Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve Sok embert írhatott volna, ezért írta az öszes fórumozót... Bocsesz, nem olvastam át elég figyelmesen a mondatot.
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve Szerző Nem jelentene problémát, ha az epIII-ból törlődött némelyik hozzászólásomat újra beírnám? Természetesen nem! Nyugodtan illeszd be az akkori hozzászólásaidat.
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve Szerző Azé nekem is lehetne egy kis köszönet. Neked is jár, méghozzá hatalmas. :41:
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve Ody!Nrmtudnád az Avatar topicból a csubakkás smiley-t berakni a smiley-k közé?
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve Szerző Ody!Nrmtudnád az Avatar topicból a csubakkás smiley-t berakni a smiley-k közé? Berakhatom, ha van igény rá
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve Szerző Bent van a psichotik csubakka. De aztán ésszel használni, mert a végén még elfárad.
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve Ez nagyon rendbe van! :41: :41: :41: :41: Ody nem lesz baj a sok "külhoni" avatarból?
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve Szerző Ez nagyon rendbe van! :41: :41: :41: :41: Ody nem lesz baj a sok "külhoni" avatarból? Nem tudom baj lesz-e. Szerintem nem, de majd szólnak, vagy letiltják, ha nem tetszik nekik. Remélem ezeket a mozgó avatarokat nem viszitek tulzásba, mert néha elvonja a figyelmet a hozzászólásról. Főleg Obi ringó csöcsű kicsikéjére gondolok. :shock:
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve Az én ringó csöcsű kicsikém senkit se zavar sztem..Sőőt.. Ha baj, hogy mozognak, akkor kicserélem egy állóképre..
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve jó..csak kit ábrázol : Há nem látod? Egy imádkozó embert...
Hozzászólás ideje: 2005. Július 18.20 éve Semmi, ez egy szimpla concept art. Nagyon tetszik, van valamiféle fílingje, de nehogy SW vonatkozást keressetek rajta!
Hozzászólás ideje: 2005. Július 20.20 éve 3006 komment, hát gratula emberek, kicsivel több mint egy hónap alatt. Masszív taps!
Hozzászólás ideje: 2005. Július 20.20 éve Csak nehogy az sw.hu sorsára jusson... De különben: :41: :41: :41:
Hozzászólás ideje: 2005. Július 20.20 éve Szerző Csak nehogy az sw.hu sorsára jusson... Ezt hogy érted?
Hozzászólás ideje: 2005. Július 20.20 éve Jönnek-jönnek az emberek, halmozódnak a hozzászólások."Én vagy 20ezredik hozzászóló!", "Én vagyok a 50ezredik hozzászóló"...Egyszer majd Loder-ék is rábukkannak erre a helyre...És akkor:BUMMM :63: :63: :63:
Hozzászólás ideje: 2005. Július 20.20 éve Szerző Ne aggódj Obi! Itt nem lesz olyan mint, mint az sw.hu fórumán, ami tegyük hozzá, régen szuper hely volt.
Hozzászólás ideje: 2005. Július 20.20 éve régen szuper hely volt. ....Tudom...Csak....A (jó)dolgok elmúlnak....( a rossz dolgok jönnek) De ez még egy SZUPER HELY!
Hozzászólás ideje: 2005. Július 21.20 éve Amikor beléptem a Párhuzamok topikba, kiírta, hogy hiba az oldalban. Az még hagyján, hogy a képek miatt lassú, de utána miért látom lent ezt kiírva? Mert egyébként úgy tünik, mintha semmi gond nem lenne, mindent meg tudok nézni, hozzá tudok szólni. Lehet, hogy nincs is semmi probléma, csak én látok ilyeneket. Elnézést, csak gondoltam, hogy szólok.
Hozzászólás ideje: 2005. Július 21.20 éve Valószínűleg JavaScript hiba, semmi gyakorlati kára nincs, kijavítani meg akkor felesleges.
Hozzászólás ideje: 2005. Július 21.20 éve Nem akarok siettetni senkit, de mikor lesz megoldva az, hogy az egyes epizódoknál baloldalt is a hozzátartozó kép jelenjen meg, ne pedig mindenhol a Padme/Obi-Wan/Lukeos. Szegény Padme le van skalpolva
Hozzászólás ideje: 2005. Július 21.20 éve Szerző LeGaS dolgozik a scripten. Állítása szerint a napokban kész lesz.
Hozzászólás ideje: 2005. Július 22.20 éve Miért ír ki nekem Critical errort? Mi a gond? Az előbb is eltünt emiatt egy hosszabb hozzászólásom. Nálam van gond?
Hozzászólás ideje: 2005. Július 22.20 éve Hát nem tudom, a Vissza gombbal menj vissza oda, amit írtál, és kimented gyorsan, és később próbálkozol. Csak ezt tudom javasolni, mert nálam nem jelentkezett még ez a probléma. Remélem ez a módszer működik.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.