Iqvi Hozzászólás ideje: 2024. December 22. Hozzászólás ideje: 2024. December 22. Gyűjtő kártya. Olyasmi mint amit anno a Klónok Háborújához, és Az ébredő erőhöz is kiadtak az USA-ban, Németországban és Magyarországon. 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Január 11. Hozzászólás ideje: Január 11. Azért ez a Qimir nagyon-nagyon vágyhatott arra, hogy megöljön pár Jedit. Vallószínűleg már fejjel lefelé lógva meg tudta volna ölni Mae-hót, hiszen láthattuk, hogy még az Erőben is jóval fölötte áll, szóval valószínűleg semmibe sem tellett volna megfojtani vagy kitörni a nyakát. Ehelyett nem csak hagyta elmenni a nőt, hanem megelőzte őt az állítása szerint tíz perces úton (vagyis szinte azonnal kiszabadult, amint Mae látótávolságon kívülre került). Ennek az útnak bármelyik méterén megölhette volna Mea-hót, de nem tette meg. Miután lefutotta a csajt, megölte Kelnaccát. És ahelyett, hogy megvárta volna Mae-t a kunyhóban, hogy megölje, inkábbd visszavonult annyira, hogy Mae, a Jedik és Osha is simán el tudjon menni mellette, anélkül, hogy észrevennék. És csak ekkor lépett színre, az egész bagázs háta mögött. De továbbra sem azzal foglalkozott, hogy megölje Mae-t, inkább leállt harcolni a Jedikkel. Persze most már ráfoghatta, hogy "muszáj", de az a nagy büdös helyzet, hogy ezt a harcot ő szándékosan intézte magának. Mire a Jedik a kunyhóhoz értek, Qimir kábé ezerszer megölhette volna Mae-t és még talán arra is maradt volna ideje, hogy elhantolja a hullát. De nem, ő direkt arra ment rá, hogy végül harcolhasson a Jedikkel. Szerintem ugyanúgy buzgott benne a gyilkolási vágy, mint Maulban, aki szintén alig várta, hogy szembeszálhasson a Jedikkel és bosszút álhasson. Ilyen téren szerintem Qimir az egyik leggyilkosabb ösztönökkel megáldott Sith Nagyúr és talán a legnvérengőbb Sith tanítvány. Kábé Darth Sidious után. Azért ez a Darth Plagueis nem semmi csávókat tudott kitanítani. 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 12. Hozzászólás ideje: Január 12. Nála dolgozhatott a bosszúvágy is, főleg ha Vernestra tanítványa volt. 1 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 19. Hozzászólás ideje: Április 19. (szerkesztve) Manny a Celebrtationon. Akkor keverték le a beszélgetést amikor a közönség elkezdte skandálni, hogy season2! Szerkesztve: Április 28. - Ody Mandrell 1 Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: Május 2. Hozzászólás ideje: Május 2. Ajaj. Abban reménykedem, hogy a karakterével még kezdenek valamit. Ha lesz Palpi sori, abban talán helye lehet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Május 2. Hozzászólás ideje: Május 2. Szerintem biztosan kezdeni fognak. Igencsak populáris lett, és a sztorija nyitott, tehát lehet vele pénzt keresni, emellett a Disney látványosan igyekszik őt a felszínen tartani a The Acolyte színészi gárdájából, ami szintén azt sugallja, hogy Jacintóval még terveznek. 1 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Hétfő 21:17 Szerző Hozzászólás ideje: Hétfő 21:17 (szerkesztve) Hamarosan belevetem magam a Wayseeker könyvbe, de előtte még van egy-két HR-es történet, amit szeretnék letudni. Viszont a neten (pontosabban a redditen) szembejött velem az alábbi kiragadott idézet a könyvből, így most én is rákerestem. Ami az érdekes az alábbi szöveg szerint, hogy Qimir tényleg öreg lehet. Eddig azt gondoltam, hogy Vernestra az elmúlt 20 évben kezdett bele Qimir tanításába, de nem így van! A Wayseeker 20 évvel játszódik az Akolitus fő történetszála előtt, a szinopszis szerint Vernestra már egy évtizede Útkeresőként tengeti a mindennapjait. Vagyis ha matekozunk kicsit, akkor Vernestra és Qimir között a viszony több, mint 30 évvel ezelőtt történt (ugye az alábbi leírás szerint a kudarc után még próbált különböző missziókon részt venni, amik lehettek hetek, hónapok, talán évek, de végül a emlék miatt kikerült a Rendből). Szerkesztve: Hétfő 21:19 - Bence1997 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: Kedd 05:56 Hozzászólás ideje: Kedd 05:56 Azlin Rell is szép kort élt meg a Sötét oldalnak hála így Qimirnél se meglepő ha jól tartotta magát 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Kedd 06:18 Hozzászólás ideje: Kedd 06:18 A képes útmutatóban is arra utalnak, hogy idősebb lehet. A méregkeverő boltjában fiatalítószerek is vannak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Kedd 07:32 Hozzászólás ideje: Kedd 07:32 1 órával korábban, Yoda József írta: A képes útmutatóban Neked már megvan? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Kedd 08:16 Szerző Hozzászólás ideje: Kedd 08:16 Infók már szivárogtak ki a képes útmutatóból, az alábbiban például 11 példát osztottak meg (bár azért 1-2 már régóta tudva volt, pl. Yord honnan származott). Itt írnak arról, hogy Qimir a boltnak köszönhetően akár az öregedését is lassíthatta. Plusz ha ide vesszük még a sötét oldalt is... https://theholofiles.com/2025/06/20/11-things-we-learned-from-the-acolyte-visual-guide/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Kedd 08:19 Hozzászólás ideje: Kedd 08:19 Már a könyv is megjelent, lassan egy hónapja. Még várok a rendeléssel, de már nem sokáig. https://www.amazon.com/Star-Wars-Acolyte-Visual-Guide/dp/0593958608 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Kedd 08:59 Hozzászólás ideje: Kedd 08:59 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Neked már megvan? Nincs, én is csak a beszámolókat olvastam Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.