Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Az ősz, a tél, és a jövő év eleje is igen erős lesz nevekben. A PC rákapott: Dragon Age: Origin, Modern Warfare 2, Mass Effect 2, Aliens vs Predator 3, Aliens: Colonial Marines, Mafia 2, Wolfenstein, Rage, Doom 4, Quake 5 (igaz, ez utóbbi kettő csak akkor jön, ha a Rage-et is kiadják jövőre), Avatar, Assasin's Creed 2, Fallout 4... most csak kapásból ezek azok, amik eszembe jutottak az elkövetkezendő fél-egy évből, és érdekelnek. Ennek a fele azért nem biztos, hogy megjelenik mondjuk 2010 március elött.Pl Doom 4 tuti nem, vagy a Quake 5 is kérdéses, főleg úgy hogy nem is hallottam róla, hogy készül, pedig Gamestar biztonsági másolatokat azért olvasok. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. a Quake 5 is kérdéses, főleg úgy hogy nem is hallottam róla, hogy készül, pedig Gamestar biztonsági másolatokat azért olvasok. Van némi előnye, ha az ember egy ideig dolgozott a Gurunak Persze eme két ID játékot direkt zárójeles megjegyzéssel írtam, mert nem valószínű, hogy év elején, inkább év végén fog megjelenni. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Van némi előnye, ha az ember egy ideig dolgozott a Gurunak A Guru volt a kedvenc újságom. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Ez nagyon baba gyerekek! Amúgy a videómegosztó állítólag ezen túl sorra fogja adni az ilyen 3D-s videókat. Az eddigiektől annyi a különbség, hogy egy menűből ki tudod választani, hogy milyen szeműveged van. ( javaslom közvetlenűl a youtuberól índítsátok el a videót, mert ott jelenik meg a menű a képernyő alatt. ) Jake, hallod, az Avatar gametrailer is így fog megjelenni Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. A Guru volt a kedvenc újságom. Volt? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Volt?Hát Brazil meg Mocsy idejében leginkább, bár még Sasáék idejében is vettem párat. Mostanában már nem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Az már jó régen volt Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Az már jó régen volt Hát igen A régi szép idők, mikor csak a levrovért vette az ember a Gurut Te mikor dolgoztál ott? Úgy emlkészem Atlas is volt náluk a cd melléklet SW rovatát csinálta. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. No ezekre én is emlékszem Ugye amikor nem volt netem én is bújtam ezeket az újságokat. A levrov hatalmas volt Majdnem felért egy Bravo Szex, Szerelem, Gyengédség rovatával. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Te mikor dolgoztál ott? Úgy emlkészem Atlas is volt náluk a cd melléklet SW rovatát csinálta. Jól emlékszel, én meg az utolsó fél évben voltam a kollégája. Én sci-fi rovatot csináltam. Aztán megszűntek a DVD-s rovatok. A levror régen Brazil vezetésében tényleg hatalmas volt. Aztán jött valaki (a neve sajna nem ugrik be), ő még jól hozta a szintet. Aztán átvette egy Miguel nevű srác, na én azóta nem olvasok levrovot (az első pár meggyőzött, hogy ő már nem ér fel az elődökhöz). Mondjuk már én is kezdek kicsit kiábrándulni, és csak kevés olyan író van, akinek még szívesen olvasom a cikkeit. Az újak már vagy érdektelenül írnak, vagy olyan súlyos tévedéseket követnek el, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 2-t átkeresztelte Modern Firearmsra... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Brazil után Grillo volt a hülye vérmókusaival, majd JuliuS később Zak és azután lett Miguel Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Brazil után Grillo volt a hülye vérmókusaival, majd JuliuS később Zak és azután lett Miguel Na, jobban tudja, mint én, aki veszi a lapot. De igazad van. Én Zekre gondoltma, Grillo és JuliuS a múlt homályába veszett. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Na, jobban tudja, mint én, aki veszi a lapot. De igazad van. Én Zekre gondoltma, Grillo és JuliuS a múlt homályába veszett.Régebben én is vettem, sőt előfizető is voltam. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Találtam egy olyat ,hogy Blacksite:Area 51.Ez ugye nem ugyanaz mint az Area 51?Emlékeim szerint a sima Area 51 egy bázison játszódik, a Blacksite-ról meg külszíni képek vannak. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Nem ugyanaz. Az itt emlegetett játék címe szimplán Area 51. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. A Blacksite: Area 51 az Area 51 folytatása. De az úgy hírlik, hogy nagyon rossz lett (bár azzal nem játszottam, így nem tudom megerősíteni vagy cáfolni). Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Hozzászólás ideje: 2009. Július 23. Na kipróbáltam az Area 51-et.Tényleg jó játék, és nem olyan tré a grafika. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Belesasoltam ebbe a Bionic Commandóba. Hát egy picit leterhelli az embert ez a sok ugrabugra, mag az irányítás megszokása, de nem reménytelen a dolog. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Egy jó hír: http://www.sg.hu/cikk.php?cid=68756 Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Oldie: Ezt a játékot erősen ajánlom kipróbálásra. Nem tudom, hogy menni fog-e azon a gépen, mert így látszólag erős a grafikája, ezért lehet, hogy erős gép kell hozzá majd Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Ez az Area 51 egyre jobb.Baromi hangulatos.Az ilyen storys fps-eket kedvelem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Oldie: Ezt a játékot erősen ajánlom kipróbálásra. Nem tudom, hogy menni fog-e azon a gépen, mert így látszólag erős a grafikája, ezért lehet, hogy erős gép kell hozzá majd A gép erős, de én viszont asszem túl öreg vagyok. Viszont a posztképes változat jöhetne full 3D-s grafikával is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. A Lost Planet milyen játék? Megvan a "biztonsági másolat". Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Ez az Area 51 egyre jobb.Baromi hangulatos.Az ilyen storys fps-eket kedvelem.Hol tartasz? Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. A Lost Planet milyen játék? Megvan a "biztonsági másolat". Nekem nagyon nem nyerte el a tetszésemet. Sokaknak tetszik, de szerintem középszerű. De szerintem próbáld ki, úgy is te neked kell bejöjjön! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Érdekes cuccos. Barnez, kösz az infót. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. (szerkesztve) Jól láttam, hogy ez egy olyan cuccos, hogyha leteszed az asztalra a kártyát, akkor megjelenik ami azon van? Milyen királyul lehetne ezzel magyar kártyázni Vagy azt hiszem egy külföldi FHM-ben volt egy olyan kártyacsomag, amin a csajok voltak elég lenge ruhában. Na az is jó lenne egy ilyenben Szerkesztve: 2009. Július 26. - Darth_Phobos Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Nem tudjátok véletlenül, hogy a Diablo 3 és a Starcraft 2 kijöttek már? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Nem tudjátok véletlenül, hogy a Diablo 3 és a Starcraft 2 kijöttek már?Még nem Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.