Hozzászólás ideje: 2010. Március 23.15 éve Bár nem fogom ezt még használni, de nagyon köszönöm a feliratot
Hozzászólás ideje: 2010. Március 24.15 éve Nem kötözködésképp, de Trench-ből pontosan miért is lett Vayat?
Hozzászólás ideje: 2010. Március 24.15 éve Nem kötözködésképp, de Trench-ből pontosan miért is lett Vayat? Ha felütsz egy angol-magyar szótárat, megtudod.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 24.15 éve Ha felütsz egy angol-magyar szótárat, megtudod. Ez a 21. század, úgyhogy ajánlom a SZTAKI-t
Hozzászólás ideje: 2010. Március 26.15 éve Szerző A felirat jó a HD-hez is Melyik felirat melyik HD -hez?
Hozzászólás ideje: 2010. Március 26.15 éve Melyik felirat melyik HD -hez? Ja, bocs, a 16-osról van szó Tehát ami alul van sima verziós felirat jó az 1080p-shez
Hozzászólás ideje: 2010. Március 26.15 éve Szerző Ja, bocs, a 16-osról van szó Tehát ami alul van sima verziós felirat jó az 1080p-shez Honnan szedted le? Tudsz adni linket?
Hozzászólás ideje: 2010. Március 26.15 éve Honnan szedted le? Tudsz adni linket? Ody írj rám MSNen vmikor és megadom a Demonoidhoz a jelszavam, mert már nem nagyon használom. Sőt...
Hozzászólás ideje: 2010. Március 26.15 éve Honnan szedted le? Tudsz adni linket?Holnapra lesz megás link, ha tudsz várni addig
Hozzászólás ideje: 2010. Március 26.15 éve Szerző Holnapra lesz megás link, ha tudsz várni addig Köszi, de kudarnak hála már jön a megadott linkről.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 26.15 éve Holnapra lesz megás link, ha tudsz várni addig Nem tudott.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 28.15 éve Cat and mouse 720p-hez még nincs felirat? Csak mert a normál nem jó hozzá, és eddig nem találtam mást.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 28.15 éve Szerző Cat and mouse 720p-hez még nincs felirat? Csak mert a normál nem jó hozzá, és eddig nem találtam mást.Úgy tudom még nincs, csak az fqm angolt láttam eddig.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 28.15 éve Kaptam angol szöveget a 17-eshez. Akkor húz bele. Tegnap úgyis megúsztad a nyaggatást.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 28.15 éve Akkor húz bele. Tegnap úgyis megúsztad a nyaggatást. Oldie, azért szerintem bunkónak nem kéne lenni Kolmilannal szemben.Össze tehetjük a két kezünket hogy lefordítja nekünk.Nyilván akkor amikor neki jó.Persze ha viccnek szántad akkor bocs.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 28.15 éve Oldie, azért szerintem bunkónak nem kéne lenni Kolmilannal szemben.Össze tehetjük a két kezünket hogy lefordítja nekünk.Nyilván akkor amikor neki jó.Persze ha viccnek szántad akkor bocs. Val.szeg vicc. Szerintm ezt akarja kifejezni a két nevetős smiley is
Hozzászólás ideje: 2010. Március 28.15 éve Oldie, azért szerintem bunkónak nem kéne lenni Kolmilannal szemben.Össze tehetjük a két kezünket hogy lefordítja nekünk.Nyilván akkor amikor neki jó.Persze ha viccnek szántad akkor bocs.Te olyannak ismersz aki bunkózni szokott? Ugyan Máskülönben minek raknám ki a szmájlikat?
Hozzászólás ideje: 2010. Március 28.15 éve Te olyannak ismersz aki bunkózni szokott? Ugyan Máskülönben minek raknám ki a szmájlikat? Ok rendben, csak nehogy egyszer Kolmilan félreértse.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 28.15 éve Ok rendben, csak nehogy egyszer Kolmilan félreértse. Nem fogja, mert akkor Jaj neki
Hozzászólás ideje: 2010. Március 28.15 éve Nem fogja, mert akkor Jaj neki Szeretnéd, ha egyszer késnék egy hetet a felirattal? Nem kerül semmibe. Szerkesztve: 2010. Március 28.15 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2010. Március 28.15 éve Szeretnéd, ha egyszer késnék egy hetet a felirattal? Nem kerül semmibe.Ha most belegondolok abba, hogy erre mit reagálna Ody...... ;) Szerintem jobb ha csak az én csipkelődéseimnél maradsz
Hozzászólás ideje: 2010. Március 28.15 éve Szerző Nem fogja, mert akkor Jaj neki Szerintem már a múltkor is beírta, hogy nem tetszik neki a stílusod. Akár vicc, akár nem.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 28.15 éve Szerintem már a múltkor is beírta, hogy nem tetszik neki a stílusod. Akár vicc, akár nem.Nem mondod?!
Hozzászólás ideje: 2010. Március 28.15 éve Szerző Nem mondod?! De mondom, szóval állj le. Én se viccelődök már, nem véletlen.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 28.15 éve De mondom, szóval állj le. Én se viccelődök már, nem véletlen.Igen, valszeg én az a szemét alak vagyok aki direkt hergelés gyanánt csinálja
Hozzászólás ideje: 2010. Március 28.15 éve Igen, valszeg én az a szemét alak vagyok aki direkt hergelés gyanánt csinálja Val.szeg nem, de ha őt zavarja... (Küldd el nekem privátban amiket ilyenkor írnál )
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.