Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

2012-ben újra felmerült 2 alkalommal is, hogy egy másik szerző befejezné a kommandós sorozatot. Azóta nem mondtak róla semmit.

Aham. Részemről inkább maradnék annál, hogy Karen Traviss elmeséli pár mondatban, mi lett volna a karakterek sorsa, ha... aztán slussz-passz. Nem bízom olyan veszett módon abban, hogy más jól tudná befejezni.

Hozzászólás ideje:

Megnéztem az idővonalat, YU 34 pont az az év, ami után a Dark Nest sztoriszál (és annak folytatásai) kezdődnek. A Yuuzhan Vong háború YU 29-ben ért véget, és e dátum és 35 között az EU szerint nem történt semmi (van egy 6 éves rés).

Ezt csak érdekességképp írtam le, úgyis minden megy a levesbe.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ha tippelnem kéne, akkor szerintem a Dark Nest és folytatásai nem valószínű, hogy megmaradnak. Talán még a TNJO sem. Viszont az előtte játszódó könyvek, pl Zahn írásai maradhatnak, azokban nem történt olyan nagy dolog. Egyre reálisabb esélyt látok arra, hogy a Lucasfilm átvezető regénye megvalósulhat, pl. ha Zahn írná akkor mondjuk A túlélők keresésétől folytathatná egy új irányban, ami az EP7-be csatlakozna.

Hozzászólás ideje:

Úgy emlékszem, hogy Lucasnak tetszett az NJO, csak nehogy gyorsan meg kelljen ismerkednünk majd ennek a sorozatnak az eseményeivel :D Bár erre az esély valahol a nulla és a nagyon kicsi között van :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Érdekes lenne, ha megmaradna a TNJO.

De nem hiszem, hogy sok esélye van a magyar megjelenésnek. A régi rendszer csak nagyon nehézzé tette volna ilyen sorozat kiadását. A mostani szinte már lehetetlenné teszi.

Hozzászólás ideje:

Olybá tűnik, lesz új olvasnivalóm az eljövendőkben SW terén is, végre! Szűkebb családi köröm születésnapomra meglepett egy Szukits csomaggal, ami a Tűzharc-ot, a Coruscant-ot, és a Válaszutak-at tartalmazza. Hamarosan fejest ugrok ezekbe, mert regények terén igen le vagyok maradva. :)

Hozzászólás ideje:

Order 66, 157. old.

Wow, Callista cameo. :D Bár a Hambly-könyvek finoman szólva sem a kedvenceim, de ennek a kapcsolódásnak most örültem. :)

Hozzászólás ideje:

Order 66, 157. old.

A nevére emlékszem már csak, a történetét évtizedes homály fedi. Nekem az tetszett nagyon, amikor a Színvallásban Pellaeont említik meg :)

Hozzászólás ideje:

A legmagasabb átlagos pontszámot a RepCom-könyvek kapták, plusz a Bane 3. Azért látszik a könyvek ismertsége, a régebbi könyvek jóval több szavazatot kaptak. Szóval elég vegyes a sorrend amiatt, hogy több szempontot is figyelembe vesznek :hmm:

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Pedig itt, ezen a helyen az ilyen listákon ez eddig a legtöbb szavazat. Vannak más SW könyveslisták is, de ott általában 2 számjegyű a szavazatok száma.

Hozzászólás ideje:

A Szukits oldalán fent van az Áramlatok (Crosscurrent) 20% kedvezménnyel, május 28-as megjelenéssel.

Hozzászólás ideje:

Azt hiszem, a két előttünk lévő könyvet megrendelem együtt. Ha minden igaz, pénteken már meglesz az 501-es, és lehet olvasni a hétvégén :clap2: A Szukitsnál nagyon rendesek. Mivel nem kaptam délelőtt mailt, hogy feladták a könyveimet, írtam nekik, hogy megtörténik-e ma és kb. mikor kapom meg őket, 5 perc múlva hívtak, hogy ha futárral kérem, akkor péntek, ha Posta Ponton, amit megjelöltem, akkor kb. kedd, mert hosszabb az átfutás. Gyorsan módosíttattam futárra :) Furcsa, mert két hete a Posta Pontos átvételnél megkaptam a szerdai megjelenés napján reggel a mailt és a könyvet pénteken. Más máskor is volt úgy, hogy módosítanom kellett a megrendelésen, és csak egy mailbe került, rögtön módosították.

Hozzászólás ideje:

Pénteken megkaptam a könyvet, bő másfél nap múlva, vasárnap reggel a végére értem :P Már írtam róla, de egy-két spoilert tartalmaz, ezért spoiler mögé tettem az egészet. Sajnos anélkül nehezen írok véleményt. Írtam, hogy kb. a 350. oldaltól szinte letehetetlen a könyv :) De ha gondolod, akkor megpróbálom holnap du átszerkeszteni spoilermentesre.

Hozzászólás ideje:

Oké :) Egyébiránt végre anyám is a végére ért, és visszakaptam. Ma beleolvasgattam ismét, és alig tudtam letenni. Hamarosan újra elolvasom.

Hozzászólás ideje:

Én sajnos voltam olyan botor, hogy a Cloak of Deception-nel együtt rendeltem meg, így ápr. 30-ig várnom kell. :( A 66-os paranccsal szerintem hétfőig végzek.

Hozzászólás ideje:

Én meg azzal fogok várni, mert a két új rendelhető könyvet fogom egyben megrendelni, vagyis csak június elején veszem át őket. Ha nem muszáj, egyesével nem rendelgetek könyvet. Várom a véleményed a 66-osról :)

Hozzászólás ideje:

:)

Ma bezsákoltam az 501-est, hétvégére megint "eltűnök" :) Tűnök a fenét, de minden más tennivaló ráér hétfőig :D

Ne is mondd. Mikor megrendeltem az 501-est a Szukitson, beleolvastam a szinoposzisba... Nem kellett volna, míg nem olvastam a 66-ost.

Na mindegy, most már arra vagyok kíváncsi, hogy jutunk el A-ból B-be.

Hozzászólás ideje:

Ismerem az érzést. Amíg vártam, hogy az újabb egy hetes halasztás után végre megérkezzen a 66-os, elolvastam mindkét könyv első 20 oldalát, bár ilyet általában nem szoktam :hehe: Magamnak köszönhetem :) Na de azért tartogat más meglepetéseket is a könyv, sőt meglepő fordulatok jönnek az 501-esben is.

Szerkesztve: - MissKarrde

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.