet. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2024. Május 30. Hozzászólás ideje: 2024. Május 30. Valamit akkor folyamatosan elcsesz a szolgáltató? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. Május 30. Nem tudom mit írtak konkrétan Dzséjtnek, de nekem ma már kétszer is beadta ezt a hibát. Hihetetlen. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2024. Május 30. Hozzászólás ideje: 2024. Május 30. Nekem tegnap éjjel adta be az üzenetet. Másnak is a topikok számát írja ki a főoldalon? Eddig az össz hszszámot írta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. Május 30. Ez skin probléma, arra még nem jött frissítés. az majd remélhetőleg megoldja a számláló problémát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2024. Május 30. Hozzászólás ideje: 2024. Május 30. "Tisztelt Ügyfelünk! A tárhelyen 5 újabb ModSecurity szabályt függesztettünk fel. A beállítások a kifrissülést követően lépnek életbe (maximum 1 óra): Ezt követően kérjük ellenőrizze a weboldala működését, szerkeszthetőségét." Ezt kábé fél órája kaptam, szóval elvileg még fél óra, mire beáll a rendszer. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. Május 30. Köszi @Dzséjt! Fél óra múlva megpróbálom betenni azt amire errort írt ki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. Május 30. Nincs változás, ugyanúgy error. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2024. Május 31. Hozzászólás ideje: 2024. Május 31. További két kör után további szabályokat finomhangoltak, és most úgy tűnik, müxik. @Ody Mandrell egy korábbi posztjában a "kérdéses" (és a "kérdés") szóból az "rd" betűkapcsolat volt problémás, most viszont már elfogadja azt is a rendszer. A pék tudja, mi ez, remélhetőleg ezzel megoldódott végre ez. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Május 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. Május 31. (szerkesztve) Köszi @Dzséjt! Ez valami új dolog lehet náluk? Ha igen akkor eléggé sikertelenül állították be. Szerkesztve: 2024. Május 31. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2024. Május 31. Hozzászólás ideje: 2024. Május 31. Nem valószínű. Azt, hogy itt is a ModSecurity nevű tűzfalat használják, már korábban is olvastam a főoldalukon. Lehet frissítették és minden visszaállt alapba, lehet szigorítottak néhány beállításon, aztán ez lett az eredmény. Sajnos mi csak találgathatunk és reménykedhetünk, hogy több szót, vagy még inkább, bizonyos szavaknál karakterkombinációt nem fog gondnak tartani a tűzfal. Amúgy poén, mert a "kérdés" és "kérdéses" szavaknál simán gondja volt az "rd"-vel. De az "érd", "megérd", "szerda" szavakkal semmi gondja nem volt, pedig ugyanott ott volt bennük az "rd". Szóval nem tudom, mi volt ez, de egy programhoz képest baromi logikátlannak tűnt. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2024. Június 3. Hozzászólás ideje: 2024. Június 3. No, közben Ody-val mi még küzdöttünk egy kicsit ezzel a ModSec sz*rsággal, ugyanis a háttérben további gondot okozott. Újabb körök lefutása után új ModSec szabályokat adtak hozzá a szerverhez. Hogy ez mit takar, arról lövésem sincs, de kérek mindenkit, hogy ha újra feltűnik ez a "Not Accetable", azt jelezzétek itt. 2 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2024. Június 12. Hozzászólás ideje: 2024. Június 12. Ha például sima kacsintó smiley hangulatjelet rakok, ezt dobja az oldal, mikor a válasz küldésére nyomok. Utána vissza gomb és a hsz- szerencsére még ott van, hangulatjel visszatörlése után elküldhető a hsz. Mi lehet a baj? "Tudja valaki? Nincs ötlet?.." Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Június 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. Június 12. Köszi, ez csak a "szokásos" hiba. Megint talált valamit magának ez a tetves program. @Dzséjt szerintem megint írni fog nekik. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2024. Június 12. Hozzászólás ideje: 2024. Június 12. (szerkesztve) Hey, nálam működik a kacsintos smiley. Szerkesztve: 2024. Június 12. - Dzséjt 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2024. Június 15. Hozzászólás ideje: 2024. Június 15. 406os... Nem tudom beirni a tippem... 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2024. Június 15. Hozzászólás ideje: 2024. Június 15. 6 perccel korábban, Donát írta: 406os... Nem tudom beirni a tippem... Írd be egy docx-be, csinálj róla screenshotot, és küldd be azt Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2024. Június 17. Hozzászólás ideje: 2024. Június 17. Ezen hiba miatt én sem tudok tippelni. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Június 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. Június 17. Írd ki betűvel addig. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2024. Június 18. Hozzászólás ideje: 2024. Június 18. Nekem telefonról sehogy se fogadta el. Botrányos ez a 406-os. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2024. Június 18. Hozzászólás ideje: 2024. Június 18. Meg tudnátok írni, melyik szóról van szó? (Helyközökkel, pontokkal elválasztva vagy hasonló, korábban alkalmazott trükkel.) Tesztelném én is, mert ez újkeletű, hogy van, ahol működik, van, ahol nem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2024. Június 18. Hozzászólás ideje: 2024. Június 18. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Meg tudnátok írni, melyik szóról van szó? (Helyközökkel, pontokkal elválasztva vagy hasonló, korábban alkalmazott trükkel.) Tesztelném én is, mert ez újkeletű, hogy van, ahol működik, van, ahol nem. Az a fura, hogy nem. Bármelyik szót, eredményt, stb-t próbáltam kivenni, átírni nem ment. Telefonról próbálkoztam. Aztán átjöttem laptopra és engedte. Ez a fura. Amúgy ez volt, amit próbáltam beírni: Törökország - Georgia 2-1 Portugália - Csehország 3-1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2024. Június 18. Hozzászólás ideje: 2024. Június 18. (szerkesztve) Érdekes, nekem telefonról és PC-ről is engedi beírni. Szerkesztve: 2024. Június 18. - Dzséjt Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.