Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. (szerkesztve) Pletyka szinten kijött, hogy karácsony körül jelenik meg a 6. évad az USA -ban. Hamarosan várható a bejelentés. Szerkesztve: 2014. Szeptember 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Pletyka szinten kijött, hogy karácsony körül jelenik meg a 6. évad az USA -ban. Hamarosan várható a bejelentés. Akkor talán húsvétra kapunk egy szinkronos verziót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Szerintem az esélytelen, mint ahogy az ábra is mutatja a második évad óta. Én maradok az amcsi amazon rendelésnél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. Pedig jo volna! :/ (a szinkronos) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. (szerkesztve) A német kiadásnál jobban tetszik, de az amcsi 1-5. évados sorból ez is kilóg. Szerkesztve: 2014. Október 1. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Nagyon baba. Ezen kép alapján beleillik az utóbbi évadok sorába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Ez hivatalos? Csak mert én még nem láttam a BD-logót zöld sávban... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Jobban belegondolva tényleg fake lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Jobban belegondolva tényleg fake lehet. És az "egy karakter a borítóra" koncepciót is felrúgja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Nagyon baba. Ezen kép alapján beleillik az utóbbi évadok sorába. Az egy borító - egy karakter felállás megtörésére gondoltam. Ez hivatalos? Csak mert én még nem láttam a BD-logót zöld sávban... Különösebben nem ismerem az oldal hitelességét, de innen származik az infó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Fenntartásokkal kezelném még ezt a borítót. A bits elég jó oldal nem is értem miért raknak ki egy ilyet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Szerintem lassan biztosra vehető. Kiderült, hogy a németeknél is az alábbi lesz a végleges borító. Ráadásul ezek az Amazonról vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. A németek mindenre képesek! Foci vb arany, 6. évad korábbi sugárzása a premiernél, és most borító koncepció felrúgás, és "Green-ray" emléma! Zsír! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. (szerkesztve) Mégse hoztál fals infót Sky! Szerkesztve: 2014. Október 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. A Spark of Rebellion DVD -n van egy TCW Lost Mission trailer amiben megerősítik az őszi megjelenést. Konkrét időpont azonban még nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Fals infót nem, de fals borítót még hozhatott! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Szerintem ez lesz a végső német borító (állítólag az USA-verzió mintája alapján), de majd meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Úgy tűnik, november 11-e lesz a Lost Missions DVD/BD megjelenése USA-ban. Az Amazanon nincs még kép, lehet, hogy mégis megússzuk a zöld BD logót? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. A bluray.com -on még nincs semmi, én azt várom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Remélem, így már elég hivatalos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 10. Szuper! Nem is ezért vártam a BR.com -os megjelenést, hanem a kiadó miatt. Diseny...hmmm nem tudom régió független lesz-e? Az eddigiek mind azok voltak, csak azok ugye Warner kiadások. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 31. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Megérkezett? De szívesen megvenném mind, de magyar vonatkozás hiányában sajnálom rá.. Szép amúgy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Mindig van olyan szerencsés aki már előbb megkapja, hisz még meg sem jelent. Nekem majd jó esetben december elején lesz meg. Ezzel lesz teljes a TCW kiadványaim sora. Majd csinálok róluk fotót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 13. http://www.youtube.com/watch?v=YRYdXpxG-rc&index=4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 13. Szuper! Nekem már úton van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. December 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 1. Ma végre megkaptam a TCW hatodik évadját! Fantasztikus! Végre teljes lett a sorozat a polcomon is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 2. Szinkronosrol meg mindig semmi hir? Felirat van mar? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 2. Szinkronos sose lesz. Felirat? Mihez? A hatodik évadhoz készült felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 4. Ma végre megkaptam a TCW hatodik évadját! Fantasztikus! Végre teljes lett a sorozat a polcomon is. Gratulálok hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.