Ugrás a kommentre

Szavazás - az első évad legjobbjai


Bence1997

Ajánlott hozzászólás

19 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Akkor hogy menjen tovább?

Konkrét elképzelésem nem volt, de azt mutatja a mellékelt ábra, hogy ez a fajta élő show már nem annyira vonzó, mint régen volt, s hogy a fórum tagsága feláldozza érte a szombat estéjét, s erre utal az is, hogy elfeledkezünk róla, még ha eredetileg szándékunkban is lett volna csatlakozni az ünnepséghez. Nincs mit tenni, megváltoztunk, megváltozott az életünk, a prioritásaink. S azért sem ártana ezt átgondolni, mert @Bence1997-nek sok ideje, energiája feküdt ebben a műsorban, s gondolhatja azt, hogy nem értékeljük ezt eléggé, ami pedig nem igaz, mert én is jó szívvel olvastam végig utólag tegnap késő este a helyezéseket és hogy hol volt szoros verseny, holott szombat este nem tudtam itt lenni. Vagyis maga az összesítés és hogy milyen érdekességeket hozott a szavazás, az nagyon is érdekes volt. 

 

Szóval ezt így levezetve szerintem az lehetne egy járható megoldás, hogy élő műsor helyett, de az eddigiekhez hasonlóan részletekben adagolt posztok formájában (ezt is csak azért, hogy külön-külön lehessen reagálni egy-egy örömteli vagy melepő eredményre) a vállalkozó fórumtársunk felteszi az összesítést valamikor, és utána az bármikor olvasható, lehet rá reagálni, hozzátenni véleményeket, mint bármely más poszthoz. Hiszen lényegében most is ez történik már egy ideje, csak akkor nem társul ehhez egy valamiféle rossz érzés, hogy milyen kevesen voltak itt élőben, s akkor ez biztos azt jelenti, hogy a sorozat nem érdekli az embereket, vagyis rossz következtetésekre is adhat okot. Ha eleve nem élő show-nak szánják, akkor ugyanennek egészen más lenne az optikája. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Lehet így is bár ebben az esetben kevésbé izgalmas. Ennek az egésznek a lényege, hogy nincs már igény erre a fajta műsorra. Az szerintem teljesen mellékes miért. Az embernek ami fontos, időt szakít rá. 

 

A BB harmadik évadát anno elkezdtem csinálni, de már nincs kedvem befejezni. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

5 órával ezelőtt, Frenkie írta:

Ugyanakkor belegondolova hogy @Bence1997 mit érezhetett hogy csak egy ember vett részt a díjátadón az sem lehetett semmi. Nagyjából úgy érezhette hogy a munkája senkit nem érdekel. Amit jogosan érezhet. Persze majd ő megírja. Én köszönöm az ő munkáját hogy foglalkozott vele hogy megcsinálta a szavazólapot, és levezényelte a díjátadót.

Tegnap nem éreztem rosszul magamat. Mint korábban említettem, ez már egy létező tendencia volt, mert már az Ahsokánál se volt tolongás. Sőt, ha az ember jobban megnézi, nagyon a Kantin se pörög, vannak fellángolások, de már az is nagy munka, hogy 3-4 embert összeboronáljunk, hogy játszunk egyet. Részben ezért is próbáltam újításokat bevezetni ott (fordításos játék, csak hogy egyet említsek), hogy inkább 1-2 órára szórakozzunk egyet és ne az n. lexikális tudás feladványait csináljuk.

 

Itt valóban, az "élő műsor" már nem nyerő, ami elsősorban ugye azért van, mert megváltozott a fórum közössége. Mindannyian felnőttünk, más-más prioritások jelentkeznek, fix időponthoz a mai ember nem igen ragaszkodik, ha igen, azt meg inkább családi tevékenység (vagy baráti összejövetel). Meg új tagok sincsenek, akik igazán aktívak lennének és az új generáció is teljesen máshogyan használja fel az idejét.

Azon már én is gondolkodtam, hogy változtatok a módszeren. Ezt már egyszer megcsináltam, a TCW záró évadánál, ott mondjuk volt egy másfél éves csúszás és az akkori Aranyfénykard is bezavart a dologba, végül kisebb-nagyobb késéssel inkább kiadtam a dokumentumot az eredményekkel. A jövőben is talán ez lehetne a kézenfekvő megoldás.

De a mai napon már azon is elgondolkodtam, hogy mivan, ha hasonlóan szerveznénk meg ezeket a szavazást, mint pl. @Donát a Winter Madnesst. Lenne (ha ezt a sorozatot nézzük) 11 kategória, amire lehet szavazni és az ember látná az eredményeket rögtön, majd a szavazás lezárultával a végeredmény is rögvest az ember elé tárul. Ezzel talán annyival lenne könnyebb a szavazósdi összeállítójának, hogy csak a listákat kéne létrehozni, nem kell hozzá képeket keresni, betenni a helyére, videót keresni, stb. (Bár nem tudom, hogy ilyen eshetőség egyáltalán lehetséges-e? Eddig nem láttam rá példát)

Szerkesztve: - Bence1997
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nagyon jó eredmények születtek, talán csak a Coruscant-nál vontam fel a szemöldököm. Rayencourt győzelmének rendkívül örültem. Szerintem az ő jelenete Vernestrával a sorozat egyik legerősebb momentuma, még ha ez bármilyen is furcsán hangzik elsőre.

 

Köszi a lebonyolítást!

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Köszi @Bence1997 a lebonyolítást. Szombaton nap közben még eszembe volt, hogy lesz a díjátadó, és terveztem is jönni, de estére kiment a fejemből. Mégegyszer köszi a szervezést is. Az eredményeken helyenként meglepődtem, Coruscantnak nagyon örültem, Plagueist hiányoltam a díjazottak közül. :) 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Sajnos múlt héten nem tudtam itt lenni, de jó volt visszaolvasni is. @Bence1997 nagyon profin megszervezte az egészet, legközelebb igyekszem majd itt lenni, mert amúgy nem csak szívesen gondolok vissza régi díjátadókra, hanem a mai napig is érdekel az ilyen. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.