Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hy All sajnos a tulelok keresese nekem sincs meg enis keresem

viszint utanna erdeklodtem a DARTH BANE TRILOGIA 3 resze is reg megjelent nemetorszagban ami azt illeti egy kis forditast bar nem vagyok nyelvesz s nemetrol magyarra kicsit nehezebb mint az angolt forditani de ha szerkeszto felveszi velem a kapcsolatot egy kis prologot szivesen bekuldok meg a heten a sorozat utan meg 61 konyv jelent meg nemetul ha szintugy igeny van ra egy kis prologra heti szinten talan osze tudok hozni egyet ha van ra idom es ha belegyezik a szerkeztoseg is

Maradok tisztelettel hunner Munchen :))

Hozzászólás ideje:

Hy all ma kaptam meg a birodalom arnyai es az elhagyottak ha keresi vallaki szivesen kuldom pdf ben walakinek nincs meg a wedge jatszma a gonosz utvesztoje sotet nagyur

tovabbio szep estet

jah utoirat a THE FORCE UNLEASHED I-II keszul a kis prolog forditas

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hy All sajnos a tulelok keresese nekem sincs meg enis keresem

viszint utanna erdeklodtem a DARTH BANE TRILOGIA 3 resze is reg megjelent nemetorszagban ami azt illeti egy kis forditast bar nem vagyok nyelvesz s nemetrol magyarra kicsit nehezebb mint az angolt forditani de ha szerkeszto felveszi velem a kapcsolatot egy kis prologot szivesen bekuldok meg a heten a sorozat utan meg 61 konyv jelent meg nemetul ha szintugy igeny van ra egy kis prologra heti szinten talan osze tudok hozni egyet ha van ra idom es ha belegyezik a szerkeztoseg is

Maradok tisztelettel hunner Munchen :))

A Darth Bane trilógia 2. és 3. része idén megjelenik magyarul is.

Hy all ma kaptam meg a birodalom arnyai es az elhagyottak ha keresi vallaki szivesen kuldom pdf ben walakinek nincs meg a wedge jatszma a gonosz utvesztoje sotet nagyur

tovabbio szep estet

jah utoirat a THE FORCE UNLEASHED I-II keszul a kis prolog forditas

A The Foce Unleashed első könyve 2012-ben jön ki nálunk.

Hozzászólás ideje:

A Darth Bane trilógia 2. és 3. része idén megjelenik magyarul is.

De várom már! :D Pontosan mikor, vagy azt nem lehet tudni?

Hozzászólás ideje:

Szukits megjelenések:

Június 8: Dan Abnett és Mike Lee: A démon átka (Warhammer, Sötétpenge Malus 1) 3300Ft

Június 15: Nathan Archer: Betondzsungel (Predator, 2. kiadás) 2590Ft,

Június 22: Dan Abnett: Végső parancs (Warhamer40000, Gaunt 9) 2790Ft

Június 29: Drew Karpyshyn: A Kettő Szabálya (Star Wars, Darth Bane, 2) 2690Ft

Július 6.: Dan Abnett és Mike Lee: Vérvihar (Warhammer, Sötétpenge Malus 2) 3300Ft

Július 13: David Bishoff: A királynő nevében (Aliens, 2. kiadás) 2590 Ft

Július 20: Ian Watson: Inkvizítor (Warhammer40000, 2. kiadás) 2690 Ft

Július 27: Timothy Zahn: A múlt kísértete (Star Wars, Thrawn keze 1, 2.kiadás) 2890 Ft.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

De várom már! :D Pontosan mikor, vagy azt nem lehet tudni?

A gonosz dinasztia ősszel jön. A fordítása már készen van. Jelenleg a fordító Micheal A. Stackpole: I, Jedi című regényén dolgozik. Talán még ez is belefér idén, bár ez már nem biztos, elég sok könyvet akarnak kihozni idén.

Hozzászólás ideje:

Mint mar mondottam 63 konyv jelent meg a darth bane a pusztitas utja ota 2006 tol a mi azt jelenti jocskan le vagyunk othol maradva es nemertem miert pedig nagyon jo konyvek

2 nap alatt olvastam ki a darth bane koszonet erte Tegalov egyszeruen nem tudtam lettenni

a force unlasched I-II forditasa felkesz talan vasarnapra feltudom tenni

Hozzászólás ideje:

Valakinek meg van véletlenül a Gonosz útvesztője és a Sötét nagyúr elektronikus formában?

Ha igen az nagyon megköszönném

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mint mar mondottam 63 konyv jelent meg a darth bane a pusztitas utja ota 2006 tol a mi azt jelenti jocskan le vagyunk othol maradva es nemertem miert pedig nagyon jo konyvek

2 nap alatt olvastam ki a darth bane koszonet erte Tegalov egyszeruen nem tudtam lettenni

a force unlasched I-II forditasa felkesz talan vasarnapra feltudom tenni

Hát tényleg jócskán le vagyunk maradva. Több jogi probléma is akadályozta a könyvek folyamatos megjelenését az elmúlt 6-7 évben.

A gond az, hogy most már egy kicsit beszűkölt a piac. Most már biztos nem fog minden megjelenni magyarul, még akkor sem, ha évente 5-6 SW könyv jön.

Hozzászólás ideje:

Hát tényleg jócskán le vagyunk maradva. Több jogi probléma is akadályozta a könyvek folyamatos megjelenését az elmúlt 6-7 évben.

A gond az, hogy most már egy kicsit beszűkölt a piac. Most már biztos nem fog minden megjelenni magyarul, még akkor sem, ha évente 5-6 SW könyv jön.

