Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. (szerkesztve) Az első kész lesz ma, nyugi. És ha van valaki, aki szívesen csinálná...Szerintem senki nem háborgott. Szerkesztve: 2010. Szeptember 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Az első kész lesz ma, nyugi. És ha van valaki, aki szívesen csinálná... No problem. Csak beleéltem magam a mai nézésbe. majd túllépek rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Szerintem senki nem háborgott. Szerintem se. Azért írtam, ha esetleg izgulnátok, vagy valami ilyesmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Szerintem se. Azért írtam, ha esetleg izgulnátok, vagy valami ilyesmi.Csak a mondat második fele volt kétértelmű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Csak a mondat második fele volt kétértelmű. Ja, az csak figyelemfelhívás volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Meglett az első. Star.Wars.The.Clone.Wars.S03E01_E02.HDTV.XviD_2HD.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Köszönjük szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Meglett az első. Besegíthetnék a másikba. Közép szintű nyelv vizsgám van(szóbeli) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Bizony köszönjük! Megérte várni, remek lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Kösz szépen Ody, azért vágd nyakon az "íjesztgetésért" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Köszi mester Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Kösz szépen Ody, azért vágd nyakon az "íjesztgetésért" Nem bántjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Délre befejezem a fordítást, kolmilan el se kezdd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. kolmilan, köszi az első rész fordítását! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Délre befejezem a fordítást, kolmilan el se kezdd Ezt meg hogy? Kíváncsi leszek rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Itt van. Ne sírjatok, ha nem kolmilan szintű, életem első felirata. (És nem magamat jelöltem ki fordításra, hanem ő kért meg.) hunsub.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Először is, köszi a feliratért , másodszor ez rendesen illeszkedik a videóhoz ami ugye összefűzve jelent meg a világhálón? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Itt van.Ne sírjatok, ha nem kolmilan szintű, életem első felirata. (És nem magamat jelöltem ki fordításra, hanem ő kért meg.) hunsub.zip Gratula, egész jó. Kipofozom kicsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Összeraktam. SWTCW.301_302.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Köszi szépen Jinx és kolmilan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. kolmilan még lektorál, ha jót akartok, megvárjátok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. kolmilan még lektorál, ha jót akartok, megvárjátok.Akkor még várok kicsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Kész is. Star.Wars.The.Clone.Wars.S03E01_E02.HDTV.XviD_2HD.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Áldassák Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. A legnagyobb köszönet Jinxnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Köszi! Sajnálom, hogy le akarod adni a fordítást kolmilan. Remélem lesz egy érett jelentkező aki méltóképpen viszi tovább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Köszi szépen a fordítást, nem lehetett egyszerű belevágni, és a lektorálást is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Köszi a feliratot mester és neked is Jinx Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. 302-höz várom az építő jellegű kritikákat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.