Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Úgy tűnik, hogy sajna a Crysis nem vált be. Már az elején trójai falovat jelzett a vírusírtóm egy exe filera, most meg elkezdett nagyon akadni a játék. Szóval ebből vásárlás lesz. Minden más játék megy full grafikai beállítások mellett. Pl GRID. Most kipróbálom a COD 4-et. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Úgy tűnik, hogy sajna a Crysis nem vált be. Már az elején trójai falovat jelzett a vírusírtóm egy exe filera, most meg elkezdett nagyon akadni a játék. Szóval ebből vásárlás lesz. Minden más játék megy full grafikai beállítások mellett. Pl GRID.Most kipróbálom a COD 4-et. Megint azt tanácsolom, hogy ne foglalkozz vele.A vírusirtók előszeretettel figyelmeztetnek teljesen ártalmatlan file-okra is, hogy vírusos.A Crysis-é nyilván nem az.Mivel ezt tudod, nem kell vele törődni.Kattintsd le a figyelmeztetést aztán hadd menjen.Nekem egy évek óta látogatott torrentoldalra írta ki, hogy nem stimmel.Amit biztosan tudsz, hogy nem az azt hagyd a francba. Az akadásról annyit, hogy a Crysisnál ne csodálkozz.Nekem is néha beakadt.Amikor megjelent a legbrutálisabb gépen is akadt full beállításon.Ha megveszed akkor is akadni fog. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Csak hevesen tudok bólogatni. A crackokat a vírusírtók előszeretettel pécézik ki vírusnak, a Crysis alá meg talán még mindig nincs olyan gép, ami maximális beállítások mellett az elejétől a végééig röccenésmentesen futtatná. Az én gépem alatt is csak medium beállításokkal fut játszhatóan (a havasi pályákig bírja a maxot, de ott nagyon beakad, ezért is hagyom mediumon), pedig ez a gép elvben erre a játékra lett építve anno. Ilyen brutális gépigénye még semelyik játéknak sincs most sem. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Csak hevesen tudok bólogatni. A crackokat a vírusírtók előszeretettel pécézik ki vírusnak, a Crysis alá meg talán még mindig nincs olyan gép, ami maximális beállítások mellett az elejétől a végééig röccenésmentesen futtatná. Az én gépem alatt is csak medium beállításokkal fut játszhatóan (a havasi pályákig bírja a maxot, de ott nagyon beakad, ezért is hagyom mediumon), pedig ez a gép elvben erre a játékra lett építve anno. Ilyen brutális gépigénye még semelyik játéknak sincs most sem. Pontosan.Az utolsó jelenetet meg szerintem csak a Nasa egyik gépe tudná röccenésmentesen futtatni. Te is nyomtad az AVP2-öt hálóban?Annak idején mennyit játszottunk így vele?Nappal kollégákkal megbeszéltük, hogy este játék.Msn-en tartottuk a kapcsolatot, felmentünk egy szerverre aztán néha hajnalig nyomtuk.Ezen ok miatt vásároltam meg eredetiben a játékot.Én mindig Marine voltam ,kolléga meg Alien. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Te is nyomtad az AVP2-öt hálóban?Annak idején mennyit játszottunk így vele?Nappal kollégákkal megbeszéltük, hogy este játék.Msn-en tartottuk a kapcsolatot, felmentünk egy szerverre aztán néha hajnalig nyomtuk.Ezen ok miatt vásároltam meg eredetiben a játékot.Én mindig Marine voltam ,kolléga meg Alien. Naná Bár nekem nincs meg eredetiben sajna (az első megvan), de volt hozzá kódom. Én az esetek többségében alienként másztam a haverok agyára... vagy éppen haraptam ki Később mondjuk predatorra váltottam, mert spanok miattam már nem voltak hajlandók olyan pályán játszani, amin vannak szellőzők, mert mindig azokban sunnyogtam (jó alienhez méltón mindig lapultam a sötétben, megvártam, míg elmentek alattam, aztán mögéjük mentem és slatty). Ráadásul mi egy speckó modot használtunk (AJL AVP2 Mod), ami kicsit fel is turbózta a játékot, lehetett menni akár preatorinnal is, illetve a predatorok speckóbb fegyvereket kaptak (pl.: nyomkövetős plazmalövedék, mely bármilyen kanyart bevett... azt de utáltam, ha nem én használtam). Meg a mozgásdetektor látszódott infra alatt (viszont, ha lőttünk, eltűnt), illetve vollak benne új pályák is. Nagyon szerettük. Remélem az AVP3-nak lesz olyan frankó majd a multija, mint az AVP2-nek volt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Bazz, skacok, ez a COD4 piszok brutális. F*sza kis hangulata van Csak ne nyírnának ki a gránátjaikkal. