Ugrás a kommentre

SW könyvek

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Legendákban a galaxis lakói megtudták, hogy Luke és Leia Vader gyermekei? Valahogy nem emlékszem. Csak azt tudom, hogy Jacen, Jania, Ben és a többiek a Dark Nest trilógia idejében már tisztában voltak azzal, hogy ki volt a nagyapjuk.

Hozzászólás ideje:

A noghrik között biztos. De vajon szélesebb körben?

Egyébként Jacen még egyet is értett egy idő után Anakin Skywalker döntésével, szimpatikusnak tartotta a gondolatot, hogy a nagyapja a sötét oldalhoz fordult azért, hogy megmentse Padmét.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Ez remek hír.

Van rá esély hogy újra kiadás lesz és a Thrawn trilógia az új borítóval jöjjön mint amerikában? Vagy a maradék könyveket árulják majd újra?

Szerkesztve: - ati
Hozzászólás ideje:

Nem gondoltam volna, hogy több mint két évtizeddel a Valhalla Páholy magánakciói és A Jedi hatalma című rettenet után valaha is megjelenik egy SW-hamisítvány a magyar könyvpiacon. Márpedig 2016-ban ez történt:

Bryan Geltfly: A Fekete Lovag – Lélekpárbaj

Magánkiadásban jelent meg, a Szabó Ervinben botlottam beléje. Vagyok olyan mazochista, hogy kiolvassam, bár 240 oldal, de olyan szellősek a sorok, hogy alighanem végzek is vele melóba menet. :D

A történet egyébként annyi, hogy kiderül

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

Még gyerekkoromban egyszer eszembe jutott egy olyan történet, ahol felbukkan egy alak, aki Vadernek adja ki magát, e mellett megjelennek egy másik galaxisból egy Hódítók nevezetű idegen csoport. (Pedig semmit se tudtam a Yuuzhan Vong-okról)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nemes István az EP2 és EP3 könyvváltozatában Kereskedelmi Céhnek fordította.

Szente Mihály a Gonosz útvesztőjében Kereskedőegyesületnek.

Nekem a Kereskedőtestület rémlik a leginkább (így egyben, mert nyelvtanilag így helyes), most nem volt időm utánanézni, de a szervezetet említik a Darth Plagueis, a Cloak of Deception és a Dark Lord: The Rise of Darth Vader könyvekben is.

• 3 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Joe Schreiber: Maul: Vesztegzár vélemény

Másodszor is éppoly hatalmas élmény volt, mikor először olvastam. Joe Schreiber regénye még 2014-ben jelent meg angolul és magyarul is. Eredetileg az 1313 videojátékhoz akartak egy kísérő regényt, de aztán a játékot lefújták és zöld utat kapott a Maul regény. Eredetileg a sztori a Klónok Háborúja animációs sorozat idejében játszódott volna, de végül áttették a Baljós árnyak előtti időkbe. Darth Maul-ról sajnos nincs túl sok regény, A vadászó árnyék óta nem jelent meg róla könyvben semmi komolyabb. Joe Schreiber kitűnő választás volt. A Halálosztaghoz vagy a Halálvilághoz képest jóval összetettebb a történet. Nagyon oda kell figyelni olvasás közben, mert mindennek jelentősége van.

Spoileres tartalom megtekintése

Star Wars regényhez képest véres és kemény, de nagyon szórakoztató. Szerintem az egyik legjobb SW regény, amit írtak. Ötös.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

A Szukits Kiadó által kiadott 63 Star Wars regény közül a 20 legnépszerűbb a moly.hu értékelései alapján jelenleg:

1. Maul: Vesztegzár

2. A gonosz dinasztia

3. Kenobi

4. Vérvonal

5. Sötét tanítvány

6. Darth Plagueis

7. Színvallás

8. A 66-os parancs

9. Zsivány Egyes

10. Sötét Nagyúr

11. Elveszett csillagok

12. Ahsoka

13. A pusztítás útja

14. Töréspont

15. A jövő látomása

16. Hűség

17. Coruscant

18. A gonosz útvesztője

19. A Kettő Szabálya

20. Az elveszett Sith-törzs

Szerkesztve: - Darth Revan9
Hozzászólás ideje:
  2017. 03. 27. - 11:14, Darth Revan9 írta:

A Szukits Kiadó által kiadott 63 Star Wars regény közül a 20 legnépszerűbb a moly.hu értékelései alapján jelenleg:

1. Maul: Vesztegzár

2. A gonosz dinasztia

3. Kenobi

4. Vérvonal

5. Sötét tanítvány

6. Darth Plagueis

7. Színvallás

8. A 66-os parancs

9. Zsivány Egyes

10. Sötét Nagyúr

11. Elveszett csillagok

12. Ahsoka

13. A pusztítás útja

14. Töréspont

15. A jövő látomása

16. Hűség

17. Coruscant

18. A gonosz útvesztője

19. A Kettő Szabálya

20. Az elveszett Sith-törzs

Érdekes, nem gondoltam volna, hogy a Vesztegzár ennyire népszerű :hmm:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.