Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Végére értem a Bane-könyvnek. Bane útjának bemutatás nagyon tetszett, ellenben a Sith-ekkel és az Erővel kapcsolatos pár dolog nagyon nem (pár stilisztikai eszközről nem is beszélve), szóval tetszett a könyv, de nem maradéktalanul. Attól függetlenül egy jó EU-sztori, kíváncsi vagyok a folytatásra.

Hozzászólás ideje:

Kevin J. Anderson: Új rend ismét rendelhető az Alexandrán.

Kösz Revan! Be is szereztem az Új Rendet a Sötét oldallal egyetemben, már csak az Erő bajnokait kell az Alexandrásoknak előbányászniuk. :)

Hozzászólás ideje:

Végére értem a Bane-könyvnek. Bane útjának bemutatás nagyon tetszett, ellenben a Sith-ekkel és az Erővel kapcsolatos pár dolog nagyon nem (pár stilisztikai eszközről nem is beszélve), szóval tetszett a könyv, de nem maradéktalanul. Attól függetlenül egy jó EU-sztori, kíváncsi vagyok a folytatásra.

Mi nem tetszett az Erővel és a Sith-ekkel kapcsolatban? Szerintem tök jól leírta a sötét oldal lényegét.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

Majd megbeszéljük a fórumtalin, ha akkor jó, most valahogy nem tudom jól megfogalmazni.

Persze jó akkor is. Kiváncsi vagyok a véleményedre.

Hozzászólás ideje:

Oks, majd visszatérünk rá :) Addig hátha össze tudom szedni a gondolataim rendesen a témáról.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Micheal Reves és Maya Kaathryn Bohnhoff : Shadow Games.

Pár évvel játszódik Az Új Remény előtt. Feltűnik benne Xizor herceg, és Dash Renadar is.

shadowgames_img.jpg

Hozzászólás ideje:

Akinek van az dobjon még SW e könyveket please! (főleg magyar érdekel)

Áramoljanak a linkek mint az erő ezerrel! :clap2:

Hozzászólás ideje:

Ez azért van, mert hazánkban sok kamugéza is írt SW könyveket...csak hogy egy példát említsek: Malcolm Webster - A Jedi hatalma (Ez egy annyira szar könyv, hogy öröm elolvasni. Már a borítója is kész gagyi, arról nem is beszélve, hogy az egészet egy délután el lehet olvasni. Egyszer el is kezdtem a fürdőkádban, olyan 5 oldalt ha bírt az agyam belőle.)

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Ebből a pack-ból van még "hamis" könyv? Nem ártana kiszűrni őket.

Nos, ha jól tudom A birodalmi flotta, A csillagrombolók, a Császári vér illetve Zahn három A hódítók ... című könyve nem Csillagok háborúja regény. Aztán ott van a Han Solo és a fejvadászok című. Ez az egyik Solo könyv amit magyar szerző írt. Még megjegyezném, hogy az Erőpróba és a Jedi kristály ugyanaz a regény.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ez azért van, mert hazánkban sok kamugéza is írt SW könyveket...csak hogy egy példát említsek: Malcolm Webster - A Jedi hatalma (Ez egy annyira szar könyv, hogy öröm elolvasni. Már a borítója is kész gagyi, arról nem is beszélve, hogy az egészet egy délután el lehet olvasni. Egyszer el is kezdtem a fürdőkádban, olyan 5 oldalt ha bírt az agyam belőle.)

Gyerek koromban olvastam, akkor még nagyon élveztem. Csak később tudtam meg, hogy hamisítvány.

Nos, ha jól tudom A birodalmi flotta, A csillagrombolók, a Császári vér illetve Zahn három A hódítók ... című könyve nem Csillagok háborúja regény. Aztán ott van a Han Solo és a fejvadászok című. Ez az egyik Solo könyv amit magyar szerző írt. Még megjegyezném, hogy az Erőpróba és a Jedi kristály ugyanaz a regény.

Az Ed Fisher és a Dale Avery által írt Han Solo könyvek magyar szerzők könyvei.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nemrég jelent meg Steven Erikson: A kaszás vihara című könyve, ami azért jó jel,mert általában az első Alexandrás megjelenés után másfél, két hónappal jönnek a Szukitsos könyvek. Reméljük most is így lesz.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Deathtroopers-t és a TFU könyvet úgy tűnik kockázatos kategóriába sorolták, mert az előzményét és folytatását nem vették meg. Érdekes viszont, hogy a Kemp TOR regényt, ami még odakint sem jelent meg, már előre megvették. Úgy tűnik a TOR sikerében nagyon biztosak.

A lista szerintem bővülni fog egy idő után további TOR könyvekkel, meg a TFU 2-vel, a Red Harvesttel, és a Choices of One-nal.

Hozzászólás ideje:

Sajnálom, hogy a Republic Commando könyvekre továbbra is várni kell itthon. A kikerült listából ami biztosan érdekel az a Yoda - Dark Rendezvous. A Death Start majd eldöntöm a visszhangok alapján, a Bane trilógiát meg egyelőre el kéne kezdeni, hogy lássam érdemes-e befejezni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Republic Commando-ba szerintem azért nem akartak belekezdeni, mert befejezetlen. És egy darabig még az is lesz.

De érdekes, hogy a Klónok Háborúja témát 1 könyv kivételével hanyagolják.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

De érdekes, hogy a Klónok Háborúja témát 1 könyv kivételével hanyagolják.

Klónos-témából azért mostanában volt elég, jó, hogy van váltás, és más témákban is lehet végre olvasni :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Klónos-témából azért mostanában volt elég, jó, hogy van váltás, és más témákban is lehet végre olvasni :)

Ez igaz, viszont elvileg a TCW miatt logikusabb lenne klón háborús regényeket adni.

De nekem is jobb. Remélem az összes Ősi Időkben játszódó könyvet kiadják.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az egyik antikváriumba tegnep érkezett egy A jövő látomása. 8000-ért árulták. Ma délután már nem volt ott. Elképesztő, hogy egyeseknek mennyi pénzük van. :shocked:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.