reaper Hozzászólás ideje: 2014. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 10. (szerkesztve) Hoppá! DOOM 4! A régi hangeffektek rendesen megadják a hangulatot! Remélem a hangulat kellemesen borult lesz. Szerkesztve: 2014. Június 10. - reaper Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 10. Há már hogy a fenébe? Még le sem futott a prezentáció, de már hírt írtam róla. Bocs elfelejtettem te Guru tag vagy Hogy ki írta a cikket afölött meg mindig átsiklok valahogy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Június 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 10. Érdekes egy játék lesz ez az Alien: Isolation. http://www.youtube.com/watch?v=flPGGJifNl4 http://www.youtube.com/watch?v=F48MPat-x3k Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 10. Én borzasztóan várom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 10. a rajongók véleményére hallgatva újra hangsúlyt kap a felfedezés Hátha könnyebben kezelhető járgánnyal kell majd nyomulni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Június 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 11. Én borzasztóan várom! Találó szóhasználat. Én is nagyon várom, bár az ACM fiaskó miatt még mindig kicsit bennem vana félsz. Hiába tetszett az a játék, hiányosságait nem tagadhatjuk, és nem örülnék, ha újra ekkora pofon érné második kedvenc univerzumom. Hátha könnyebben kezelhető járgánnyal kell majd nyomulni. Hát, ha kombinálnák a Hammerhead könnyű vízszintes kezelhetőségét az Atlas stabil földhözragadottságávall és a MAKO strapabíróságával, akkro egész jó járművet kapnánk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 11. Ami meg a Sony prezit illeti, nos... KELL NEKEM EGY PS4! Na, lesz még neked konzolod Dzséjt. És jó választás a PS4. Én is ilyet szeretnék De akkor ezek szerint nagyon sok ígéretes játék jelenik meg ezen platformon. Az nagy boldogság, hogy a Last of Us is feltuningolva érkezik rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Június 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 11. A Microsoft prezi hót unalmas volt, ráadásul semmi olyat nem mutattak, ami vagy érdekelne, vagy nem jelenik meg PC-re (Witcher 3, Dragon Age 3, Rise of the Tomb Raider, ezek mind jönnek PC-re - ami persze jó, csak üzleti oldalról nézve nem annyira -, a Halo 5 meg nem érdekel). Ellenben a Sony konferencia jó sok faszányos játékkal volt tele, ezek közül nem egy PS4-exkluzív. Szóval na, a Sony zsinorban másodszor csapta szájon a Microsoftot, az Xbox One-t le is lehet venni a piacról akár. Mondjuk a PS4 megvásárlását már akkor eldöntöttem, amikor kiderült, hogy elkészül a The Last of Us PS4-es változata, és a pletykát, hogy a BEYOND: Two Souls is elkészülhet rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 12. Hát, ha kombinálnák a Hammerhead könnyű vízszintes kezelhetőségét az Atlas stabil földhözragadottságávall és a MAKO strapabíróságával, akkro egész jó járművet kapnánk. Érdekes lenne egy olyan felépítésű verda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Ti látjátok a különbséget? Mert szerintem tök elhanyagolhatóak a változások, picit jobb grafika, pár kocsival több, pár száz mérfölddel nagyobb látóhatár. Erre a nagy felhajtás? http://www.youtube.com/watch?v=pBkCB1zRIx4 B*SSZA MEG, új gépet kell vennem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. B*SSZA MEG, új gépet kell vennem. Várom az első benyomásaidat majd a Ps4-ről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Én is. Bár még messze van, de jövőre tuti beruházok egyre. Az első konzolom lesz, azért ezt sem hittem volna, hogy megérem. Oké, még nem érttem meg, de ha minden összejön, meg fiogom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Nálam is tervbe van véve csak még várom hogy combosodjon a kínálat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 17. Ti látjátok a különbséget? Mert szerintem tök elhanyagolhatóak a változások, picit jobb grafika, pár kocsival több, pár száz mérfölddel nagyobb látóhatár. Erre a nagy felhajtás? B*SSZA MEG, új gépet kell vennem. Dehogy kell. Nézd meg a PC-s változatot és tégy lapátot az állad alá. Ősszel jelenik meg és nagyon veri a konzolos változatokat. A géped sem egy régi. Bár nem vagyok GTA-fan(sőt), de ezt majd kipróbálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Dehogy