Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 25. Hozzászólás ideje: 2013. Január 25. Kár, hogy nem jelentették be egy-két hónappal előbb. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Szerintem Thrawn Zahn egyetlen jó karaktere (na jó, Palleaon és Car'das mellett). Biztos vagy te ebben? 1 Válasz
bimi12 Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Zahn-t nemrég interjúvolták meg a Scoundrels kapcsán. Hát, ha Zahn megírná ezeket a könyveket, és esetleg még itthon is kijönnének (persze nyilván csak a nagyon távoli jövőben) annak örülnék, nekem mind érdekesnek hangzik így elsőre, ráadásul, mivel nem EP6 utániak, így nem nagyon ütköznének az új filmekkel. 1 Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Biztos vagy te ebben? Szerintem így van. Tudom, hogy nagy TZ rajongó vagy, de a Kirajzás után őket emelném ki, mint jó karakterek. Pallaeonról A Birodalom Örököseiben olvastam és ő is tetszett. Karrde még egész jó, meg talán Mara. Azonban még mindig tartom magam annál az állításomnál, hogy TZ a nem általa kreált karaktereket nem tudja jól leírni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Csak humor volt a részemről, nem pedig a véleményed kritizálása 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Azonban még mindig tartom magam annál az állításomnál, hogy TZ a nem általa kreált karaktereket nem tudja jól leírni. Nem értek egyet veled, szerintem Luke és Han karakterét is nagyon jól vissza tudta adni. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Talán Mara lett Zahn legjobb karaktere. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Nálam is Mara a legnyerőbb, bár sokáig nem csíptem a nyers stílusa miatt. Szerencsére ez megváltozott későbbre. 1 Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. (szerkesztve) Idorendi kerdesem van tudja valaki hova soroljam A kobor lovag Lost tribe of the sith Arulas A vegzet szovetsege Revan Red harvest koszi Szerkesztve: 2013. Január 27. - Hunner 1 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Itt megtalálhatod, akármelyik könyv helyét az idővonalban 1 Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. kosz ezt az oldalt mindig elfelejtem 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Szerintetek ki lenne a megfelelő író az EP7 regényváltozatához? Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Szerintetek ki lenne a megfelelő író az EP7 regényváltozatához? Ez a film hangvételétől is függ, hogy egy alapvetően mesésebb, kalandosabb, vagy esetleg egy komorabb cselekményt képzelnek el, hiszen nem minden fajta történet áll minden írónak ugyanolyan jól. Lehet, hogy az új mozis éra új regényszerzőket is hoz magával, nem csak filmregények, de EU szintjén is. A favoritjaim közül Stover írt már filmregényt, így szerintem őt kizárhatjuk. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Szerintem valami nagynevű, külsős írót hoznak, mint az EP1 és az EP2 könyvváltozatainak esetében. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Január 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 28. Luceno jöhetne. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Január 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 29. Amerikában megjelent a Fate of the Jedi: Apocalypse puhában újra. A legközelebbi új regény a The Last Jedi lesz. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 29. Hozzászólás ideje: 2013. Január 29. Jut eszembe, Leland Chee-ék már lecserélték Even Piellt a Coruscant Nights-trilógiában? 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Január 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 29. Még nem. Szerintem ez a The Last Jediben történik meg. Nem jelenne meg, ha Reaves továbbra is Piellt nevezné meg Pavan mesterének. Valószínűleg vagy másik nevet fog említeni, amikor Jax halott mesterére utal, vagy nem utal rá. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 30. Hozzászólás ideje: 2013. Január 30. A magyarul nemrég megjelent Sw könyvek közül melyiket ajánljátok? A régieket olvastam, de most Láttam olyanokat mint a Hcs, Darth Revan, Kettő Szabálya... mindenképp olyat írjatok, ami egy részes vagy egy sorozatnak az első része. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 30. Paul S. Kemp: Árulás. Ez kiváló lett. Talán a legjobb, amit valaha olvastam. Egy részes, önállóan olvasható. Revan: szintén egy részes. Nagyon jó könyv, de főleg azoknak ajánlom, akik annak idején játszottak a Knights of the Old Republic játékokkal. Halálcsillag. Szintén kitűnő, nagyon jól ötvözi a prequel-t és a klasszikus trilógia elemeit. Darth Bane trilógia. Érdemes elkezdeni A pusztítás útjával. Nagyon jó az egész trilógia. Luke Skywalker és a Mindor árnyai: talán a legjobb Jedi visszatér utáni könyv egyike. Stover egy nagyon eredeti sztorit hozott ki a látszólag unalmas koncepcióból. Yoda: Sötét találkozó. Ez is elég jó lett. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 30. Hozzászólás ideje: 2013. Január 30. Én elsősorban a Darth Bane trilógiát ajánlanám, nagyon jól megvilágítja a Sith filozófiát. Persze attól is függ, hogy melyik korszakot szereted igazán. 1 Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Január 30. Hozzászólás ideje: 2013. Január 30. A magyarul nemrég megjelent Sw könyvek közül melyiket ajánljátok? A régieket olvastam, de most Láttam olyanokat mint a Hcs, Darth Revan, Kettő Szabálya... mindenképp olyat írjatok, ami egy részes vagy egy sorozatnak az első része. Nekem a Végzetes szövetség és az Árulás a kedvencem... de nagyon jó lett a Halálcsillag és a Revan is. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Már alig várom. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Nem csak te. Pont a szakdolgozat leadás után fog megjelenni, így kicsit lazíthatok azokban a napokban. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. (szerkesztve) Nekem akkor tavaszi szünet lesz (legalábbis elméletileg). A Republic Commando-t is nagyon várom. Már hosszú évek óta szeretném azt a sorozatot olvasni. Szerkesztve: 2013. Január 31. - Darth Revan9 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Azért azt a sorozatot furcsa lesz olvasni a TCW-s Mandalore után. De én is nagyon várom. 1 Válasz
Rincewind Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Én az első részét olvastam el angolul a RepCom-nak, nekem nagyon tetszett, és bár a Plagueis meg a hasonlók nagyon jó címek, én mégis ezt várom az idén a legjobban 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Nekem nem lesz fura. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Nem hiszem, hogy túl jó ötlet Mara Jade-et élőben szerepeltetni a filmben. Az is felborítaná a dolgokat. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.