Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

2025. februárjában érkezik egy ongoing széria, amely Kylo Renre fog fókuszálni. A történet a TLJ és a TROS között fog játszódni és Ren legfőbb vezér történetére fókuszál, ahogy még jobban elmerül Vader örökségében.

A történet kezdetén Kylo Mustafarra érkezik Vader kastélyába, majd a későbbiekben olyan ismerős helyeket is meglátogat, mint Tatooine, ahol megpróbálja megfejteni a családja múltjának titkait.

A történet Soule két korábbi munkájának kombinációja lesz: a 2017-es Vader szériájának és a 19-es Kylo Ren felemelkedése című minisorozatnak. Soule szerint Kylo elvan veszve és az egyetlen, amihez fordulni tud, az nagyapja öröksége.

Az első szám szinopszisa:

Darth Vader árnyéka kiterjed az Első Rend felemelkedésére!
- Megkezdődik Kylo Ren legfelsőbb vezér uralkodása!
- Kylo sötét megszállottsága a Mustafarra vezeti!
- Milyen titkokat rejt a Vader-erőd az ifjú zsarnok számára?
- És melyik múltbéli arc vezeti őt a küldetésén?

marvel-legacy-of-vader-stwtlov2025001-co

Hozzászólás ideje:

Én nem emlékszem semmi ilyesmire. Szerintem amire te gondolsz az az, hogy Soule azt mondta, a története a múltba tekint, de egyben a jövőt is építi vagy valami ilyesmi. Ez a képregény ezt kielégíti. :)

Hozzászólás ideje:

Nem hiszem, hogy egyrészt olyan sok Vader jelenet lenne majd ebben a sorozatban, másrészről meg, pont, hogy helye van Vader flashbackeknek egy Kylo Ren képregényben. 

Hozzászólás ideje:
38 minutes ago, Ody Mandrell said:

Na vajon ez ki lehet? :P :D :palpatine:

Hát, mondjuk Palpatine-ról ekkor még Kylo nem tud, hiszen csak nem sokkal az ep9 előtt fedte fel magát, fura lenne, ha most, max napokkal Snoke halála után hangként megjelenne a fejében. Szerintem az Eye of the Webbish Bog lesz az a rejtélyes, utat mutató karakter. 

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Iqvi írta:

Hát, mondjuk Palpatine-ról ekkor még Kylo nem tud, hiszen csak nem sokkal az ep9 előtt fedte fel magát, fura lenne, ha most, max napokkal Snoke halála után hangként megjelenne a fejében. Szerintem az Eye of the Webbish Bog lesz az a rejtélyes, utat mutató karakter. 

Ahogy Bomarr is írja, minden hang a fejélben Palpatine volt. Snoke és Vader is. Azt tudjuk, hogy Snoke már akkor is beszélt hozzá, amikor Ben még tanítvány volt...

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Hosszú ideje ez az első olyan képregény, ami tényleg igazán felkeltette az érdeklődésemet. És ehhez csak az kellett, hogy a kedvenc karakterem szerepeljen benne. :) 

Szerkesztve: - Dzséjt
Hozzászólás ideje:

Azért ez még elég messze van, hogy magyarul megjelenjen. Nincsen még meg itthon az új kiadó, nem tudjuk, hogy ha lenne új kiadó az folytatná-e a képregény kiadást, és ha igen, akkor milyen címekkel. De azért egyszer én is olvasnám majd magyar kiadásban is ezt a képregényt. 

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Amerikában február a feketék hónapja (az lmbtq+-é meg június), így ilyen speckó borítókat kapnak az akkor megjelenő képregények. Pl. az Ahsoka februári száma is egy olyan borítót kapott, amelyen az idén megjelent Outlaws videójáték egyik szereplője tetszeleg, aki színesbőrű.

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:

Az ok, de színes bőrű SW karakter van egy rahedli. Ráadásul akik sokkal népszerűbbek és nem egy "bukott sorozatban" szerepeltek. :) 

4 perccel korábban, Iqvi írta:

Szerintem az Aniseya Anyás borító csak valamilyen speciális kiadás lesz, de én örülök, hogy nem dobják el az Acolyteot teljesen. 

Valóban jó látni, hogy az Acolyte azért fel-fel tűnik itt-ott.

Hozzászólás ideje:
19 minutes ago, Bence1997 said:

Amerikában február a feketék hónapja (az lmbtq+-é meg június), így ilyen speckó borítókat kapnak az akkor megjelenő képregények. Pl. az Ahsoka februári száma is egy olyan borítót kapott, amelyen az idén megjelent Outlaws videójáték egyik szereplője tetszeleg, aki színesbőrű.

Mindig viccesnek találom valahol, amikor az ilyen alkalmakra kiadott speciális borítókon olyan karakterek szerepelnek, akik az adott képregényben egyszer sem tűntek fel. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.