Hozzászólás ideje: Január 17.Jan. 17. 3 órával ezelőtt, Yoda József írta: Sigourney Weaver karaktere egy új köztársasági ezredest (colonel) alakít majd, aki Bishop névre hallgat Már egy idézetet is ismerünk tőle: "Köztársasági vagyok ugyan, de nem hülye." De eddig miért nem mondták, hogy egy szintetikus is lesz a filmben? Vagy nem tartották szükségesnek? Az előző filmben a szint... droid meghibásodott. Problémákat okozott, és történt néhány haláleset is. Persze az egy régebbi modell volt, Egy Cybot Galactika C-3PO. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Előre hallom amint a moziban sokan felnevetnek amikor kimondják a nevét. Én már látok is magam előtt egy jelenetet, amiben Djarin és Grogu körül robban fel a birodalmi bázis, Djarin pedig a leszálló platformon állva felkiállt: "Bishop, hol a pokolba van!"
Hozzászólás ideje: Január 18.Jan. 18. 2025. 01. 17. - 10:55, Ody Mandrell írta: Filoninank nagy kedvence Embo, de azért remélem annyira nem, hogy megtegye főgonosznak. Elég lesz fejvadásznak, mert annak nagyon bad-ass. Ez álomszerűen jó lenne. És én bírnám azt is, ha megegyezne a sztori ezen része a TCW filmmel, ismét Rottát kell megmenteni. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy a film nem erről fog szólni valójában, ez egy küldetés, aminek a mentén nyilván komolyabb dolgokba is belebotlik majd Mando és Grogu, és alighanem a múltjukról is többet megtudunk, és valószínűleg a küldetés során olyan dolgokkal is találkoznak, ami személyesebb jellegű próbatételeket gördítenek eléjük annál, hogy egy Huttot kiszabadítanak. Azt már eleve tudjuk, hogy lesz érintkezés a Birodalommal (maradványaival) is, és meg lennék lepve, ha nem ebben a filmben tűnne fel újra Thrawn is az Ahsoka s01 után először. Azt is le merném fogadni, hogy a Mythosaur is előkerül valamiképp. Embo nagy kedvenc, Rottát pedig nagyon vártam már, hogy újra szerepeljen (már a TBoBF-ben is meglepett, hogy nem ő tart igényt az örökségre, hanem a Hutt ikrek), meg úgy egyáltalán egy Huttot egy komolyabb szerepben nagyon rég megnéznék. Pláne ha még báb is lenne Rotta. Álomszerűen jó lenne ez az egész Embós-Rottás hír, csakúgy, mint az Ahsoka 2. évad körüli pletykák.
Hozzászólás ideje: Január 18.Jan. 18. Nekem sincs bajom vele ,sőt! Hasonlóan érzek, és egy mellékszálként borzasztó ütős cuccot lehetne kihozni belőle. Ha eltalálják az arányokat hatalmas film és kasszasiker lehet ebből a filmből.
Hozzászólás ideje: Február 7.Feb. 7. Sigourney Weaver az alábbiakat osztotta meg egy interjú során: - Grogu miatt vállalta a Star Warsos szereplést - "A kis Groguval vannak jeleneteim, miatta vállaltam el a szerepet. Grogu továbbá még vagány is. Csodálatos lesz az emberek számára, hogy láthatják, mire készül Grogu, mert most már egy kicsit felnőtt, és sokkal többre képes, mint azt talán a sorozatot nézve gondolnánk." - Szerepéről: "Egy csodálatos karaktert játszom, aki, tudod, tekintélyes pozícióban van. És nekem kell kiküldenem Mandót egy küldetésre a Külső Peremvidékre, ahol minden rossz megtörténik."
Hozzászólás ideje: Február 8.Feb. 8. 4 órával ezelőtt, Bence1997 írta: tekintélyes pozícióban van [...] nekem kell kiküldenem Mandót egy küldetésre a Külső Peremvidékre, ahol minden rossz megtörténik Nem tudom miért, de nekem erről Weaver két szerepe jutott eszembe a Cabin in the Woods-ból és a Paulból. Szóval, Groguval vanank közös jelenetei. Hm... "Get away from him, your Bitch!"
Hozzászólás ideje: Március 8.Már. 8. FIRST LOOK from the set of The Mandalorian and Grogu film featuring BDX Droids built by Walt Disney Imagineering. See the film only in theaters May 22, 2026.
Hozzászólás ideje: Március 8.Már. 8. Az is kiderült közben (mondjuk ezt már tavaly is tudtuk, aki látta a kikerült előzetest), hogy az anzellan faj is visszatér. Egy BD droiddal lett bemutatva, mert jelenleg folyik az SXSW.