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Ez az AVP2 a 2001-es vagy a 2007-es játék? Ha a 2001-es lenne, akár játszhatnék is vele Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Bazz, skacok, ez a COD4 piszok brutális. F*sza kis hangulata van Csak ne nyírnának ki a gránátjaikkal. Ha nem lenne a Half Life 2, a kedvenc FPS-em lenne. Remek a sztorija, nagyon reális, és brutális a hangulata. Hol jársz? Van egy szakasz benne, ami mellbe vágott. Ez az AVP2 a 2001-es vagy a 2007-es játék? Ha a 2001-es lenne, akár játszhatnék is vele Mivel az AVP2 2001-ben készült, így csak a 2001-es lehet 2007-ben egy PSP-s AVPR készült, semmi más, de azt aligha játszhattuk volna multiban... Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Mivel az AVP2 2001-ben készült, így csak a 2001-es lehet 2007-ben egy PSP-s AVPR készült, semmi más, de azt aligha játszhattuk volna multiban... Akkor majd megpróbálom megszerezni. Az eddig olvasottak alapján jó játék lehet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Nagyon jó játék Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Ha nem lenne a Half Life 2, a kedvenc FPS-em lenne. Remek a sztorija, nagyon reális, és brutális a hangulata. Hol jársz? Van egy szakasz benne, ami mellbe vágott. Még nagyon az elején, éppen valami arab kiskirály tv-stúdióját ostromlom. No meg kell mondjam amikor saját szemszögből vittek túszként a kocsiba az arab város utcáin, megállt az ütő bennem. R*hadt parás az egész. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Még nagyon az elején, éppen valami arab kiskirály tv-stúdióját ostromlom. No meg kell mondjam amikor saját szemszögből vittek túszként a kocsiba az arab város utcáin, megállt az ütő bennem. R*hadt parás az egész. És az csak a bemelegítés a későbbiekhez. Az a játék nagyon durva dolgokat tudott felmutatni, és tényleg az a kivégzésre vitt fickó csak az egyik. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. És az csak a bemelegítés a későbbiekhez. Az a játék nagyon durva dolgokat tudott felmutatni, és tényleg az a kivégzésre vitt fickó csak az egyik. Figy, a feléd dobott gránátokat fel lehet venni amúgy? Erre még nem jöttem rá. Sajna minden olyan gyorsan történt..... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Pedig tegnap azt írtad, hogy ma nem fogsz játszani Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Pedig tegnap azt írtad, hogy ma nem fogsz játszani Ez kérlek tegnap éccaka volt már Ma még nem indítottam el egy játékot se.....ismétlem, még Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Még De elég sokára jutottak eszedbe akkor a kérdéseid Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Még De elég sokára jutottak eszedbe akkor a kérdéseid Most merültek fel. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Figy, a feléd dobott gránátokat fel lehet venni amúgy? Erre még nem jöttem rá. Sajna minden olyan gyorsan történt..... Fel. Ha elég közel van, azzal a gombbal lehet felkapni és eldobni, amivel alapból gránátot dobálsz (legalábbis, ha jól emlékszem) Ippen telepítem, mert kedvem szottyant hozzá, meg amúgy is pár hónap, és jön a folytatás). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. GOndolom az a "használ" gomb lesz, mert teszem azt ha nálam is van gránát, akkor dupla élvezet eltűnni onnan Most tovább vittem picit a Crysist ( már nam szaggatt) és leszedtem a Warheadet is. A Modern Warfare folytatást én is várom, főleg hogy láttam azt a jó kis E3-as vidit hozzá Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. GOndolom az a "használ" gomb lesz, mert teszem azt ha nálam is van gránát, akkor dupla élvezet eltűnni onnan Nem, ha gránát van előtted, akkor azt dobja el (mintha szívtam is volna ezzel anno, azért is rémlik). Sajnos mégsem játszom vele, mert a Win 7 szabotált. