Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve Szerző Nem baj Milán! Nagy köszönet a feliratért! Majd holnap megnézem.
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve Star.Wars.The.Clone.Wars.S02E08.HDTV.XviD-2HD Az örömlány anyjukat, most szedhetem le és időzíthetek át! Szerkesztve: 2009. December 5.15 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve Szerző Az örömlány anyjukat, most szedhetem le és időzíthetek át! Lehet, hogy jó lesz hozzá ez is!
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve Az örömlány anyjukat, most szedhetem le és időzíthetek át! Megnéztem, és elég jól passzol hozzá a feliratod! Nagy átidőzítések nem kellenek! Szerkesztve: 2009. December 5.15 éve - barnez
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve Nagy átidőzítések nem kellenek! Akkor is kell igazítani rajta valamit...
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve Köszi a feliratot! Egyébként valamiért lemaradt belőle az idézet.
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve Köszi a feliratot! Egyébként valamiért lemaradt belőle az idézet. Hupsz, tényleg! Javítom is gyorsan. Remélem, nem bánjátok, ha már csak a 2HD-sben lesz benne.
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve Szerző Hupsz, tényleg! Javítom is gyorsan. Remélem, nem bánjátok, ha már csak a 2HD-sben lesz benne.Na baj! Most már arra gyúrj.
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve Update: Csak egy-két dolog szorul javításra! A cím kis ideig látható, és nem a szokásos Clone Wars logo bevillanásakor. Továbbá hiányzik az epizód bölcsessége (Attachment is not compassion, tehát nagyjából ez: A ragaszkodás vagy letaróztatás nem egyenlő a könyörülettel.). Azon kívűl tökéletes! Köszönöm a fáradozásodat!
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve Köszi szépen a feliratot, holnap már én is azzal nézem újra.
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve Update: Javítva és javítva. ?A ragaszkodás nem azonos a könyörülettel.?
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve Szerző Kolmilan! Remélem majd felteszed ide is a javított verziót.
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve Kolmilan! Remélem majd felteszed ide is a javított verziót. Hír jú ár. swtcw.208_2hd.zip
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve Köszi a feliratot, Kolmilan! (Szerk: Hehe! Ez az 1138. hsz-em! ) Szerkesztve: 2009. December 5.15 éve - Gyoka Lamaro
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve Szerző (Szerk: Hehe! Ez az 1138. hsz-em! )"Jöjjön vissza! Arra nincs semmi."
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve A sima 2HD verzió felirata jó a 720p-hez Szerkesztve: 2009. December 5.15 éve - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje: 2009. December 6.15 éve Hupsz, tényleg! Javítom is gyorsan. Remélem, nem bánjátok, ha már csak a 2HD-sben lesz benne. Nem bánom, mivel a filmet is csak most kapom le, szóval akkor már eleve a 2HD-t keresem meg Köszi még egyszer
Hozzászólás ideje: 2009. December 24.15 éve Nem tudom, hogy a többi sorozatét mennyien töltik le, de nekem ez egész jónak tűnik Érdemes fordítani
Hozzászólás ideje: 2009. December 24.15 éve Szerző Nem tudom, hogy a többi sorozatét mennyien töltik le, de nekem ez egész jónak tűnik Érdemes fordítani Tényleg nagyon sok már 4000 ember is.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 2.15 éve Nem akarok telhetetlennek tűnni, de felirat mikorra várható?
Hozzászólás ideje: 2010. Január 2.15 éve Nem akarok telhetetlennek tűnni, de felirat mikorra várható? Csak lesz valamikor.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.