Ezen akadok ki, sok fos könyv jelenik meg hazánkban, de ami valóban érdekelné az embert, azzal egyértelmű, hogy valami baj van. R*hadjanak meg, h*lye mocskok!!! :angry: :angry: :angry:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Revan könyv szinopszisa.

A Random House közzétette a Revan c. regény szinopszisát és megerősítette a november 15-i megjelenési dátumot.

“Valami van odakint: egy kegyetlen, pusztító gonosz készül lecsapni a Köztársaságra, hogy összezúzza azt – ha egy kiközösített, magányos jedi meg nem állítja.

Revan: hős, áruló, hódító, gonosztevő, megmentő. A jedi, aki elhagyta Coruscantot, hogy legyőzze a mandaloriakat – és a sötét oldal tanításaival a szívében tért vissza, hogy elpusztítsa a Köztársaságot. A Jedi Tanács visszaadta Revan életét, de a megváltás ára magas volt: emlékeit kitörölték. Csak a rémálmok maradtak – és a mély, kiirthatatlan félelem.

Mi történt a Külső Gyűrűn túl? Revan nem emlékszik tisztán, de teljesen el sem feledheti. Egy szörnyű titokba botlott, amely a Köztársaság létét fenyegeti. Mivel nincs ötlete, mi lehet az, vagy hogy állíthatná meg, könnyen elbukhat, hiszen sosem állt szemben ennél erősebb és ördögibb ellenféllel – de csak a halál tarthatja vissza attól, hogy megpróbálja.”

Hozzászólás ideje:

Vajon hogyan oldják meg, hogy ne legyen se fiú, se lány? :lol:

Szerintem a hivatalos álláspont lesz benne, tehát fiú :) Vagy az angolban It lesz :D
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Vajon hogyan oldják meg, hogy ne legyen se fiú, se lány? :lol:

Revan férfi karakter lesz. És a hivatalos világos oldali befejezést követi a könyv.

Hozzászólás ideje:

Ezek szerint ez olyan lesz, mint a Crosscurrent-ben a Jedi Academy-s Jaden Korr, akit végül ember férfiként konkretizáltak, hiába volt választható a neme/faja a játékban.

Hozzászólás ideje:

Azt a, nem gondoltam volna, hogy Revan kettős nemű. Megvoltam győződve, hogy férfi és kész.

Hivatalosan az, de a Knights of the Old Republicban lehetett nemet választani, és például a Republic képregényekben igyekeznek is nem konkretizálni, hogy férfi vagy nő. Az arca mindg takarva van, és olyan ruhát hord, aminek hála a teste alapján sem felismerhető.

Hozzászólás ideje:

Elolvastam a lázadás hajnalát Crispintől. Én úgy érzem, hogy ez a trilógia leggyengébb műve. Annyira igyekezett hozzáfűzni a könyvet az EU világához, hogy végül lett belőle egy átlagos regény, míg az előzőek messze kiemelkedtek a magyarul kiadott könyvek közül. De úgy összességében a trilógia rendelkezik egy jó kis történettel. Szerintetek ?

Hozzászólás ideje:

Szerintem egész olvasmányos szórakoztató mellékszálas sztori, még ha kiemelkedőnek én sem nevezném :) Nekem pont az első része tetszett a legkevésbé.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Crispin könyveihez nem volt szerencsém, de valahogy sose izgatott a Han Solo téma.

A Han Solo bosszúját olvastam régen gyerekkoromban, az egész jó volt, kellemes emlékeket hagyott.

A Lázadás hajnala is elég nagy hiánycikk, legutoljára 10000-ért láttam. Az Aquila ezt elég pici példányszámban nyomta ki. Szerencsére a Szukits nem követi a példájukat.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Egy érdekesség. Az amerikai Del-Rey Kiadónál a Star Wars regényeket eladásban 2009 decembere óta A gonosz dinasztia vezeti.

Hozzászólás ideje:

Asszem, ez magáért beszél. Mellesleg a lázadás hajnalát a gépen olvastam, vhogy nincs kedvem kiadni pénzt egy oan könyvért, ami megvan elektronikus formában, ráadásul elég borsos ára van.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Valahogy így vagyok ezzel én is.

A Jövő látomását még régebben elektronikus formában olvastam. Elég megfizethetetlen áron kapható most. Szerencsére már nem sokáig.

Hozzászólás ideje:

Én meg így vagyok a múlt kísértetével, mert szerencsére a jövő látomását megkaptam ajándékba. Hú de régen volt ...

Hozzászólás ideje:

Nekem meg A múlt kísértetét ajándékozta oda egy ismerősöm nagy könnyelműen, A jövő látomását a kiadásakor vettem meg :)

Hozzászólás ideje:

Jó, hogy ez a két könyv is szerepel a Szukits listáján, a Thrawn-trilógia mellett kötelező daraboknak érzem a gyűjteménybe. Nekem is megvannak elektronikus formában, de azért egy "élő" könyvet olvasni mégis teljesen más érzés.

Hozzászólás ideje:

Jó, hogy ez a két könyv is szerepel a Szukits listáján, a Thrawn-trilógia mellett kötelező daraboknak érzem a gyűjteménybe. Nekem is megvannak elektronikus formában, de azért egy "élő" könyvet olvasni mégis teljesen más érzés.

Pontosan. Sokkal jobb úgy olvasni hogy egy fotelban ülök, vagy pl vihetem magammal a könyvet a metrón.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.