Hozzászólás ideje: Március 19.Már. 19. A Collider értesülései szerint 166,4 millió dollárba került elkészíteni a filmet
Hozzászólás ideje: Március 19.Már. 19. Tavaly februári infó erről a hírről: 2024. 02. 26. - 16:41, Bence1997 írta: A Deadline infói szerint: A becslések szerint a The Mandalorian & Grogu idén Kaliforniában 92 forgatási napra 500 stábtagot, 54 szereplőt és 3500 háttérszereplőt foglalkoztat, és várhatóan 166 438 000 dollár rekordot döntő összegű minősített kiadást és bérköltséget generál. A Star Wars-franchise először forgat Kaliforniában a Mandalorian & Grogu filmmel, és az Aranyállam adóösztönző "arany"ban fizeti ki a súlyát, hogy a fejvadász-saga az államhatáron belül készüljön. Egészen pontosan 21 755 000 dollárnyi feltételes adókedvezményt kap a Jon Favrea rendezte film. Az új Fantasztikus Négyes, a Gladiátor 2. és a The Last of Us új évadával a tarsolyában egyelőre nem tudni, hogy a SAG-díjas Pedro Pascal folytatja-e Din Djarin szerepét, és újra összeáll-e a bájos Baby Yodával a Mandalorian-filmben. Annyi bizonyos, hogy a 21 755 000 dollárnyi adókedvezmény az egyik legnagyobb összegű juttatás a Kaliforniai Filmbizottság által működtetett program történetében. Őszintén remélem a Celebration után már izgatott leszek, mert egyelőre várom is, meg annyira nem is a filmet. Remélem nem lesznek szájzárasak, ismerve a párost. Szerkesztve: Március 19.Már. 19. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Március 20.Már. 20. 9 órával ezelőtt, Yoda József írta: A Collider értesülései szerint 166,4 millió dollárba került elkészíteni a filmet Nem is volt drága. Így szinte garantált az anyagi siker. 8 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Őszintén remélem a Celebration után már izgatott leszek, mert egyelőre várom is, meg annyira nem is a filmet. Remélem nem lesznek szájzárasak, ismerve a párost. Van még idő ráhangolódni, rengeteg idő van még a premierig.
Hozzászólás ideje: Március 20.Már. 20. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Nem is volt drága. Így szinte garantált az anyagi siker. Remélem azért ez a látványvilágon nem látszódik majd
Hozzászólás ideje: Március 20.Már. 20. Állítólag a volume-ot használták, amivel pl. nekem, másokkal ellentétben, nincs bajom. Ez egy mozifilm így valószínűleg sokkal jobban ráfekszenek a CGI utómunkákra. Bár csak kamerásban láttuk, de az a havas bolygós akció is szuperül nézett ki.
Hozzászólás ideje: Március 20.Már. 20. 56 perccel korábban, Yoda József írta: Remélem azért ez a látványvilágon nem látszódik majd A Skeleton Crew-nál úgy hoztak ki mozifilmszerű látványt 135 millióból, hogy ott azért a játékidő jóval hosszabb volt a formátum miatt.
Hozzászólás ideje: Március 20.Már. 20. A The Mandalorian 3. évadának elején még néha érzem kicsit a Volume-ot, főleg Mandalore felszínén, de az évad későbbi felében, az Ahsokában és pláne a Skeleton Crew-ban már fél pillanatra sem volt olyan érzésem, hogy itt LED falak között bóklásznának. Meg szerintem itt baromi sokat spórolhatnak azon is, hogy a sorozatokhoz rengeteg dolog elkészült már. A filmhez nem kell új Grogu bábot vagy Djarin jelmezt készíteni, vagy éppen CGI Zebet alkotni, Razor Crestet építeni, hiszen ezek már megvannak.
Hozzászólás ideje: Március 20.Már. 20. Tegyük hozzá, hogy a sorozatban se csak a LED fal látszik, hanem az effektekkel felturbózott változat. Csak ugye nem mindegy költség szempontból, hogy egy jelenetet 0-100%-ra vagy 50-100%-ra kell felhozni.
Hozzászólás ideje: Március 20.Már. 20. Hát lényegesen egyszerűbb, gyorsabb és olcsóbb egy már meglévő karaktermodellre ráhúzni egy részletgazdagabb textúrát, mint az egész karaktermodellt az alapjaitól megalkotni.
Hozzászólás ideje: Április 17.Ápr. 17. Amerikában reggel lesz a Good Morning America, ahol részt vesz Pedro és Sigourney. Ha tippelnem kéne, akkor Japánból fognak bejelentkezni.
Hozzászólás ideje: Április 18.Ápr. 18. Kezdetét vette a panel. Leia üzenetével nyitottak, valamint jeleneteket mutattak az összes eddigi filmből és sorozatból.
Hozzászólás ideje: Április 18.Ápr. 18. Dave Filoni és Kathleen Kennedy, előbbi arra reflektál, hogy lassan 20 éve, hogy a Celebration Japánban volt. Köszönetet mondanak a rajongóknak.
Hozzászólás ideje: Április 18.Ápr. 18. Miután az új filmről beszéltek, kezdetét veszi a jövő évi film promózása:
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.