Dzséjt Hozzászólás ideje: Péntek 12:09 Hozzászólás ideje: Péntek 12:09 3 órával ezelőtt, Yoda József írta: Sigourney Weaver karaktere egy új köztársasági ezredest (colonel) alakít majd, aki Bishop névre hallgat Már egy idézetet is ismerünk tőle: "Köztársasági vagyok ugyan, de nem hülye." De eddig miért nem mondták, hogy egy szintetikus is lesz a filmben? Vagy nem tartották szükségesnek? Az előző filmben a szint... droid meghibásodott. Problémákat okozott, és történt néhány haláleset is. Persze az egy régebbi modell volt, Egy Cybot Galactika C-3PO. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Előre hallom amint a moziban sokan felnevetnek amikor kimondják a nevét. Én már látok is magam előtt egy jelenetet, amiben Djarin és Grogu körül robban fel a birodalmi bázis, Djarin pedig a leszálló platformon állva felkiállt: "Bishop, hol a pokolba van!" 2 Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 16 órával korábban Hozzászólás ideje: 16 órával korábban 2025. 01. 17. - 10:55, Ody Mandrell írta: Filoninank nagy kedvence Embo, de azért remélem annyira nem, hogy megtegye főgonosznak. Elég lesz fejvadásznak, mert annak nagyon bad-ass. Ez álomszerűen jó lenne. És én bírnám azt is, ha megegyezne a sztori ezen része a TCW filmmel, ismét Rottát kell megmenteni. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy a film nem erről fog szólni valójában, ez egy küldetés, aminek a mentén nyilván komolyabb dolgokba is belebotlik majd Mando és Grogu, és alighanem a múltjukról is többet megtudunk, és valószínűleg a küldetés során olyan dolgokkal is találkoznak, ami személyesebb jellegű próbatételeket gördítenek eléjük annál, hogy egy Huttot kiszabadítanak. Azt már eleve tudjuk, hogy lesz érintkezés a Birodalommal (maradványaival) is, és meg lennék lepve, ha nem ebben a filmben tűnne fel újra Thrawn is az Ahsoka s01 után először. Azt is le merném fogadni, hogy a Mythosaur is előkerül valamiképp. Embo nagy kedvenc, Rottát pedig nagyon vártam már, hogy újra szerepeljen (már a TBoBF-ben is meglepett, hogy nem ő tart igényt az örökségre, hanem a Hutt ikrek), meg úgy egyáltalán egy Huttot egy komolyabb szerepben nagyon rég megnéznék. Pláne ha még báb is lenne Rotta. Álomszerűen jó lenne ez az egész Embós-Rottás hír, csakúgy, mint az Ahsoka 2. évad körüli pletykák. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 16 órával korábban Hozzászólás ideje: 16 órával korábban Nekem sincs bajom vele ,sőt! Hasonlóan érzek, és egy mellékszálként borzasztó ütős cuccot lehetne kihozni belőle. Ha eltalálják az arányokat hatalmas film és kasszasiker lehet ebből a filmből. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.