Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 1. Hozzászólás ideje: Május 1. Mivel vészesen közeledünk az Acolytehoz, a hétvégén pedig CCXP lesz, ahol az Acolyte is bemutatkozik, megelőlegezek ennek a topiknak egy esélyt. Aztán ha nem lesz a hétvégén semmi, akkor jövőhéten csak érkezni fog valami. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 1. Hozzászólás ideje: Május 1. Én inkább már TV spotokra számítanék, másik nagyobb előzetesre nem. Bár ki tudja....lepjenek meg. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 1. Hozzászólás ideje: Május 1. (szerkesztve) Minden sorozathoz szokott előzetes jönni 1 hónappal a megjelenés előtt. Bár az Acolyte másabb, hiszen 3 hónappal korábban rögtön "Official Trailert" kaptunk és nem "Official Teaser Trailert" kaptunk (mint ahogy korábban a Mando, Obi-Wan, Ahsoka sorozatoknál). Viszont van példa arra is, hogy 2 "Official Trailert" kap Star Wars sorozat, lásd Andor. Szerkesztve: Május 1. - Yoda József Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 1. Szerző Hozzászólás ideje: Május 1. Sőt, van, amikor egy nappal (vagy pár órával) a hivatalos előzetes előtt az előbbit "Official Trailer"ről átnevezik "Teaser Trailer"re. Most nem tudom, hogy melyik Star Wars sorozatnál volt ez, de megtörtént. Szóval én várok egyre. Ami picit többet mutat a világból, történetből (a főhős Mae még meg se szólalt az előzetesben ), stb. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 3. Hozzászólás ideje: Május 3. 15 órával ezelőtt, Yoda József írta: Szerintem már így is annyira tömött a május 4. a TotE-val és a The Acolyte-tal, hogy nem most várnék bejelentést új animációs sorozatról. Majd nyáron Várható valami 4-én? Kicsit hanyagoltam az infószerzést. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 3. Hozzászólás ideje: Május 3. Új Acolyte előzetes? Lehet, hogy lesz de az is, hogy nem. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 3. Szerző Hozzászólás ideje: Május 3. Ha holnap lesz valami, akkor jó. Ha nem, akár a jövő héten jöhet valami. De ha nem, akkor előre sorry. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 3. Hozzászólás ideje: Május 3. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Új Acolyte előzetes? Lehet, hogy lesz de az is, hogy nem. Ezaz! Ezért járok én ide! Megbízható infóért! Tuti, hogy így lesz! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. @Yoda József mikor jön a trailer? Ha nem lesz akkor jössz egy rekesz sörrel. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. Itteni idő szerint este 8-tól kezdődik a panel, így onnantól lehet hírekre számítani 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: Május 4. (szerkesztve) Remélem nem az lesz, hogy csak a panelen fogják levetíteni az előzetest és online csak jövő hét elején kerül fel. Mindenesetre idő előtt kirakták a posztert (vagyis inkább bannert), vagyis valami lesz. Szerkesztve: Május 4. - Bence1997 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. 12 perccel korábban, Bence1997 írta: Remélem nem az lesz, hogy csak a panelen fogják levetíteni az előzetest és online csak jövő hét elején kerül fel. Én ezzel kiegyezek, hol kell aláírni? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: Május 4. Nekem mindegy, hogy ma vagy jövő héten kapunk valamit. Csak jöjjön. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: Május 4. (szerkesztve) A mai nap jön valami. Érzem! (A redditen írta valaki, hogy a Hulun látott egy új előzetest - inkább tv spot volt - ahol a banneren látható maszkos csávó is feltűnt, szóval... ) Szerkesztve: Május 4. - Bence1997 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. 1 órával korábban, Bence1997 írta: A mai nap jön valami. Érzem! Legyen! Komoly felelősség volt kijelenteni, ennyi szomjas rajongó közt! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: Május 4. 12 perccel korábban, csoli1138 írta: Legyen! Komoly felelősség volt kijelenteni, ennyi szomjas rajongó közt! Hát izé... én hoztam létre a topikot. Remélem nem hiába. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. Óvakodj a jövő tanulmányozásával. Az erő csak azt mutathatja meg ami lehet, nem pedig azt, ami lesz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. Kivéve, ha ezeréves próféciákról van szó, mert akkor azt mutatja, ami lesz. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. Igen, egy prófécia, amit talán rosszul értelmezünk hmm? Válasz
Kiemelt hozzászólás Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 4. Kiemelt hozzászólás Hozzászólás ideje: Május 4. 9 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. Holy Sh*t! Vagy inkább Holy Sith? Ez b*szó! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. (szerkesztve) Qimir: "Peace is a lie" Hol is hallottuk ezt korábban Star Wars kontextusban? Hát bizony a Sith kódban: "Peace is a lie. There is only Passion. Through Passion, I gain Strength. Through Strength, I gain Power. Through Power, I gain Victory. Through Victory my chains are Broken. The Force shall free me." "Master Windu! I think Chancellor Palpatine Qimir is a Sith Lord!" Szerkesztve: Május 4. - Yoda József 2 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: Május 4. Aztaleborultszivarvégitneki!!! Hát mi volt ez!!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. Egymás után ötször néztem meg. Szerintetek tetszett? Atom jó a hangulata, a látvány. Sokkal hatásosabb, mint az első előzetes. 7 perccel korábban, Yoda József írta: "Master Windu! I think Chancellor Palpatine Qimir is a Sith Lord!" Pedig a fene se nézné ki belőle, nincs olyan Kevin sith feje. Meg a hangja se mély. 1 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. Csodálatos. Molto bella. Wunderschön. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Atom jó a hangulata, a látvány Egyértelműen mozifilm minőség! 3 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. Tényleg mozifilm minőség. Bár én az előző előzetes alapján is ezt gondoltam. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. 3 perccel korábban, Yoda József írta: Egyértelműen mozifilm minőség! Az a csata a jéggyűrűben pont olyan! Tényleg ez lesz a zászlóshajó. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Ody Mandrell,
Trailer 2
Ajánlotta: Ody Mandrell
9 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.