Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 6. Hozzászólás ideje: Május 6. Az előzetesben is látható hajó a Polan nevet kapta, leírás róla: A Lantillian Shipwrights által gyártott Polan-717 Jedi transzport egy sokoldalú űrsikló, amelyet a Jedi Rend alkalmazott a Köztársaság Fénykorában, a hajó mindennapi és hosszú távú küldetésekre egyaránt alkalmas. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 6. Hozzászólás ideje: Május 6. (szerkesztve) Engem valamiért a Razor Crestre emlékeztet. Szerkesztve: Május 6. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Május 6. Hozzászólás ideje: Május 6. Engem meg egy második világháborús vadászbombázóra. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 6. Hozzászólás ideje: Május 6. Engem Ochi hajójára, miután leválik róla a hiperhajtómű(?). Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Május 6. Hozzászólás ideje: Május 6. Engem meg a Little boy atombombára. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 6. Hozzászólás ideje: Május 6. Kifordított bunda kesztyű...vagy...papucs orrán pamutboly. 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Május 6. Hozzászólás ideje: Május 6. Jobban megnézve, inkább Snoke. 3 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Május 28. Hozzászólás ideje: Május 28. Tetszik ez a transzport hajó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 7. Hozzászólás ideje: Június 7. Szerencsére eddig a járművekkel is sikerült a visszalépést megjeleníteni. Csodálatos új gépeket kaptunk. @Dzséjt rólad tudom mennyire gép mániás vagy. Mi a véleményed? Persze a többieké is érdekel. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 7. Hozzászólás ideje: Június 7. Az a kevés, amit eddig láttunk, az nagyon tetszett. A Kereskedelmi Szövetség Whydah-osztályú hajója, a Fallon nagyon más, mint a megszokott Lucrehullkok, amit nagyon díjazok. De a kedvencem a Calaboose-osztályú köztársasági rabszállító hajó, Palwick. Az baromi jól sikerült (ötletesebb, mint az új köztársasági változata). Kár, hogy gyorsan összetört. Solék transportja, a Polan-717 is tetszik, aminél viszont az fogott meg, hogy bár méretre kábé Falcon kaliber, mégis kell neki egy "retro hiperhajtómű-gyűrű". Ez már csak azért is nagyon ötletes, mert a hiperhajtómű fejlődése szépen lekövethető a mozifilmekben. A PT-ben az egyszemélyes hajóknak, mint a Delta-7, az Eta-2, a V-szárnyú vagy a Torrent, még kellett a gyűrű, ám mire eljutottunk az OT-ig, már az olyan kis hajókba is szériafelszerelés volt, mint az A-szárnyú meg néhány TIE-típus. Ja, és nagyon bírom, hogy a készítők ezúttal vették a fáradtságot, és nevet, típust és még gyártót is kitaláltak az egyes hajók mellé. Sajnos Filoni csapatára ez kevésbé jellemző. Az Ahsokában feltűnt új köztársasági cirkálóról még mindig csak azt tudjuk, hogy az egy új köztársasági cirkáló... Bár legalább annak, amit Baylanék megtámadtak, adtak nevet (Vesper). Amit remélek, hogy a Vectorokat azért jobban megmutatják majd. Amit olvastam róluk, az tetszetős, de egyelőre ennyi. A formájuk érdekes, mintha az ARC-170-esek ősapja lenne. 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 7. Hozzászólás ideje: Június 7. Mintha Mae hajója is hajazna Mauléra, nem? Még csak egyszer láttam a két részt, de mintha megjegyeztem volna magamban. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 8. Hozzászólás ideje: Június 8. Elnagyoltan a körvonalaiban fel lehet fedezni hasonló részleteket, de összességében nem hasonlít. Ez egy ikertörzsű, arányai alapján egyszemélyen vadászgép. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 8. Hozzászólás ideje: Június 8. 7 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Ez egy ikertörzsű, arányai alapján egyszemélyen vadászgép Maulé ezek szerint nem? 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Június 8. Hozzászólás ideje: Június 8. Amikor Maul EP I-ben kilépdel belőle a Tatooine-ra azért látszik, hogy a Scimitar valami nagyobb lélegzetvételű cucc. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 8. Hozzászólás ideje: Június 8. Köszi eddig azt hittem pedig hogy az csak egy egyszemélyes gép. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 8. Hozzászólás ideje: Június 8. 3 órával ezelőtt, Donát írta: Maulé ezek szerint nem? Ja, elfér benn egy személy, hat másik mellett. Az is jó látható a filmben, hogy kétszintes hajóról van szó: Ráadásul egy egyszemélyes apró vadászgépből sohasem rámpán végigsétálva kell kiszállni. Ha van rámpa, már egyértelmű, hogy nem kicsi hajóról van szó. Meg hát az arányokon is látszik. Melyik egyszemélyes gépben tud felegyenesedve sétálni az ember? Márpedig a Cupsy által linkelt képen jól látható, hogy Maul áll ebben a hajóban. És ugyanezen a képen jól látszódik, hogy ez egy nagy hajó. Pontosan 26,5 méter hosszú, vagyis kábé akkora, mint a Razor Crest (az 24,5 méteres). 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.