Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
2018. 05. 24. - 0:57, Ody Mandrell írta:

Olvasd tovább. Dzséjt alább leírta a megoldást. 

Már hozzáadtam az Avastban a kivételekhez az oldalt (nagy nehezen végre megtaláltam ezt a funckiót), de továbbra sem tudok belépni gépről.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Sajnos a skin sem volt teljesen kompatibilis az újabb kinézettel, apróbb-cseprőbb hibái voltak, ezért feltettük a 4.3-as ami tökéletesen működik. Első ránézésre talán nem látszik a különbség, de azért jobban megvizsgálva van pár újdonság illetve esztétikai finomítás. :) Ez az új alapbeállítása a fórumnak, így semmit nem kell tennetek.

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Akkor kapcsold ki az avast-ot, majd lépj be, utána kapcsold vissza az irtót és ok lesz. 

Sajnos már mindent megpróbáltam, de továbbra sem járok sikerrel. Megpróbálom az Explorerben megnyitni a fórumot, a múltkori vírusos esetnél ott működött az oldal. Mert amúgy Chrome-ot használok, és a legutóbb is ott volt probléma (néhány hónapja), míg az Explorerben nem volt semmi gáz akkor.

Hozzászólás ideje:

Az lehet, hogy elkezdtem egy spoileres írást és elfelejtettem lezárni mielőtt elküldtem a hszt és a fórum megtette helyettem? Ha igen akkor bravó a motornak! :)

Hozzászólás ideje:

Jó hirem van. Szerintem lekerültünk a hamis viruslistáról. Reggel még ki kellett kapcsolnom az Avastot hogy fel tudjak jönni. Most már nem pedig megy az Avast összes védelme.

Hozzászólás ideje:

Srácok! Kérlek figyeljünk a spoilerekre! Pb is írta, hogy mi lőttük le neki valahol a Solo főspoilert, ma meg délután megyek a JW2-re, erre egy SW topikban lazán belefutok az összefoglalójába. :nana: Figyeljünk ezekre légyszíves! 

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Attól függ ez hol történt. Ha egy spoileres topikban, akkor...

A Stories filmekről általában Kenobi topicjában került szóba...

Spoiler

Maul megjelenése az új filmben, és mint esetleges ellenfél a vén Obi-Wannak a Kenobi filmre

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:
2018. 06. 07. - 20:38, Ody Mandrell írta:

Másnál is megoldódott a helyzet? :) 

Igen, végre nálam is! Sok fejfájást meg káromkodást okozott nekem a vírusirtó folytonos figyelmeztetése, de most már szerencsére a webvédelem bekapcsolásával is fel tudok lépni az oldalra anélkül, hogy a vírusirtó figyelmeztetne. :D 

Hozzászólás ideje:
2018. 06. 07. - 20:38, Ody Mandrell írta:

Másnál is megoldódott a helyzet? :) 

Igen! Végre az irodai gépen is bejön az oldal. :)

Hozzászólás ideje:
20 órával ezelőtt, Nabopolasszar írta:

A Stories filmekről általában Kenobi topicjában került szóba...

Igen, ha jól rémlik, ez volt az. Talán még a Saga jövője topikban jött elő valami Maul kapcsán, de nem biztos. Tudom, hogy később törölve lett, illetve spoiler mögé lett téve, én még korábban futottam bele.

Hozzászólás ideje:

Lenne egy javaslatom, ami nem tudom, mennyire kivitelezhető, illetve más is látja-e értelmét, de azért leírom.

Szóval, a jobb oldali sávban, az utolsó aktív topikoknál meg lehetne azt csinálni, hogy egy adott topiknál ne a topiknyitó képe jelenjen meg, hanem azé, aki a legutóbbi hozzászólást írta? Vegyük például az "Egyéb fontos 10.0" topikot. Azt Dzséjt nyitotta 2016-ban, ezért az ő avatarja jelenik meg állandóan a topiknál, s az van odaírva, hogy "írta: Dzséjt". Első ránézésre akaratom ellenére is azt gondolom mindig, hogy ő írta az utolsó hsz-t, aztán eszembe jut, hogy ő csak a topikot nyitotta. De akármelyik másik topikot felhozhatnám. Tehát egy picit megtévesztő. 

Annyira azért nem zavaró, hogy megőrülnék tőle, csak gondoltam, megosztom a véleményemet, hátha lehet valamit az ügy érdekében tenni, ha az adminok, moderátorok látják értelmét. :) 

Szerkesztve: - caseyjones

Hozzászólás ideje:

Nem voltam biztos, hogy minden filmre leszavaztam-e ezért tegnap megnéztem az értékelős topicocat, és azt vettem észre, hogy nem lehet minden filmnél megnézni ki milyen osztályzatot adott, pontosan az OT-nél, a Rogou One-nál valamint a Baljós kivételével a PT-nél se. Ott viszont valami nem stimmel a szavazásnál, így áll: 5-ös osztályzat 4 ember, 4-es 7 ember, 3-as 2 ember, a többi nulla, de ha rámegyek a szavazókra az 5-ösnél akkor ott azt mutatja, hogy 17-en adtunk 5-ös osztályzatot, ha a 4-esre megyek ott 10 fórumozót mutat akik arra tették a voksuk.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.