Ugrás a kommentre

The Mandalorian and Grogu spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Sigourney Weaver karaktere egy új köztársasági ezredest (colonel) alakít majd, aki Bishop névre hallgat

Már egy idézetet is ismerünk tőle:

"Köztársasági vagyok ugyan, de nem hülye." :D

De eddig miért nem mondták, hogy egy szintetikus is lesz a filmben? Vagy nem tartották szükségesnek? Az előző filmben a szint... droid meghibásodott. Problémákat okozott, és történt néhány haláleset is. Persze az egy régebbi modell volt, Egy Cybot Galactika C-3PO. :hehe:

3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Előre hallom amint a moziban sokan felnevetnek amikor kimondják a nevét. :D 

Én már látok is magam előtt egy jelenetet, amiben Djarin és Grogu körül robban fel a birodalmi bázis, Djarin pedig a leszálló platformon állva felkiállt:

"Bishop, hol a pokolba van!" :death:

Hozzászólás ideje:
2025. 01. 17. - 10:55, Ody Mandrell írta:

Filoninank nagy kedvence Embo, de azért remélem annyira nem, hogy megtegye főgonosznak. :D Elég lesz fejvadásznak, mert annak nagyon bad-ass.

Ez álomszerűen jó lenne. És én bírnám azt is, ha megegyezne a sztori ezen része a TCW filmmel, ismét Rottát kell megmenteni. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy a film nem erről fog szólni valójában, ez egy küldetés, aminek a mentén nyilván komolyabb dolgokba is belebotlik majd Mando és Grogu, és alighanem a múltjukról is többet megtudunk, és valószínűleg a küldetés során olyan dolgokkal is találkoznak, ami személyesebb jellegű próbatételeket gördítenek eléjük annál, hogy egy Huttot kiszabadítanak. Azt már eleve tudjuk, hogy lesz érintkezés a Birodalommal (maradványaival) is, és meg lennék lepve, ha nem ebben a filmben tűnne fel újra Thrawn is az Ahsoka s01 után először. Azt is le merném fogadni, hogy a Mythosaur is előkerül valamiképp.

Embo nagy kedvenc, Rottát pedig nagyon vártam már, hogy újra szerepeljen (már a TBoBF-ben is meglepett, hogy nem ő tart igényt az örökségre, hanem a Hutt ikrek), meg úgy egyáltalán egy Huttot egy komolyabb szerepben nagyon rég megnéznék. Pláne ha még báb is lenne Rotta. Álomszerűen jó lenne ez az egész Embós-Rottás hír, csakúgy, mint az Ahsoka 2. évad körüli pletykák.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.