Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Ilyen csúfság megeshetik, hogy az adminunk csak 9-est ad az oldalra? :) Nem akartam, hogy egyből elfogultsággal vádoljanak. :D Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Nem akartam, hogy egyből elfogultsággal vádoljanak. :) Nem fognak... Majd helyette ellensúlyozzák egy kettessel, vagy egy nullával... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Nem akartam, hogy egyből elfogultsággal vádoljanak. :D Én ezért nem is szavazok. Kicsit furcsán venné ki magát a dolog. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Én ezért nem is szavazok. Kicsit furcsán venné ki magát a dolog. Mond csak, ha felfelé pillantasz, nincs a fejed búbja körül egy világító glória? :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Mond csak, ha felfelé pillantasz, nincs a fejed búbja körül egy világító glória? :D Na még az hiányozna. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Na még az hiányozna. Rajzolhatok, ha akarod. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Én is szavaztam, találjátok ki, hogyan Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Haladunk, haladunk, már tizenegyedikek vagyunk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Én is szavaztam, találjátok ki, hogyan Köszönjük. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Leadtam a szavazatomat én is. Annyira jó, hogy név szerint ott vannak a korábbi ratingek... Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Glória, elfogultság... 10/10. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Egyébként hetente újra lehet szavazni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Úgy látszik, a futam után a fórum is szomorkodott, mert nekem néha kihagyott, nem lehetett fellépni pár percekre, de talán ez csak nálam volt probléma. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Én is szavaztam Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Úgy látszik, a futam után a fórum is szomorkodott, mert nekem néha kihagyott, nem lehetett fellépni pár percekre, de talán ez csak nálam volt probléma. Nem nálad volt a hiba. Bomarr és Pildi: Nektek is köszi! Válasz
Norbi-wan Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Hello mindenkinek.Msot regisztráltam az oldalra és ha nem baj akkor a saját oldalamról ide irányítom a fórumozni kívánókat (honlapom:www.starwarshun.lapunk.hu). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 3. (szerkesztve) Hello mindenkinek.Msot regisztráltam az oldalra és ha nem baj akkor a saját oldalamról ide irányítom a fórumozni kívánókat (honlapom:www.starwarshun.lapunk.hu). Hello! Küldheted őket, de csak akkor ha elfogadják a szabályzatot. Ez fontos! Szerkesztve: 2008. November 3. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Hey! Most megszálltak minket az angolok, vagy mi történt, hogy minden angolul van? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Egyéb fontosban volt, hogy lent bal oldalt át kell állítani magyarra, nekem bejött. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Át kell állítani balra lent akinek angol. Utána már jó lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Jah, csak magától visszaugrik angolra Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Jah, csak magától visszaugrik angolra Nem ugrik vissza. Az előzőt én csináltam. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Hozzászólás ideje: 2008. November 23. Kösz, próbálkozok vele Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 25. Itt volt az ideje szétválasztani a TV -s projekteket, így kicsit átalakítottam a fórum azon részét. Most már a Tartakovsky féle CW -ről is lehet bővebben beszélgetni (nem mintha eddig nem lehetett volna, csak elnyomta a 3D ). Remélem elnyeri tetszéseteket az új szerkezet. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Miért lett lezárva a "Clone Wars 3D" topik? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Miért lett lezárva a "Clone Wars 3D" topik? Nem direkt, elhiheted. Ezek valamiért néha előfordulnak. Nem tudom az okát. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Hozzászólás ideje: 2008. December 8. (szerkesztve) Nem direkt, elhiheted. Ezek valamiért néha előfordulnak. Nem tudom az okát. Ok, azt hittem valami miatt lezártad. Szerkesztve: 2008. December 8. - frenkie Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. December 9. Hozzászólás ideje: 2008. December 9. Wow 250 regisztrált tag! Elég jó! Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 9. Hozzászólás ideje: 2008. December 9. Ja, nem rossz a 250 tag, de inkább az a jó, hogy ennek a 250 tagnak legalább egy része aktív is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 9. Wow 250 regisztrált tag! Elég jó! Folyamatosan növekszik a taglétszám és ez jó. Azt kell mondjam sikeresek voltak az eddigi nyitások más oldalak felé, ahonnan értékes új emberek kerültek bele a fórumközösségbe. Eddig 107 tag jegyez hozzászólást a fórumra. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.