Hozzászólás ideje: Tegnap 08:241 napja 18 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:@csoli1138 premieren néztiek a filmet Ti is?Köszi a kérdést! Kicsit széthullottunk, most nem leszünk olyan sokan, mint a Skywalker korán. Akkor 10-en mentünk. Most 4-6 a valószínűbb csupán.Egyesek megfeledkeztek premier dátumáról és elutaznak (@Hitman) , de olyan is van, akinek színházjegye van a megbeszélt estére...Sőt, még a hely és a helység sincs eldöntve. Mert a Skywalker kora óta volt itt egy örömteli fordulat. Él is virul újra Mohácson a mozi. És sokszor premier-t is ad.Szóval, ha Mandalori és Grogu menni fog itt is egy hét múlva, akkor valószínűleg helyben maradunk. Ha nem akkor 22-e Pécs.Ha Pécs lesz akkor persze felveszem a kapcsolatot a @A pécsi -vel és még egy barátommal is onnan.
Hozzászólás ideje: Tegnap 10:121 napja Szinkron 2D a cél. Első körben.Csak ma láttam, hogy lesznek 3D vetítések is, de teljesen hidegen hagy.Ha lesz még eredeti nyelven 1-2 hét múlva műsoron az újrázás lehet, hogy úgy lesz.
Hozzászólás ideje: Tegnap 10:521 napja Szerző Nekem premieren feliratos 2D, másnapa helyi moziban szinkronos 2D. A többit meglátjuk. IMAX-et nem akarom kihagyni.
Hozzászólás ideje: 23 órával korábban23 órája On 5/13/2026 at 9:45 PM , Bence1997 said:Ez nem igaz. Ültem már be olyan IMAX filmre, ami 2D-s volt.Az utóbbi két évben több 2D-s IMAX-filmen voltam én is. A 2D szuper élmény. Sajnos nekünk így cserélni kell, mert anyám nem bírja az IMAX 3D-t.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.