Bence1997 Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. 2025. februárjában érkezik egy ongoing széria, amely Kylo Renre fog fókuszálni. A történet a TLJ és a TROS között fog játszódni és Ren legfőbb vezér történetére fókuszál, ahogy még jobban elmerül Vader örökségében. A történet kezdetén Kylo Mustafarra érkezik Vader kastélyába, majd a későbbiekben olyan ismerős helyeket is meglátogat, mint Tatooine, ahol megpróbálja megfejteni a családja múltjának titkait. A történet Soule két korábbi munkájának kombinációja lesz: a 2017-es Vader szériájának és a 19-es Kylo Ren felemelkedése című minisorozatnak. Soule szerint Kylo elvan veszve és az egyetlen, amihez fordulni tud, az nagyapja öröksége. Az első szám szinopszisa: Darth Vader árnyéka kiterjed az Első Rend felemelkedésére! - Megkezdődik Kylo Ren legfelsőbb vezér uralkodása! - Kylo sötét megszállottsága a Mustafarra vezeti! - Milyen titkokat rejt a Vader-erőd az ifjú zsarnok számára? - És melyik múltbéli arc vezeti őt a küldetésén? 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. Végre egy érdekes projekt! Ez egy álom! Csak jöjjön magyarul is! 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. Azért milyen érdekes marketing fogás, hogy egy Kylo Renre fókuszáló képregénysorozat címében ott van a Vader szó. Gondolom, hogy jobban vegyék. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. Hát igen, de legalább nem egy újabb Darth Vader képregény, hanem egy Kylo ongoing. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. (szerkesztve) De nem erre mondta Soule, hogy két idősíkban fog játszódni? Mert ebben az esetben Vader is kap saját jeleneteket, amik az ő idejében játszódnak. Szerkesztve: Október 24. - Darth Revan9 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Október 24. Szerző Hozzászólás ideje: Október 24. Én nem emlékszem semmi ilyesmire. Szerintem amire te gondolsz az az, hogy Soule azt mondta, a története a múltba tekint, de egyben a jövőt is építi vagy valami ilyesmi. Ez a képregény ezt kielégíti. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. Ennek ellenére ebben simán benne van az, hogy jelentős Vader jelenetek legyenek a múltban. És akkor máris van egy fél Vader széria. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. Nem hiszem, hogy egyrészt olyan sok Vader jelenet lenne majd ebben a sorozatban, másrészről meg, pont, hogy helye van Vader flashbackeknek egy Kylo Ren képregényben. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. Majd meglátjuk, mikor kijönnek az első számok. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Október 24. Szerző Hozzászólás ideje: Október 24. Néhány oldalas betekintő: 6 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. Soule zseniális! Már ez a pár kocka is atom jó. Teljesen felpörgetett. 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: És melyik múltbéli arc vezeti őt a küldetésén? Na vajon ez ki lehet? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. 38 minutes ago, Ody Mandrell said: Na vajon ez ki lehet? Hát, mondjuk Palpatine-ról ekkor még Kylo nem tud, hiszen csak nem sokkal az ep9 előtt fedte fel magát, fura lenne, ha most, max napokkal Snoke halála után hangként megjelenne a fejében. Szerintem az Eye of the Webbish Bog lesz az a rejtélyes, utat mutató karakter. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. Palpatine különböző formákban, de Kylo gyerekkora óta ott van a fejében. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. 2 perccel korábban, Iqvi írta: Hát, mondjuk Palpatine-ról ekkor még Kylo nem tud, hiszen csak nem sokkal az ep9 előtt fedte fel magát, fura lenne, ha most, max napokkal Snoke halála után hangként megjelenne a fejében. Szerintem az Eye of the Webbish Bog lesz az a rejtélyes, utat mutató karakter. Ahogy Bomarr is írja, minden hang a fejélben Palpatine volt. Snoke és Vader is. Azt tudjuk, hogy Snoke már akkor is beszélt hozzá, amikor Ben még tanítvány volt... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. (szerkesztve) Hosszú ideje ez az első olyan képregény, ami tényleg igazán felkeltette az érdeklődésemet. És ehhez csak az kellett, hogy a kedvenc karakterem szerepeljen benne. Szerkesztve: Október 24. - Dzséjt 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. Ez engem is baromira érdekel. Remélem én is hogy magyarul is lesz. Kylo kutat a család múltja iránt. Zseniális. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 25. Hozzászólás ideje: Október 25. Azért ez még elég messze van, hogy magyarul megjelenjen. Nincsen még meg itthon az új kiadó, nem tudjuk, hogy ha lenne új kiadó az folytatná-e a képregény kiadást, és ha igen, akkor milyen címekkel. De azért egyszer én is olvasnám majd magyar kiadásban is ezt a képregényt. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 25. Hozzászólás ideje: Október 25. (szerkesztve) A képregények kiadása akár külön kiadóhoz is kerülhet. Sőt, valószínűleg így is lesz. Már, ha erre lesz jelentkező. Szerkesztve: Október 25. - Darth Revan9 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 25. Hozzászólás ideje: Október 25. Kylo belezúgott Rey-be. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 22. Hozzászólás ideje: November 22. Érdekesek a borítók, amik közül Aniseya Anya a legmeglepőbb. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: November 22. Hozzászólás ideje: November 22. Szerintem az Aniseya Anyás borító csak valamilyen speciális kiadás lesz, de én örülök, hogy nem dobják el az Acolyteot teljesen. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: November 22. Szerző Hozzászólás ideje: November 22. (szerkesztve) Amerikában február a feketék hónapja (az lmbtq+-é meg június), így ilyen speckó borítókat kapnak az akkor megjelenő képregények. Pl. az Ahsoka februári száma is egy olyan borítót kapott, amelyen az idén megjelent Outlaws videójáték egyik szereplője tetszeleg, aki színesbőrű. Szerkesztve: November 22. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 22. Hozzászólás ideje: November 22. Az ok, de színes bőrű SW karakter van egy rahedli. Ráadásul akik sokkal népszerűbbek és nem egy "bukott sorozatban" szerepeltek. 4 perccel korábban, Iqvi írta: Szerintem az Aniseya Anyás borító csak valamilyen speciális kiadás lesz, de én örülök, hogy nem dobják el az Acolyteot teljesen. Valóban jó látni, hogy az Acolyte azért fel-fel tűnik itt-ott. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: November 22. Hozzászólás ideje: November 22. 19 minutes ago, Bence1997 said: Amerikában február a feketék hónapja (az lmbtq+-é meg június), így ilyen speckó borítókat kapnak az akkor megjelenő képregények. Pl. az Ahsoka februári száma is egy olyan borítót kapott, amelyen az idén megjelent Outlaws videójáték egyik szereplője tetszeleg, aki színesbőrű. Mindig viccesnek találom valahol, amikor az ilyen alkalmakra kiadott speciális borítókon olyan karakterek szerepelnek, akik az adott képregényben egyszer sem tűntek fel. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: November 27. Szerző Hozzászólás ideje: November 27. Két kikerült oldal az első füzetből: 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.