Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Az ősz, a tél, és a jövő év eleje is igen erős lesz nevekben. A PC rákapott: Dragon Age: Origin, Modern Warfare 2, Mass Effect 2, Aliens vs Predator 3, Aliens: Colonial Marines, Mafia 2, Wolfenstein, Rage, Doom 4, Quake 5 (igaz, ez utóbbi kettő csak akkor jön, ha a Rage-et is kiadják jövőre), Avatar, Assasin's Creed 2, Fallout 4... most csak kapásból ezek azok, amik eszembe jutottak az elkövetkezendő fél-egy évből, és érdekelnek.

Ennek a fele azért nem biztos, hogy megjelenik mondjuk 2010 március elött.Pl Doom 4 tuti nem, vagy a Quake 5 is kérdéses, főleg úgy hogy nem is hallottam róla, hogy készül, pedig Gamestar biztonsági másolatokat azért olvasok.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
a Quake 5 is kérdéses, főleg úgy hogy nem is hallottam róla, hogy készül, pedig Gamestar biztonsági másolatokat azért olvasok.

Van némi előnye, ha az ember egy ideig dolgozott a Gurunak :D

Persze eme két ID játékot direkt zárójeles megjegyzéssel írtam, mert nem valószínű, hogy év elején, inkább év végén fog megjelenni.

Hozzászólás ideje:

Ez nagyon baba gyerekek! :D

Amúgy a videómegosztó állítólag ezen túl sorra fogja adni az ilyen 3D-s videókat. Az eddigiektől annyi a különbség, hogy egy menűből ki tudod választani, hogy milyen szeműveged van. :) ( javaslom közvetlenűl a youtuberól índítsátok el a videót, mert ott jelenik meg a menű a képernyő alatt. )

Jake, hallod, az Avatar gametrailer is így fog megjelenni :lol::D

Hozzászólás ideje:
Az már jó régen volt :)
Hát igen :D A régi szép idők, mikor csak a levrovért vette az ember a Gurut :lol:

Te mikor dolgoztál ott? Úgy emlkészem Atlas is volt náluk a cd melléklet SW rovatát csinálta.

Hozzászólás ideje:

No ezekre én is emlékszem :) Ugye amikor nem volt netem én is bújtam ezeket az újságokat. A levrov hatalmas volt :D Majdnem felért egy Bravo Szex, Szerelem, Gyengédség rovatával. :lol:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Te mikor dolgoztál ott? Úgy emlkészem Atlas is volt náluk a cd melléklet SW rovatát csinálta.

Jól emlékszel, én meg az utolsó fél évben voltam a kollégája. Én sci-fi rovatot csináltam. Aztán megszűntek a DVD-s rovatok.

A levror régen Brazil vezetésében tényleg hatalmas volt. Aztán jött valaki (a neve sajna nem ugrik be), ő még jól hozta a szintet. Aztán átvette egy Miguel nevű srác, na én azóta nem olvasok levrovot (az első pár meggyőzött, hogy ő már nem ér fel az elődökhöz). Mondjuk már én is kezdek kicsit kiábrándulni, és csak kevés olyan író van, akinek még szívesen olvasom a cikkeit. Az újak már vagy érdektelenül írnak, vagy olyan súlyos tévedéseket követnek el, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 2-t átkeresztelte Modern Firearmsra...

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Brazil után Grillo volt a hülye vérmókusaival, majd JuliuS később Zak és azután lett Miguel :lol:

Na, jobban tudja, mint én, aki veszi a lapot. De igazad van. Én Zekre gondoltma, Grillo és JuliuS a múlt homályába veszett.

Hozzászólás ideje:
Na, jobban tudja, mint én, aki veszi a lapot. De igazad van. Én Zekre gondoltma, Grillo és JuliuS a múlt homályába veszett.
Régebben én is vettem, sőt előfizető is voltam.
Hozzászólás ideje:

Találtam egy olyat ,hogy Blacksite:Area 51.Ez ugye nem ugyanaz mint az Area 51?Emlékeim szerint a sima Area 51 egy bázison játszódik, a Blacksite-ról meg külszíni képek vannak.

Hozzászólás ideje:
Oldie: Ezt a játékot erősen ajánlom kipróbálásra. Nem tudom, hogy menni fog-e azon a gépen, mert így látszólag erős a grafikája, ezért lehet, hogy erős gép kell hozzá majd :lol:

A gép erős, de én viszont asszem túl öreg vagyok. :P

Viszont a posztképes változat jöhetne full 3D-s grafikával is. :D

Hozzászólás ideje:
Ez az Area 51 egyre jobb.Baromi hangulatos.Az ilyen storys fps-eket kedvelem.
Hol tartasz?
Hozzászólás ideje:
A Lost Planet milyen játék? Megvan a "biztonsági másolat".

Nekem nagyon nem nyerte el a tetszésemet. Sokaknak tetszik, de szerintem középszerű. De szerintem próbáld ki, úgy is te neked kell bejöjjön! :D

Hozzászólás ideje:

Jól láttam, hogy ez egy olyan cuccos, hogyha leteszed az asztalra a kártyát, akkor megjelenik ami azon van? :D

Milyen királyul lehetne ezzel magyar kártyázni :D

Vagy azt hiszem egy külföldi FHM-ben volt egy olyan kártyacsomag, amin a csajok voltak elég lenge ruhában. Na az is jó lenne egy ilyenben :D

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.