Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Bár nem fogom ezt még használni, de nagyon köszönöm a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Nagyon szívesen mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Nem kötözködésképp, de Trench-ből pontosan miért is lett Vayat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Nem kötözködésképp, de Trench-ből pontosan miért is lett Vayat? Ha felütsz egy angol-magyar szótárat, megtudod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Ha felütsz egy angol-magyar szótárat, megtudod. Ez a 21. század, úgyhogy ajánlom a SZTAKI-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. A felirat jó a HD-hez is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. A felirat jó a HD-hez is Melyik felirat melyik HD -hez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Melyik felirat melyik HD -hez? Ja, bocs, a 16-osról van szó Tehát ami alul van sima verziós felirat jó az 1080p-shez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Ja, bocs, a 16-osról van szó Tehát ami alul van sima verziós felirat jó az 1080p-shez Honnan szedted le? Tudsz adni linket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Honnan szedted le? Tudsz adni linket? Ody írj rám MSNen vmikor és megadom a Demonoidhoz a jelszavam, mert már nem nagyon használom. Sőt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Honnan szedted le? Tudsz adni linket?Holnapra lesz megás link, ha tudsz várni addig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Holnapra lesz megás link, ha tudsz várni addig Köszi, de kudarnak hála már jön a megadott linkről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Holnapra lesz megás link, ha tudsz várni addig Nem tudott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Cat and mouse 720p-hez még nincs felirat? Csak mert a normál nem jó hozzá, és eddig nem találtam mást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Cat and mouse 720p-hez még nincs felirat? Csak mert a normál nem jó hozzá, és eddig nem találtam mást.Úgy tudom még nincs, csak az fqm angolt láttam eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Kaptam angol szöveget a 17-eshez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Kaptam angol szöveget a 17-eshez. Akkor húz bele. Tegnap úgyis megúsztad a nyaggatást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Akkor húz bele. Tegnap úgyis megúsztad a nyaggatást. Oldie, azért szerintem bunkónak nem kéne lenni Kolmilannal szemben.Össze tehetjük a két kezünket hogy lefordítja nekünk.Nyilván akkor amikor neki jó.Persze ha viccnek szántad akkor bocs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Oldie, azért szerintem bunkónak nem kéne lenni Kolmilannal szemben.Össze tehetjük a két kezünket hogy lefordítja nekünk.Nyilván akkor amikor neki jó.Persze ha viccnek szántad akkor bocs. Val.szeg vicc. Szerintm ezt akarja kifejezni a két nevetős smiley is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Oldie, azért szerintem bunkónak nem kéne lenni Kolmilannal szemben.Össze tehetjük a két kezünket hogy lefordítja nekünk.Nyilván akkor amikor neki jó.Persze ha viccnek szántad akkor bocs.Te olyannak ismersz aki bunkózni szokott? Ugyan Máskülönben minek raknám ki a szmájlikat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Te olyannak ismersz aki bunkózni szokott? Ugyan Máskülönben minek raknám ki a szmájlikat? Ok rendben, csak nehogy egyszer Kolmilan félreértse. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Ok rendben, csak nehogy egyszer Kolmilan félreértse. Nem fogja, mert akkor Jaj neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. (szerkesztve) Nem fogja, mert akkor Jaj neki Szeretnéd, ha egyszer késnék egy hetet a felirattal? Nem kerül semmibe. Szerkesztve: 2010. Március 28. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Szeretnéd, ha egyszer késnék egy hetet a felirattal? Nem kerül semmibe.Ha most belegondolok abba, hogy erre mit reagálna Ody...... ;) Szerintem jobb ha csak az én csipkelődéseimnél maradsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Nem fogja, mert akkor Jaj neki Szerintem már a múltkor is beírta, hogy nem tetszik neki a stílusod. Akár vicc, akár nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Szerintem már a múltkor is beírta, hogy nem tetszik neki a stílusod. Akár vicc, akár nem.Nem mondod?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Nem mondod?! De mondom, szóval állj le. Én se viccelődök már, nem véletlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. De mondom, szóval állj le. Én se viccelődök már, nem véletlen.Igen, valszeg én az a szemét alak vagyok aki direkt hergelés gyanánt csinálja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Igen, valszeg én az a szemét alak vagyok aki direkt hergelés gyanánt csinálja Val.szeg nem, de ha őt zavarja... (Küldd el nekem privátban amiket ilyenkor írnál ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.