Hozzászólás ideje: 5 órával korábban5 órája Az kitalálhatóan cél volt, hogy azok is élvezhessék, akik a sorozatot nem követték, csak egy jó kis látványos kalandfilmre vágynak. Ennek tuti megfelel.
Hozzászólás ideje: 5 órával korábban5 órája Ezt szinte mindenki leírta. Amit kritizálnak az a karakterfejlődés, a közepes történet és párbeszédek. Szóval csak a szokásos.
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Rixon aggódik https://www.gsplus.hu/velemeny/star-wars-a-mandalori-es-grogu-jon-favreau-dave-filoni-mi-lesz-382194.html
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Nem tudom.... Elég clic bait-nek tűnik. Igazából nem szól semmiről azon kívül, hogy fél. Favreau előre elmondta milyen film várható. Ezek a kritikus mókusok, akik közül sokak nem is ismerik ezt a történet vonalat nem biztos, hogy jó viszonyítási alap. Majd a bevétel lesz mérvadó, nem más. Persze félni még lehet. De hogy ne féljen annyira ajánlom Scott Mendelshon véleményét, aki nem szereti az SW-t, de ez nagyon tetszett neki. Szerkesztve: 3 órával korábban3 órája - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Bennem végtelen nyugodtság van a film kapcsán. Ami Star Wars Explainedet illeti: nagyon szimpatikus és tényleg nagy tudásu a kánon kapcsán. Üditő szinfolt a közösségen belül. De sokszor azt érzem hogy annyit foglalkozik az SW-vel hogy kicsit kiégett a témától, vagy legalábbis az inkerküszöbe kitolódott. Amikor a Skeleton Crew első három részét látta ott is annyi volt a reakciója hogy jó volt de összességében inkább oké az egész. Nyilván izlések és pofonok, de én a kalóztanyától eldobtam az agyam. Máig az egyik kedvenc részem az egész kánonban.
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Ehhez kapcsolódik a másik aspektus, hogy idővel mindent egy kiszemelt világítótoronyhoz (TESB, újabban az Andor) hasonlítanak. Ha kicsit is más szint az már csak sz*r lehet. Mára alig akad aki emlékezne mi is volt a New Hope vonzereje. Szerintem nem baj, ha ez a film is vissza nyúl ahhoz az időkhöz. Mint ahogy tette a TPM is.
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Elolvastam ezt a Rixonos cikket, én először azt hittem, hogy ő már látta a filmet és úgy aggódik... erre kiderül, hogy még nem is látta, csak bizonyos véleményekből akár arra is lehetne következtetni, ha és amennyiben stb. Én emiatt nem aggódnék, amúgy az volt legmeglepőbb információ a cikkből, hogy Rixon a Gamestarnál van (lehet én élek egy kő alatt).
Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája Azért mondtam, click-bait... Valamit írni kell amire kattintanak. Erről @Dzséjt sokat tudna mesélni. Szerkesztve: 2 órával korábban2 órája - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája 25 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Ehhez kapcsolódik a másik aspektus, hogy idővel mindent egy kiszemelt világítótoronyhoz (TESB, újabban az Andor) hasonlítanak. Ha kicsit is más szint az már csak sz*r lehet. Mára alig akad aki emlékezne mi is volt a New Hope vonzereje. Szerintem nem baj, ha ez a film is vissza nyúl ahhoz az időkhöz. Mint ahogy tette a TPM is.Imádom az Andort. Mesterműnek tartom. De aki Andort szeretne látni állandóan az SW égisze alatt az nem szereti az SW-t. Az SW akkor igazi önmaga amikor még csak távolról sem hasonlit az Andorra. Nyilván az Andor báját is azt adta hogy ennyire más tudott lenni, de épp ezért jó lenne ha megmaradna egy különlegességnek.
Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája Ez is sokatmondó. a TFN egyik moderátora."We are a week away! Saw a few reviews from people whose opinions I trust and those got me more excited!I did see one negative review (that I think is actually legit) that said one of the reasons they didn't like it was because there was nothing to hate, which, I think says a lot about current fandom."Milyen igaz. 1 perccel korábban, Bomarr írta:Imádom az Andort. Mesterműnek tartom. De aki Andort szeretne látni állandóan az SW égisze alatt az nem szereti az SW-t. Az SW akkor igazi önmaga amikor még csak távolról sem hasonlit az Andorra. Nyilván az Andor báját is azt adta hogy ennyire más tudott lenni, de épp ezért jó lenne ha megmaradna egy különlegességnek.Így van! az SW erősség ma már, hogy sok stílusjegy képviselteti magát benne. Ezt a Disney éra alatt szerintem magas fokra vitték.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.