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Remélem ez nem lesz tartós a win 7 részéről, mert baljós lesz úgy feltelepíteni ha nem műxik a játék alatta. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. COD4 rettenetesen jó játék.Iszonyú hangulatos.Én azt szerettem mikor U.S Marine voltam.A gránátos taktika a következő.Amikor meglátod a gránátjelzőt azonnal kezd el hátrálni.Ha éles a gránátkép akkor a közeledben fog robbani(és biztos halél), ha halványabb akkor távolabb de a szele elér.Tehát csak ennyi.Hátrafutás, majd robbanás után előre és szórd az ellent. A Marine-nel leszel olyan helyzetben is ami igazi háborús, azt sem tudod honnan lőnek. Ja és ebben a játékban van szerintem a játéktörténelem legcoolabb jelenete. Én kétszer játsszottam végig, a COD-ok közül ez a legjobb.Tűkön ülve várom a folytatást. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Az a helyzet, hogy van úgy, hogy beszorulsz egy apró szobába és durr be a gránát. No itt aztán futhatsz bármerre. De tény, így élethű. A tv stúdiós pálya -per pillanat még csak itt tartok-, elégé szívatós. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Ne nagyon szorulj be szobába.Különben gránáttal elintéznek. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Hozzászólás ideje: 2009. Június 23. Kicsit elszaladt az idő a játékkal. Pár újabb pályát letudtam és azt kell mondjam No. 1. játék. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Én kétszer játsszottam végig, a COD-ok közül ez a legjobb.Tűkön ülve várom a folytatást. Én meg 10+-szor Volt olyan, hogy egy nap kétszer végigszaladtam rajta (egyszer történet, egyszer meg terroristavadászat módban). A legnehezebb fokozat amúgy a legélethűbb, akkor nincs olyan, hogy visszabújsz a fedezék mögé és meggyógyulsz. Nem-nem, esélyed sincs rá, azonnal halott vagy, ha célba vettek. A mesterlövészes pályát alig tudtam megcsinálni, rendkívül idegtépő volt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Én meg 10+-szor Volt olyan, hogy egy nap kétszer végigszaladtam rajta (egyszer történet, egyszer meg terroristavadászat módban). A legnehezebb fokozat amúgy a legélethűbb, akkor nincs olyan, hogy visszabújsz a fedezék mögé és meggyógyulsz. Nem-nem, esélyed sincs rá, azonnal halott vagy, ha célba vettek. A mesterlövészes pályát alig tudtam megcsinálni, rendkívül idegtépő volt. Na ezt a módot nem próbáltam.Én mindig Normal-fokozaton nyomom.A very hard már nekem túl kemény lenne, azonkivűl az idegbaj kerülgetne, ha 1000-szer meghalnék. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Na ezt a módot nem próbáltam.Én mindig Normal-fokozaton nyomom.A very hard már nekem túl kemény lenne, azonkivűl az idegbaj kerülgetne, ha 1000-szer meghalnék. Én is megszabadultam pár hajszálamtól, és legalább háromszor olyan hosszú volt így a játék, mint alapból De végül csak a legutolsó pályát nem tudtam végigjátszani (ahhoz már nem volt türelmem). Apropó, Oldi, nézd végig a stáblistát, érdemes Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Eh, ma mire visszaértem edzésből újra kék halál fogadott. Nem ment semmi a gépen, csak be volt kapcsolva. 0x00000000A hiba. Ezzel kezdődött. Lehet, hogy tényleg sok a memó bele? Nem tudja kihasználni üresjáratban? Vagy fene tudja. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Az kizárt, nekem is 4 Gb-om van, és nem okoz ilyen gázt (nem is okozhatna, olyan nem szokott lenni, hogy a sok memória bajt okoz, max ha sz*rok a kártyák). Ott inkább tápegység, vinyó vagy alaplap szinten lesz a gebasz, esetleg szarul lett telepítve a win, vagy valamelyik driver. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.