Hozzászólás ideje: 2016. Október 9.8 éve Ha ezt a hsz-t elküldi, akkor bejött a tipp. Őőőő a hsz-t azt elküldi, viszont utaná kiléptet ugyan úgy. Szerkesztve: 2016. Október 9.8 éve - Rajmesz
Hozzászólás ideje: 2016. Október 23.8 éve Ha "Válaszolok" vagy "Multidézek" akkor nem tudok szóközt tenni, ha az az utolsó karakter, visszalépve utána el tudom darabolni az egybeírt szavakat, mással volt már ilyen? Annyira nem gáz max írásjellel kezdek aztán egyet visszalépek csak érdekes.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 27.8 éve Másnak van olyan gondja, hogy a beágyazott videók nem jelennek meg?
Hozzászólás ideje: 2016. Október 27.8 éve Szerző A youtube videókra gondolsz? Mert azokkal nincs baj.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 27.8 éve Én észleltem változást, de nekem nem "romlottak el". Próbáld ki másik böngészővel, hátha ott működnek, vagy frissítsd a jelenlegit
Hozzászólás ideje: 2016. Október 27.8 éve Chrome-on kívül csak Edge van a gépen, azzal jó. Chrome-on adódik a probléma. És igen, a youtube-ra gondolok
Hozzászólás ideje: 2016. Október 27.8 éve Szerző Én is chrome-ot használok, de nincs gond. Verzió: 54.0.2840.71 m
Hozzászólás ideje: 2016. Október 27.8 éve Na majd holnap holnap újrarakom a chrome-ot, általában megoldja... Nekem is ez a verzió van
Hozzászólás ideje: 2016. Október 27.8 éve Ha jól vettem észre nálam ma frissítettek. Nekem pl. minden bazinagy lett, ami nem kicsit idegesítő, mert muszály volt a képernyő beállításoknál lejjebb vennem a nagyítást, ami meg nem csak a Chrome-ra terjed ki
Hozzászólás ideje: 2016. Október 27.8 éve Ha jól vettem észre nálam ma frissítettek. Nekem pl. minden bazinagy lett, ami nem kicsit idegesítő, mert muszály volt a képernyő beállításoknál lejjebb vennem a nagyítást, ami meg nem csak a Chrome-ra terjed ki Na igen, én is így jártam...
Hozzászólás ideje: 2016. Október 30.8 éve Hát sajnos nem igazán oldódik meg a gondom, pedig újraraktam a Chrome-ot, majd a videokártya drivert is, mindenből a legfrissebb van fenn, de hiába
Hozzászólás ideje: 2016. Október 31.8 éve Szerző Melyik verziójú chrome van a gépeden? Sütiket törölted?
Hozzászólás ideje: 2016. Október 31.8 éve Nem mindegy, valami majd lesz, addig túlélem, a vidiket majd másik böngészőn nyitom meg. Azért köszönöm
Hozzászólás ideje: 2016. November 3.8 éve Bomarr, kérlek törölj a postaládádból pár üzenetet.. köszi!
Hozzászólás ideje: 2016. November 20.8 éve Most már nem vesszük át a csillagokhaboruja.hu híreit a portálra? Szeptember óta nem látok új cikket a hírportál részen.
Hozzászólás ideje: 2016. November 20.8 éve Szerző Valami gond van az RSS eléréssel. Éppen ma írtam ezzel kapcsolatban a szolgáltatónak.
Hozzászólás ideje: 2017. Január 4.8 éve Ody, törölj kérlek az üzeneteidből, mert tele van a postaládád.
Hozzászólás ideje: 2017. Február 19.8 éve Srácok, én operát használok, és mindig feljön egy figyelmesztetés, amikor megnyitom az swsaga.hu-t. Miért?
Hozzászólás ideje: 2017. Február 20.8 éve Mert sz*r az opera. Adathalászat miatti bejelentés. Valami Igor volt az elkövető.
Hozzászólás ideje: 2017. Február 20.8 éve Szerző Chrome és Firefox alatt nem szokott ilyet írni. Nem tudom ez mennyire valós fenyegetés. (moderátorok: át tennétek ezt a pár hozzászólást a vélemények topikba? Köszönöm. ) Szerkesztve: 2017. Február 20.8 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2017. Február 20.8 éve Chrome és Firefox alatt nem szokott ilyet írni. Nem tudom ez mennyire valós fenyegetés. (moderátorok: át tennétek ezt a pár hozzászólást a vélemények topikba? Köszönöm. ) Mindjárt lövök egy screenshotot.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.