Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Egy napig nem vagyok és eltűnnek a decimális jelek a számokból? :) Nálatok is így van?

Milyen jelek, milyen számokból? :)

Én nem látok változást.

Hozzászólás ideje:

Az lenne a kérdésem hogy azonos topicban hogy lehet több beírásra egy válaszban válaszolni? Konkrétan a videójátékok topicban szeretnék több embernek válaszolni. Rányomtam a multiidézetre, de nem csinál semmit majd az Új válaszra. De csak azon hozzászólás jelent meg mely alatt a multiidézést megnyomtam.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az lenne a kérdésem hogy azonos topicban hogy lehet több beírásra egy válaszban válaszolni? Konkrétan a videójátékok topicban szeretnék több embernek válaszolni. Rányomtam a multiidézetre, de nem csinál semmit majd az Új válaszra. De csak azon hozzászólás jelent meg mely alatt a multiidézést megnyomtam.

Pedig elvileg jól csináltad. A múltidézés gombot kell megnyomni minden olyan hsz-nél, amire válaszolni akarsz. Talán lépjél ki, majd be a fórumra. Hátha az segít. :)

Hozzászólás ideje:

Pedig elvileg jól csináltad. A múltidézés gombot kell megnyomni minden olyan hsz-nél, amire válaszolni akarsz. Talán lépjél ki, majd be a fórumra. Hátha az segít. :)

Akkor ott rontottam el, hogy csak egy alatt nyomtam meg.

Hozzászólás ideje:

A múltidézés gombot minden olyan hsz alatt meg kell nyomni amit be szeretnél idézni.

Működik, köszi. Már rég így kellett volna csinálnom. :D

Hozzászólás ideje:

Én azt hittem ismered ezt a módszert. :)

Nem ismertem. Azért floodoltam sokszor. De most már ezt fogom használni.

Hozzászólás ideje:

Más nem érzékelt olyat, hogy tekeri fel vagy le az oldalt, és az kissé szétesik? Meg a nevem mellett a kis kép (bal felső sarok) is kicsúszott a bannerre, pedig eddig rendesen állt. Nálam van a hiba, vagy ez is egy olyan rejtély, mint az eltűnő pontok a számokban? Nagyjából múlt hét óta csinálja ezt, viszont én nem változtattam semmit a gépemen.

Hozzászólás ideje:

Nekem csak a betöltés pillanatában esik így szét, de aztán minden jó. Lehet, rosszul töltődik e nálad az oldal.

Más böngésző is ezt csinálja?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Más nem érzékelt olyat, hogy tekeri fel vagy le az oldalt, és az kissé szétesik? Meg a nevem mellett a kis kép (bal felső sarok) is kicsúszott a bannerre, pedig eddig rendesen állt. Nálam van a hiba, vagy ez is egy olyan rejtély, mint az eltűnő pontok a számokban? Nagyjából múlt hét óta csinálja ezt, viszont én nem változtattam semmit a gépemen.

Minimális akadás van, de ennek a fórum nagyobb memória igénye az oka, amit a szerver nem tud kiszolgálni. Nálam gyakorlatilag észrevehetetlen. Sőt! Most már a kezdeti hibák is eltűntek amik az elején voltak. Szóval sajnos azt kell mondjam, nálad lesz a baj. :( Esetleg egy süti törléssel próbálkozhatsz, hátha az segít.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nálam simán megy. Nincs szétesés.

Hozzászólás ideje:

Nekem csak a betöltés pillanatában esik így szét, de aztán minden jó. Lehet, rosszul töltődik e nálad az oldal.

Más böngésző is ezt csinálja?

IE-n nem csinálja, és Firefoxon sem jelentkezik máshol, csak itt.

Minimális akadás van, de ennek a fórum nagyobb memória igénye az oka, amit a szerver nem tud kiszolgálni. Nálam gyakorlatilag észrevehetetlen. Sőt! Most már a kezdeti hibák is eltűntek amik az elején voltak. Szóval sajnos azt kell mondjam, nálad lesz a baj. :( Esetleg egy süti törléssel próbálkozhatsz, hátha az segít.

A sütik törlése volt a legelső, amit elvégeztem (amúgy is törlöm őket minden hétfőn). De akkor szerintem a memóriaigény lesz a megoldás.

Hozzászólás ideje:

Csak akkor mindenkinek szétesne. :) A felbontásod mekkora?

Nem feltétlenül.

A felbontásom 1280x1024, és mivel múlt héten is az volt, sőt, múlt hónapban is, és már három éve az, valahogy kétlem, hogy ez lenne a baj, mikor egy hete még semmi gond nem volt ;)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem feltétlenül.

A felbontásom 1280x1024, és mivel múlt héten is az volt, sőt, múlt hónapban is, és már három éve az, valahogy kétlem, hogy ez lenne a baj, mikor egy hete még semmi gond nem volt ;)

De valami mégis elállítódhatott ezek szerint. :)

Hozzászólás ideje:

Magától? Az egyetlen dolog, ami ezen a gépen december óta változott, az a háttér. Merthogy az három óránként változik :D

A dologban az az érdekes, hogy nagyjából akkor kezdődött, mikor a pontok elmentek, azért (is) gyanús, hogy nem az én gépem a ludas.

De mindegy, maximálisan használható az oldal, szóval no problemo.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Magától? Az egyetlen dolog, ami ezen a gépen december óta változott, az a háttér. Merthogy az három óránként változik :D

A dologban az az érdekes, hogy nagyjából akkor kezdődött, mikor a pontok elmentek, azért (is) gyanús, hogy nem az én gépem a ludas.

De mindegy, maximálisan használható az oldal, szóval no problemo.

De szétesik? Meg a logók is elcsúsztak? Ez nem tűnik apróságnak. :) Nem tudom mi lehet a baj, de ha mindenhol jó csak nálad nem, akkor valószínűleg a böngészőben kell valamit állítani, ezt diktálja a józan ész. :) Vagy vársz amíg magától megjavul. :P

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.