Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Mandalorian and Grogu spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Gondolom mert olyan lett a film, amilyennek Favreau elmondta: egy "apa-fia" kalandfilm, ami nem igazán foglalkozik a galaktikus léptékű eseményekkel. Ettől a film lehet jó, de a Mandoverse-en belül, ez a film valószínűleg inkább "filler" lesz, és az Ahsoka második évada viszi majd tovább a nagy történetet. Azon lehet lamentálni, ha az eredeti terveknek megfelelően a negyedik évad készül el a film helyett, hogy akkor mi lett volna, gondolom Rixon azt szerette volna inkább

Hozzászólás ideje:

Én is azt szerettem volna inkább, de a mozifilm ettől még tetszhet akár nagyon is. )

Drukkoljunk, hogy a szélesebb nézői rétegek felé nyitás melletti döntés a pénztáraknál beigazolódik és megtérül, mert hosszabb távon ez a biztos alapja a továbbiaknak.

Egy nagy siker a kasszáknál talán jobban kell a franchise-nak most, mint hogy maradéktalanul kiszolgálja a rajongói réteg igényeit, amit ráadásul elég nehéz eltalálni, ahogy az elmúlt közel 30 évben láthattuk, s ennek a lehetősége csak bővül, ahogy egyre nő a rajongói generációk sora.

Emiatt nekem nincs is konkrét elvárásom azon kívül, hogy legyen felhőtlen szórakozás, jó minőségben. ) Ebben nem hiszem, hogy csalódni fogok.

Hozzászólás ideje:
19 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Szerk: egyébként ha neked, mint a pozitív SW rajongók oszlopos tagjának se jött be, az baromi rossz jel.

Miért is? Rixon nem elvakult rajongó, csak rajongó, mint a legtöbben, akárcsak te vagy én. És mint ilyen, megvan a maga szubjektív ízlésvilága. Az, hogy neki nem tetszik, semmit sem jelent. Más pozitív felfogású rajongóknak meg tetszik. Lásd fentebb a Star Wars Explaned házaspárt. Akkor az meg baromi jó jel, nem? Vagy mindez egyáltalán semmire sem jel, csak annyit jelent, hogy X embernek tetszik, Y-nak meg nem, mint eddig kábé az összes Star Wars mozifilm?

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
32 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Volt egy olyan érzésem, hogy nem fog tetszeni.

Nem ilyen egyszerű azért a helyzet, de majd leírom délután )

Hozzászólás ideje:

Olyan film sosem lesz, ami minden nézőnek, pláne a nagyon magas igényű rajongók mindegyikének igazán tetszeni fog. Ettől még ők sem lesznek kevésbé rajongók, mindenki szíve joga, hogy azt szeresse ebben a mára már hatalmassá gazdagodott franchise-ban, amit akar. ) Van választék bőségesen.

Az agyatlan szapulás nem fér ebbe bele, de biztos vagyok benne, hogy Rixon nem ez a kategória.

Hozzászólás ideje:
15 perccel korábban, Pildi írta:

Egy nagy siker a kasszáknál talán jobban kell a franchise-nak most, mint hogy maradéktalanul kiszolgálja a rajongói réteg igényeit,

Erről hamarosan írok a Box Office topikban. Pontosabban a várakozásomról. )

16 perccel korábban, Dzséjt írta:

Miért is? Rixon nem elvakult rajongó, csak rajongó, és mint ilyen, megvan a maga ízlésvilága. Az, hogy neki nem tetszik, semmit sem jelent. Más pozitív felfogású rajongóknak meg tetszik. Lásd fentebb a Star Wars Explaned házaspárt. Akkor az meg baromi jó jel, nem? Vagy mindez egyáltalán semmire sem jel, csak annyit jelent, hogy X embernek tetszik, Y-nak meg nem, mint eddig kábé az összes Star Wars mozifilm?

Még negyven éves rajongással is a hátam mögött hajlamos vagyok túlaggódni egy új mozifilmet. De ez csak abból fakad, hogy szeretném ha sikeres lenne. ) Egyébként tény szerűen minden igaz amit leírtál, csak valamiért vannak olyan emberek akiknek a véleményére jobban adok. Amúgy köszönöm neked és a többieknek is, hogy mindig emlékeztettek: nem kell túlaggódni a dolgot, hisz ez csak egy film. D

11 perccel korábban, Rixon írta:

Nem ilyen egyszerű azért a helyzet, de majd leírom délután )

Rendben. Ígérem nem fogom "kinevetni" )

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.