Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Enyhén szólva Eddig egy azaz egy filmet láttam azok közül, amiről szó volt! Coce: Nyugodtan mehet oda Donát Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Hozzászólás ideje: 2006. December 2. (szerkesztve) Enyhén szólva Eddig egy azaz egy filmet láttam azok közül, amiről szó volt! Donát Jó, akkor gyakran. Nekem is sok ilyen van. Szerkesztve: 2006. December 3. - Rog Ertay Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 3. (szerkesztve) Mától csak az Admin-ok tudnak hozzászólást törölni, tehát mindenki rágja meg kétszer is a hsz-t, mielőtt elküldi. Törléssel hozzám lehet fordulni, privát üzenetben!! Szerkesztve: 2006. December 3. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Ez szvsz nagyon jó ötlet, mert egyrészt így nem tűnnek el hozzászólások, amire már reagáltunk, másrészt már nem egyszer nyomtam majdnem a törlés gombra a javít helyett Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. (szerkesztve) És működik a YouTube tag! :) Használata: Példa: http://youtube.com/watch?v=O61Do03ZCjw [ YOUTUBE ]O61Do03ZCjw[ /YOUTUBE ] Tehát csak az egyenlőségjel utáni rész kell, a videót utána már magától beilleszti. Enjoy! Szerk.: sajnos szerkesztéskor újra be kell írni, de ezt nézzétek el nekem. Szerkesztve: 2006. December 3. - LeGaS Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Szenzációs vagy LeGaS!! Priest, és mindenki örülhet. Ismét fejlődtünk kicsit. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Próba, próba, próba Its working! Its working! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 3. És ne feledjétek van YOUTUBE gomb a menü sorban, ha nem akarjátok mindig beírni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Na az az a menüsor, ami nekem nem működik... Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Na az az a menüsor, ami nekem nem működik... Donát Mármint hogy érted? Nálam tökéletes. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Rányomok a Youtube-ra, semmi. Most látom, hogy a Spoiler gomb működik. Múltkor még nem működött, úgyhogy azóta mindig kézzel írom be. Most hogy így nézem, végül is csak a Youtube gomb nem működik, meg mondjuk párnak a funkcióját sem tudom... Donát Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. JavaScript engedélyezve van nálad? Bár ha nem lenne, akkor egyik gomb se működne. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Valószínűleg a fenti okból kifolyólag engedélyezve van. De pl. a "http://", a "@", a "code" a "list", a "Html" és a "TMB" gombok funkciója számomra rejtély... Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Próbálgasd mi mire jó. Vagy pedig ott a súgó. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. (szerkesztve) Na próbálgattam. Márcsak a TMB-t nem értem Donát Szerkesztve: 2006. December 3. - Csabai Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Elég ha előnézetbe rakod, akor is látod milyen műveletet hajt végre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Akinek véletlen van legelső verziójú SAGAforum screenshot, az legyen szíves szólni! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. De hiába, a TMB-re nem tudok rájönni Valaki tud segíteni nekem? Donát Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Jól látom amit látok? Good! Good! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. De hiába, a TMB-re nem tudok rájönni Valaki tud segíteni nekem? Donát Szerintem az biztosítja, hogy a fórumra beszúrt képek, ha túl nagyok lennének, lekicsinyíti őket, hogy ne rondítsa el a fórummotort az adott oldalon. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Ismét fejlődtünk kicsit. Akkor a kövi lehetne akár egy zenelajátszó is. Rányomunk és felugrik a Mediaplayer. Vagy ilyesmi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Arra gondoltam, hogy a filmek szekcióinál szólhatna az adott epizódból egy zenei részlet. Nem tudom mennyire lenne rá igény (és persaze, hogy meglehet-e csinálni ). Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Ha meg lehet csinálni, akkor természetesen jöhet, ezt kérdezni kell? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Növelné a hangulatot, ez biztos. Kérdeztem, mert lehet, hogy van akit zavarna Egyébként lenne egy kapcsoló gomb is mellette. Na majd beszélek LeGaS-al. Jól mutatna a refeenciái között egy ilyen fejlesztés. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Igaz, lehet, hogy valamit zavarna De ha ki lehet kapcsolni, akkor máris oké Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Arra gondoltam, hogy a filmek szekcióinál szólhatna az adott epizódból egy zenei részlet. Az nem lenne semmi. Az EP3 honlapján eszeveszettül jó volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 4. (szerkesztve) Az nem lenne semmi. Az EP3 honlapján eszeveszettül jó volt. Olyasmire gondoltam én is. Lehetne több téma egy filmből, és azok variállva szólalnának meg. Pl. EPI - Duel. EPII - Across. EPIII - Heroes. EPIV - Binary Sunset. EPV - Imperial March. EPVI - Victory celebration. De ha aktuális lesz, felkérek egy zenei szakértőt (mondjuk Zolit), hogy szerkesszen jó mixeket a legismertebb témákból. Szerkesztve: 2006. December 4. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. (szerkesztve) Akkor a kövi lehetne akár egy zenelajátszó is. Rányomunk és felugrik a Mediaplayer. Vagy ilyesmi. Csak egy kis pontosítás mert ez elég hülyén hangzik hiszen Mediaplayer ikon lehet a tálcán is. Olyan zenés linkekre gondolok itt rányomni amiket mondjuk SimonZ és lokatelli tett be. Így nem kéne letölteni hanem helyben meg lehetne hallgatni, mint az Amazon.com-on. Azt nemtom mennyire lenne rá igény mert letölteni se tart sokáig viszont kényelmesebb lenne. EDIT: Persze az ilyenek gyakoriságát is figyelembe kell venni mert szerintem eddig nem sok ilyen volt berakva. Ha kevés van akkor meg minek? Szerkesztve: 2006. December 4. - Rog Ertay Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Töltsük le a zenét, és kapcsoljuk be ha felmegyünk az oldalra?!Rog ennyiből akár mindenki hallgassa a saját gépén a zenét. Természetesen lehet háttérzenét berakni az oldalak alá, a leggagyibb webszerkesztővel is meg lehet csinálni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.