csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 20. Hozzászólás ideje: Június 20. (szerkesztve) Gyanús, hogy kellett a hátizsákja is a karakterposzterre.. Nagyon gyanús. Szerkesztve: Június 24. - csoli1138 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 27. Hozzászólás ideje: Június 27. Jó látni mennyire bejött a népeknek Sith Qimir. Bevallom én se számítottam ennyire cool karakterre. Nem igazán tudtam róla elképzelni milyen lenne Sith-ként, aztán megmutatta. Magas helyen lesz a mozgóképes Sith-ek rangsorában. Akár még ikonikus karakter is válhat belőle. 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 27. Hozzászólás ideje: Június 27. (szerkesztve) Főleg, ha a Sith neve is kiderül. Spoiler Snoke. Már ha lesz Sith neve, mert ugye nem mindegyik Sith viselt Darth családnevet. Exim Panshard, Exar Kun, Naga Sadow, Ulic Qel-Droma. Szóval, ha tényleg nincs hagyományos Sith neve, az sem lenne fura. Szerkesztve: Június 27. - Dzséjt 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Június 27. Hozzászólás ideje: Június 27. De a felsoroltak még a nagyon korai, ősi sithek közé tartoztak. Szerintem az lenne a logikus, hogy a Darth Bane utáni szitek már felveszik a Darth nevet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 27. Hozzászólás ideje: Június 27. Miért kéne egy név viselésének logikát követnie? Ez nem a Vulcan, hogy minden a vas logika mentén haladjon. Ilyen alapon Dooku nem használhatta volna a Sith nevet az előtt, hogy Sith lett volna. Vagy Darth Maulnak Sith nevet kellett volna adnia Savage-nak, miután a tanítványáúl fogadta. Arról nem is beszélve, hogy Qimir most mondta: ő nem követ szabályokat. És ez a rendje alapja. Mert a Sith-eknél eleve nincsenek igazán szabályok. Van a kettő szabálya, de láthattuk, hogy azt is megszegik olykor-olykor, és bizony megesett, hogy négy Sith is létezett egyidőben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 27. Hozzászólás ideje: Június 27. 2024. 03. 19. - 16:33, Bence1997 írta: Qimir egy egykori csempész, aki most kereskedőként keresi kenyerét, szokatlan dolgokat szerez be és élvezi a szabadidős életét. Azért ez milyen durva leírás. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 27. Hozzászólás ideje: Június 27. "Élvezi a szabadidős életét" És mi a hobbija? Qimir: Jediket húzok nyársra 2 Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: Július 4. Hozzászólás ideje: Július 4. Üdv Idegen! Visszaolvastam a találgatásokat . Össze is lehetne vonni az Idegennel. Két topicot is foglal. Lehet még totózni, hogy ő-e Plagueis, vagy Ren lovag-e. https://rebo.hu/2024/07/02/jack-sparrow-qimir-idegen-akolitus/ 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Július 4. Hozzászólás ideje: Július 4. 17 perccel korábban, Szisz írta: Össze is lehetne vonni az Idegennel. Két topicot is foglal. Erről már volt is szó. Szvsz az elég nagy spoiler lenne. 1 Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: Július 4. Hozzászólás ideje: Július 4. 1 órával korábban, Darth Cupsy írta: Erről már volt is szó. Szvsz az elég nagy spoiler lenne. Lehet lesz itt még több név is. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.