Bence1997 Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. 2025. februárjában érkezik egy ongoing széria, amely Kylo Renre fog fókuszálni. A történet a TLJ és a TROS között fog játszódni és Ren legfőbb vezér történetére fókuszál, ahogy még jobban elmerül Vader örökségében. A történet kezdetén Kylo Mustafarra érkezik Vader kastélyába, majd a későbbiekben olyan ismerős helyeket is meglátogat, mint Tatooine, ahol megpróbálja megfejteni a családja múltjának titkait. A történet Soule két korábbi munkájának kombinációja lesz: a 2017-es Vader szériájának és a 19-es Kylo Ren felemelkedése című minisorozatnak. Soule szerint Kylo elvan veszve és az egyetlen, amihez fordulni tud, az nagyapja öröksége. Az első szám szinopszisa: Darth Vader árnyéka kiterjed az Első Rend felemelkedésére! - Megkezdődik Kylo Ren legfelsőbb vezér uralkodása! - Kylo sötét megszállottsága a Mustafarra vezeti! - Milyen titkokat rejt a Vader-erőd az ifjú zsarnok számára? - És melyik múltbéli arc vezeti őt a küldetésén? 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. Végre egy érdekes projekt! Ez egy álom! Csak jöjjön magyarul is! 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. Azért milyen érdekes marketing fogás, hogy egy Kylo Renre fókuszáló képregénysorozat címében ott van a Vader szó. Gondolom, hogy jobban vegyék. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. Hát igen, de legalább nem egy újabb Darth Vader képregény, hanem egy Kylo ongoing. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. (szerkesztve) De nem erre mondta Soule, hogy két idősíkban fog játszódni? Mert ebben az esetben Vader is kap saját jeleneteket, amik az ő idejében játszódnak. Szerkesztve: Október 24. - Darth Revan9 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Október 24. Szerző Hozzászólás ideje: Október 24. Én nem emlékszem semmi ilyesmire. Szerintem amire te gondolsz az az, hogy Soule azt mondta, a története a múltba tekint, de egyben a jövőt is építi vagy valami ilyesmi. Ez a képregény ezt kielégíti. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. Ennek ellenére ebben simán benne van az, hogy jelentős Vader jelenetek legyenek a múltban. És akkor máris van egy fél Vader széria. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. Nem hiszem, hogy egyrészt olyan sok Vader jelenet lenne majd ebben a sorozatban, másrészről meg, pont, hogy helye van Vader flashbackeknek egy Kylo Ren képregényben. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. Majd meglátjuk, mikor kijönnek az első számok. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Október 24. Szerző Hozzászólás ideje: Október 24. Néhány oldalas betekintő: 6 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. Soule zseniális! Már ez a pár kocka is atom jó. Teljesen felpörgetett. 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: És melyik múltbéli arc vezeti őt a küldetésén? Na vajon ez ki lehet? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. 38 minutes ago, Ody Mandrell said: Na vajon ez ki lehet? Hát, mondjuk Palpatine-ról ekkor még Kylo nem tud, hiszen csak nem sokkal az ep9 előtt fedte fel magát, fura lenne, ha most, max napokkal Snoke halála után hangként megjelenne a fejében. Szerintem az Eye of the Webbish Bog lesz az a rejtélyes, utat mutató karakter. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. Palpatine különböző formákban, de Kylo gyerekkora óta ott van a fejében. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. 2 perccel korábban, Iqvi írta: Hát, mondjuk Palpatine-ról ekkor még Kylo nem tud, hiszen csak nem sokkal az ep9 előtt fedte fel magát, fura lenne, ha most, max napokkal Snoke halála után hangként megjelenne a fejében. Szerintem az Eye of the Webbish Bog lesz az a rejtélyes, utat mutató karakter. Ahogy Bomarr is írja, minden hang a fejélben Palpatine volt. Snoke és Vader is. Azt tudjuk, hogy Snoke már akkor is beszélt hozzá, amikor Ben még tanítvány volt... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. (szerkesztve) Hosszú ideje ez az első olyan képregény, ami tényleg igazán felkeltette az érdeklődésemet. És ehhez csak az kellett, hogy a kedvenc karakterem szerepeljen benne. Szerkesztve: Október 24. - Dzséjt 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. Ez engem is baromira érdekel. Remélem én is hogy magyarul is lesz. Kylo kutat a család múltja iránt. Zseniális. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 25. Hozzászólás ideje: Október 25. Azért ez még elég messze van, hogy magyarul megjelenjen. Nincsen még meg itthon az új kiadó, nem tudjuk, hogy ha lenne új kiadó az folytatná-e a képregény kiadást, és ha igen, akkor milyen címekkel. De azért egyszer én is olvasnám majd magyar kiadásban is ezt a képregényt. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 25. Hozzászólás ideje: Október 25. (szerkesztve) A képregények kiadása akár külön kiadóhoz is kerülhet. Sőt, valószínűleg így is lesz. Már, ha erre lesz jelentkező. Szerkesztve: Október 25. - Darth Revan9 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 25. Hozzászólás ideje: Október 25. Kylo belezúgott Rey-be. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.