kell. Nézd meg a PC-s változatot és tégy lapátot az állad alá. Ősszel jelenik meg és nagyon veri a konzolos változatokat. A géped sem egy régi. Bár nem vagyok GTA-fan(sőt), de ezt majd kipróbálom. Az a baj, hogy már a Watch Dogsot sem tudom fullon futtatni (kéne még pár GB a videokártyámba). A GTA-k pedig híresen pocsékul vannak optimizálva. Anno a GTA 4 körül nagyon nagy balhé volt emiatt, és csak a sokadik patch-re sikerült rendesen megcsinálni. Tartok attól, hogy ez a GTA 5-nél sem lesz másképpen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Én még anno vettem az exclusive Resident Evil címek miatt egy Nintendo GameCube-ot. Máig megvan, működik, de már nagyon ritkán veszem elő. Egyébként az az igazság, hogy sohasem voltam igazán konzolos... mind ezidáig nem is győzött meg egyetlen konzol sem. De egyre inkább nem tartom kizártnak, hogy jövőre beruházok valamelyik next-genre. Azért hezitálok általában, mert azért mégis élesen elüt a PC-ktől. Eleve ódzkodom a kontrolleres irányítástól (főleg FPS-ek esetében) ... de meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Ha én veszek konzolt, FPS-t tuti nem fogok rajta futtatni, arra megmarad a PC. Meg szerintem úgy másra is, tehát ami kijön PC-re, az továbbra is PC-re veszem meg (főleg, hogy a PS4 is a PC monitorára lesz majd rákötve). Nekem leginkább az olyan exkluzív címek miatt kell, mint a The Last of Us, a BEYOND: Two Souls vagy az Uncharted-széria. Meg ami még majd kijön. A kontrolleres irányítással hál' isten, nekem is csak az FPS-eknél igazán gáz, mert rengeteg játékot játszom PC-n is kontrollerrel, például a GTA 4-et, most a Watch Dogsot, az összes Assassin's Creedet, ezeket billentyűzetről képtelen vagyok rendesen irányítani. Igaz, azt sem ártana már leváltanom vagy egy PS, vagy egy Xbox kontrollerre, mert az új játékok már nem vagy rosszul ismerik fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Látom nálad is elsősorban az exkluzív címek a döntőek a konzol mellett, nem a konzol maga. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 18. Igen. Még a típusban is az dönt, a PS4-re több játék jön ki, ami érdekel, mint Xbox One-ra. Ott jelenleg csak a Gears of War, ami megmozgat, és csak a konzolra jön ki. Minden már, ami érdekel még, az PC-re is megjelenik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 19. Megfújta a Gőzcsapot a 'Nyári Szél' ... és 10 napon át fújni is fogja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 19. Jaj, de szépen fogalmaztál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 19. Annyira tudtam, hogy ez tetszeni fog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 30. Guardians of the Mass Effect Galaxy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Július 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 1. Ez k*rva jü! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. A Hadley's Hope után a Nostromóra is visszatérhetünk, ráadásul az eredeti legénység közé, az ismertebb Ripley bőrében. http://www.pcguru.hu/hirek/alien-isolation-visszater-a-nostromo-legenysege/28133 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Július 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 12. Az 1999-es és a 2010-es Aliens vs. Predatort jegyző Rebellion újra AVP-t szeretne csinálni, ráadásul visszatérne az első rész alapjához, azaz visszahozná a véletlenszerű spawn-pontokat, vagyis a véletlenne bízná, hogy adott helyen lőszer, életerőcsomag vagy alien vár minket. EZT várom már 1999 óta! http://www.pcguru.hu/hirek/uj-aliens-vs-predatort-keszitene-a-rebellion/28148 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 12. Ennek én is nagyon örülök. Ha AvP játék, mind a mai napig az 1999-es jut eszembe leginkább, az fogott meg a legjobban. AVP2 a sztorija miatt, de az 1999-es para faktorát szerintem azóta se sikerült überelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 5. Idén előbb jött a karácsony! Az EA ingyen a kezünkbe ad egy klasszikust, a Wing Commander 3-at!!!!!! Ebben játszik Mark Hamill. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Xbox One-ról, PS 4-ről vannak valakinek tapasztalatai? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 4. Ma volt az XBox One premierje Japánban, ekkora "sorok vártak" a nyitásra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.