Ugrás a kommentre

Járművek


Bence1997

Ajánlott hozzászólás

Az előzetesben is látható hajó a Polan nevet kapta, leírás róla:

A Lantillian Shipwrights által gyártott Polan-717 Jedi transzport egy sokoldalú űrsikló, amelyet a Jedi Rend alkalmazott a Köztársaság Fénykorában, a hajó mindennapi és hosszú távú küldetésekre egyaránt alkalmas.

 

polan-main_d2a14d78.jpeg?region=255%2C0%

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 4 héttel később...
  • 2 héttel később...

Az a kevés, amit eddig láttunk, az nagyon tetszett. A Kereskedelmi Szövetség Whydah-osztályú hajója, a Fallon nagyon más, mint a megszokott Lucrehullkok, amit nagyon díjazok.

De a kedvencem a Calaboose-osztályú köztársasági rabszállító hajó, Palwick. Az baromi jól sikerült (ötletesebb, mint az új köztársasági változata). Kár, hogy gyorsan összetört.

Solék transportja, a Polan-717 is tetszik, aminél viszont az fogott meg, hogy bár méretre kábé Falcon kaliber, mégis kell neki egy "retro hiperhajtómű-gyűrű". Ez már csak azért is nagyon ötletes, mert a hiperhajtómű fejlődése szépen lekövethető a mozifilmekben. A PT-ben az egyszemélyes hajóknak, mint a Delta-7, az Eta-2, a V-szárnyú vagy a Torrent, még kellett a gyűrű, ám mire eljutottunk az OT-ig, már az olyan kis hajókba is szériafelszerelés volt, mint az A-szárnyú meg néhány TIE-típus.

Ja, és nagyon bírom, hogy a készítők ezúttal vették a fáradtságot, és nevet, típust és még gyártót is kitaláltak az egyes hajók mellé. Sajnos Filoni csapatára ez kevésbé jellemző. Az Ahsokában feltűnt új köztársasági cirkálóról még mindig csak azt tudjuk, hogy az egy új köztársasági cirkáló... :45: Bár legalább annak, amit Baylanék megtámadtak, adtak nevet (Vesper).

 

Amit remélek, hogy a Vectorokat azért jobban megmutatják majd. Amit olvastam róluk, az tetszetős, de egyelőre ennyi. A formájuk érdekes, mintha az ARC-170-esek ősapja lenne. :) 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

3 órával ezelőtt, Donát írta:

Maulé ezek szerint nem? :lol:

Ja, elfér benn egy személy, hat másik mellett. :P 

Az is jó látható a filmben, hogy kétszintes hajóról van szó:

Darth-Mauls-Scimitar-Sith-Infilitrator-i

 

Ráadásul egy egyszemélyes apró vadászgépből sohasem rámpán végigsétálva kell kiszállni. Ha van rámpa, már egyértelmű, hogy nem kicsi hajóról van szó. Meg hát az arányokon is látszik. Melyik egyszemélyes gépben tud felegyenesedve sétálni az ember? Márpedig a Cupsy által linkelt képen jól látható, hogy Maul áll ebben a hajóban. És ugyanezen a képen jól látszódik, hogy ez egy nagy hajó. Pontosan 26,5 méter hosszú, vagyis kábé akkora, mint a Razor Crest (az 24,5 méteres).

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.