Hunner Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. Máskor is tévedj el arrafele Laseema hiányzik elsősorban, és ugye Kad/Venku is. De látva az elég szélesen vett klánt, ide sorolhatnánk Mijt, Ravot, de minimum Parját is... Igazából minimum Laseema, Parja és Kad, mert ők tényleg családtagok. akkor mar Besanyi is es Ny is ugyebar 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. akkor mar Besanyi is es Ny is ugyebar Besany rajt van Character Listing: Top column from left to right: Ovolot Qail Uthan, RC-1138 "Boss", Walon Vau (Addition of a little red designs on his armor. Thought the extra color made the black stand out very nicely), RC-3222"Atin", N-10 "Jaing" (added the gloves made from the Kaminoan Ko Sai) Middle column from left to right: RC-8015 "Fi" (I am aware he did not have visible scars after his brain injury but I wanted to express the injury and chose to add scars. Also added some damage to the front to express that he had jumped on the gernade to save the CSF), N-12 "A'den", CT-5108/8843 "Corr", Besany Wennen, N-5 "Prudii", RC-1140 "Fixer", N-6 "Kom'rk" Bottom column from left to right: RC-1309 "Niner", N-7 "Mereel", RC-1262 "Scorch", Bardan Jusik, Kal Skirata, N-11 "Ordo", RC-1136 "Darman", Etain Tur-Mukan, RC-1207 "Sev" Front: Lord Mirdalan "Mird" 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. akkor mar Besanyi is es Ny is ugyebar Besany lentebb elhangzott, Ny-ról viszont teljesen elfeledkeztem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Gondolom a legtöbben már olvastátok az összes 2014-ben kiadott könyvet. Nektek mi a tetszési sorrendetek? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. 1. Kóbor lovag, A megtévesztés leple, Maul: Veszetegzár (nem tudnék dönteni közüllük, ezért mindegyi első) 2. Áramlatok, Hullámtörés (szintén hasonló a helyzetm mint az elsőnél) 3. A 66-os parancs 4. Tomboló Erő II 5. Árynjáték, 6. 501. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. RC mind az 5 jot szorakozok a mando aranykopeseken 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. RC mind az 5 jot szorakozok a mando aranykopeseken Igen, de az első három kötet még 2013-ban jelent meg. Én egyelőre még nem írnék teljes sorrendet, mert a TFU2-vel és a Kóbor lovaggal még adós vagyok. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 11. Gondolom a legtöbben már olvastátok az összes 2014-ben kiadott könyvet. Nektek mi a tetszési sorrendetek? Sajnos nem. Még van három, ami a polcomon csücsül, és kettőt meg sem vettem. Ami viszont biztos: 1. 66-os parancs 2. 501. A többiek látatlanban is csak utánuk következhetnek 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Február 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 17. (szerkesztve) Az elveszett Sith törzs elméletileg március 25-én jön. https://www.szukits.hu/egyeb/1852-john-jackson-miller-az-elveszett-sith-torzs-konyv-001853.html Szerkesztve: 2015. Február 17. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 17. A Sithek elveszett törzse talán jobb fordítás lett volna. Persze így is várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Star Wars könyvajánló olvasható a Kenobihoz: https://www.facebook.com/szukitshu Milyen lett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Nagyon jó lett. Szerintem ezt a könyvet olyanok is megveszik, akik annyira nincsenek tisztában az EU-val. Mindenkit érdekel, hogy vajh' mit csinálhatott Obi-Wan száműzetéses évei alatt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 20. Honor Among Thives és a The Cestus Deception jönnek a Razor's Edge után. Tehát e kettő könyv nyáron fog valószínűleg megjelenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Időközben végeztem az Árnyjátékkal és a Maul: Vesztegzárral, így SW könyvek terén is magam mögött tudhatom a 2014-es évet. Ez utóbbitól valamivel többet vártam, rossznak persze nem volt rossz. Ha listáznom kéne a 2014-es regényeket, ez lenne a sorrend: 1. Tomboló Erő II. 2. A 66-os parancs 3. Hullámtörés 4. Áramlatok 5. Kóbor lovag 6. Árnyjáték 7. Maul: Vesztegzár 8. A megtévesztés leple 9. 501. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Már jó 12 éve megvan szerencsére Az álmok bolygója. Nekem az egyik kedvencem, nagyon hangulatos, jó kis regény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Már jó 12 éve megvan szerencsére Az álmok bolygója. Nekem az egyik kedvencem, nagyon hangulatos, jó kis regény. Személy szerint én nem szeretem ezt a regényt. Vontatott és SW idegen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. (szerkesztve) Időközben végeztem az Árnyjátékkal és a Maul: Vesztegzárral, így SW könyvek terén is magam mögött tudhatom a 2014-es évet. Ez utóbbitól valamivel többet vártam, rossznak persze nem volt rossz. Ha listáznom kéne a 2014-es regényeket, ez lenne a sorrend: Tomboló Erő II és a Kóbor lovag nekem még hátra van, aztán én is írok egy listát Szerkesztve: 2015. Március 1. - Nute Gunray 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Személy szerint én nem szeretem ezt a regényt. Vontatott és SW idegen. Nekem sem tetszett. szerk: átpakoltam 3 hszt ide Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 2. 501 es felenel tarok es csak ezutan jon a vesztegzar asztan majd listazok enis 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Április 15-én jön a Megsemmisítés. https://www.szukits.hu/the-old-republic/1863-drew-karpyshyn-megsemmisites-konyv-001864.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Már nagyon várom, bár a Megsemmisülés cím jobb lenne, és miért kell az a Legendák fül??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Gondolom felsőbb utasítás jött, hogy ki kell rakni. Előbb-utóbb mindegyik könyvre ki kell majd rakni szerintem. Valahol azt olvastam, hogy ez egy nemzetközi marketing stratégia része lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Várható volt, hogy előbb-utóbb Magyarországon is megjelenik a Legends-felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 4. Csodálkozom, hogy nem előbb jelent meg a felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Március 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 4. (szerkesztve) Új hír: már a Kenobitól rajta lesz a könyveken Legendák felirat. Szerkesztve: 2015. Március 4. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 4. Oks, nem fogok meglepődni, amint kézhez kaptam Addig nem ártana elolvasni a Gazfickókat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2015. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 6. Mindegyik előrendelhető könyv megkapta a Legends logót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Most kezdtem a Kóbor lovagot. Eddig nagyon-nagyon tetszik. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Március 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 8. Nekem nagy kedvencem lett a Kóbor lovag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 8. Én meg hozzáláttam a Gazfickóknak Kell Trainer és Winter a bandában? Wow...szeretem, amikor az írók használják egymás karaktereit. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.