Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Idén szívok mint a torkosborz. Az 5 év végére várt fps-ből maradt 2.. :D A Fear 3 is csak jövőre jön.

Hozzászólás ideje:

Újabb baromság.

http://www.sg.hu/cikkek/76344/balhe_a_medal_of_honor_miatt

Amúgy megkérdezném a hölgyet, hogy ugyan miért is kéne sajnálni a fiát? Mit keresett Afganisztánban, minek ment oda? Minek állt be önként katonának? Hát így járt. Az ő döntése volt.

Hozzászólás ideje:
Jól meg lehet majd szórni a népet a becsületrendért. ;)

Alig várom már, hogy az emberalatti állat tálibokat írtsam. Minnél több halott annál jobb a civilizált világnak.

Hozzászólás ideje:

Én meg lennék azon az oldalon is, ahol az afgán ecceri ember írtja az afgán kormányt pártfogásba vevő amcsi katonát aki őrzi a kormány vadkenderföldjeit. :D

Hozzászólás ideje:
Én meg lennék azon az oldalon is, ahol az afgán ecceri ember írtja az afgán kormányt pártfogásba vevő amcsi katonát aki őrzi a kormány vadkenderföldjeit. :D

Az más, viszont a tálibok egy mocsadék fanatikus civilizációt veszélyeztető népség. Addig örüljünk míg az amerikai katonák minnél többet kiírtanak belőlük, különben vége mindennek itt Európában. Persze afgán civileket ne.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én az egyenjogúság híve vagyok. Ideológiától, vallástól, fegyvernemtől, bőrszíntől, nemtől, kortól függetlenül bárkit agyonlövök játékokban. :D

A valóságban mondjuk Frenkie shotija felé húz a szívem :D A terrorpistákat darálják be apróléknak. De ez nem ennek a topiknak a témája! :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem ez azért kissé elvakult kijelentés :D Manapság amúgy is divatcikk-ként dobálják a nagyok a terrorista fogalmat olyanra is, akiknek aztán semmi közük a valódi terroristákhoz. De most tény, slágertéma játékokban is feldolgozni ezt az ellentétet ami van közel-keleten és biztos unalmas lenne FPS-ben (-S) nyomulni pandementésen Szecsuánban pl :D

Mielőtt ugye még álszentnek lennék beállítva :D

Hozzászólás ideje:
Én az egyenjogúság híve vagyok. Ideológiától, vallástól, fegyvernemtől, bőrszíntől, nemtől, kortól függetlenül bárkit agyonlövök játékokban. :D

A valóságban mondjuk Frenkie shotija felé húz a szívem :D A terrorpistákat darálják be apróléknak. De ez nem ennek a topiknak a témája! :D

:D :D :D :D :D A második mondatod hatalmas.

Hozzászólás ideje:
Ez nálam a legjobban akkor ütközik ki amikor a Soldier of Fortune-t nyomom. A női gonosztevőket még nagyobb hévvel irtom mint a pasikat. Előveszem a kést és halálra kaszabolom őket. :D :D
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ez nálam a legjobban akkor ütközik ki amikor a Soldier of Fortune-t nyomom. A női gonosztevőket még nagyobb hévvel irtom mint a pasikat. Előveszem a kést és halálra kaszabolom őket. :D :D

Az se rossz :D Én most a Left for Dead 2-vel zsibbasztom magam (mikor felcsesz a Starcraft, apropó, már a Broodwarnál járok). Nincs is jobb, mint egy halom zombi közé besétálni láncfűrésszel. Mondjuk az igazi élmény a fűnyíró lenne, egy "A bulinak vége!" felkiáltással :D

Hozzászólás ideje:
Nincs is jobb, mint egy halom zombi közé besétálni láncfűrésszel.
Jó buli lehet. A zombiknak már amúgy sincs vesztenivalójuk. :D
Hozzászólás ideje:
Csak a kezük, lábuk, fejük :D
Én a fejüktől fosztanám meg őket legutoljára. :D
Hozzászólás ideje:
Az se rossz :D Én most a Left for Dead 2-vel zsibbasztom magam (mikor felcsesz a Starcraft, apropó, már a Broodwarnál járok). Nincs is jobb, mint egy halom zombi közé besétálni láncfűrésszel. Mondjuk az igazi élmény a fűnyíró lenne, egy "A bulinak vége!" felkiáltással :D

Ha már játszol vele, hadd kérdezzem meg, hogy lehet single-ben is nyomni, mert mintha azt olvastam hogy 4-en kell egyszerre játszani.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Már én is ;) Most épp a Protossoknál tartok, a 8. pályán, de egyszerűen nem bírom végigcsinálni. :)

Protosokkal Broodwarban 8. pálya? Hát hány pályás az a játék?

Ha már játszol vele, hadd kérdezzem meg, hogy lehet single-ben is nyomni, mert mintha azt olvastam hogy 4-en kell egyszerre játszani.

Nem kell, lehet egyedül is, akkor az MI irányítja a másik három tökjankót, mint az elsőben.

Hozzászólás ideje:

Kiprobáltam a Kane & Lynch 2 demoját és csak egy kérdésem van: ezt igy komolyan gondolták? A hangulat kedvéért kásásodik a kép, a fényforrásoknál ilyen csikok jelennek meg, nagy robbanásnál simán elmegy a kép és csak egy nagy sercegést hallani... olvasom, hogy mindez a hangulatot hivatott erősiteni. Marha jó. Az elözetesek jól néztek ki, de a játék egész egyszerüen borzalom.

Hozzászólás ideje:

A rosseb enné meg aki kitalálta a Fallout 3-at! Tegnapi telepítés után, este kilenckor nekiültem folytatni a délután elkezdett küldetést. Némi császkálás, ismerkedés, beszélgetés......mondom magamnak, ez a pár perc most egyelőre elég lesz, majd legközelebb folytatom. Aha. 00.15 volt mikor én így gondoltam.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Kiprobáltam a Kane & Lynch 2 demoját és csak egy kérdésem van: ezt igy komolyan gondolták? A hangulat kedvéért kásásodik a kép, a fényforrásoknál ilyen csikok jelennek meg, nagy robbanásnál simán elmegy a kép és csak egy nagy sercegést hallani... olvasom, hogy mindez a hangulatot hivatott erősiteni. Marha jó. Az elözetesek jól néztek ki, de a játék egész egyszerüen borzalom.

A Kane & Lynch első része is elég tré volt PC-re, bár akkor főleg az irányítással voltak gondok. Meg azzal a sok bogárral :D

A rosseb enné meg aki kitalálta a Fallout 3-at! Tegnapi telepítés után, este kilenckor nekiültem folytatni a délután elkezdett küldetést. Némi császkálás, ismerkedés, beszélgetés......mondom magamnak, ez a pár perc most egyelőre elég lesz, majd legközelebb folytatom. Aha. 00.15 volt mikor én így gondoltam.

Az ember lazán időutazhat azzal a játékkal a jövőbe :D

Hozzászólás ideje:
Az ember lazán időutazhat azzal a játékkal a jövőbe :D
Na hallod, tényleg volt pislogás amikor kimaradt jó három óra az életemből. És ehhez még csak el sem raboltak a földönkívüliek :D
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Na hallod, tényleg volt pislogás amikor kimaradt jó három óra az életemből. És ehhez még csak el sem raboltak a földönkívüliek :D

Még, de ha a térkép megfelelő szegletében jársz... :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.