Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve Ugyan, srácok, legalább addig is izzíthattok az esti kvízre
Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve Még nem kezdtem hozzá, angol feliratra várok, ami hamarosan megérkezik.
Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve Szerző Kb. mikorra várható a felirat? Csak azért kérdezem, mert úgy kezdem el nézni az eddigi három részt.
Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve Kb. mikorra várható a felirat? Csak azért kérdezem, mert úgy kezdem el nézni az eddigi három részt. Majd szólok egy órával előtte.
Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve Kolmilan, nagyon rendes vagy, hogy mindig lefordítod, de tényleg! Köszönet érte.
Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve Szerző Ody, szerintem kezdheted. Közben megvolt. Hatalmas ez a Geonosisi szál. Várok a 720p -s feliratra! Köszi újfent! Szerkesztve: 2009. November 21.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve Szerző Nagyon köszönöm. Mi a különbség a no-tag és a tag között?
Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve Köszi! A notag, és a tag már a múltkor is volt Ody, olvass vissza!
Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve Tagról és Notagról: „A "tag" verzióban feliratformázó kódok vannak, nekem ezeket eddig egyedül a Media Player Classickel sikerült működésre bírni. Ha asztali lejátszót használsz, javaslom, a "notag" változattal tekintsd meg az epizódot. - kolmilan Köszi a feliratot
Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve Szerző Köszi Phobos! így már valóban rémlik a dolog. Micsoda kényelem.
Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve Nagyon köszönöm. Mi a különbség a no-tag és a tag között? Tagról és Notagról: ?A "tag" verzióban feliratformázó kódok vannak, nekem ezeket eddig egyedül a Media Player Classickel sikerült működésre bírni. Ha asztali lejátszót használsz, javaslom, a "notag" változattal tekintsd meg az epizódot. Köszönet! ?
Hozzászólás ideje: 2009. November 22.15 éve Köszi a feliratot! Szerkesztve: 2009. November 22.15 éve - Donát
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve Szerző Van már valami infód kolmilan? A twittered is néma mint a sír. Mindjárt jön oldie követelőzni.
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve Szerző Biztos más dolga is van a fordító mesternek Fél órája azt írta, hogy este. Már este van.
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve Szerző Nem akarok türelmetlennek tűnni de már majdnem fél nyolc van...
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve Szerző Még nézhető változat sincs Bár csak a C_P -t nézhetném már...
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve A C_P teljesen nézhető, ezt tanúsíthatom. Ody, felirat hiányában ismét csak bíztatni tudlak, hogy nézd meg, meg teljesen érthető, ha másért nem, azért, mert a tettek jelen esetben abszolút magukért beszélnek.
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve Bocs hogy így megvárattalak titeket, de megérte, tényleg nagyon jó rész. swtcw.208_c_p.zip Szerkesztve: 2009. December 5.15 éve - kolmilan
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.