Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A lassú játékmenetű gamékat én se komálom annyira de ez a Splinter sori valahogy mégis megfogott pedig az elsőt nem szerettem igazán amikor tesóm tolta. Aztán meglett a második is amit én is lejátszottam és nem sokkal később az elsőt is végigvittem. Az eddigiek kőzül a harmadikat bírom a legjobban. Az az egyetlen game amit megvettem.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Picit bedurvultak :(

Ennek megvan viszont az első része, de valahogy nem tudott megfogni. Lopakodás helyet én az akciót részesítem előnyben.

Én is.Utálom a lopakodást.Főleg amikor észrevesznek és kezdhetem elölről.

Wolfeinstein meg nagyon várós.De már csak egy hét és megjelenik.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Oldi, amikor az első Wolfenstein megjelent, imádott konzolaitok még tervben sem voltak. De a PC-n már akkor ilyen faja game-k voltak :( Duke Nukem 3D, Quake, Wolf 3D, Blood, Star Wars Dark Force, azok voltak a szép idők.

A lopakodós játékokat én is rühelem, pont azért, amiért frenkie. Idegesít, hogy ha észrevesznek, akkor kezdhetem elölről. Bakker, ha észrevesznek, engedjék már, hogy átmenjek Rambo style-ba, és az utolsó leheletemig harcoljak, ne egy nyüves "Lebuktál, Game Over" felirat fogadjon. Brrrr....

Hozzászólás ideje:
Oldi, amikor az első Wolfenstein megjelent, imádott konzolaitok még tervben sem voltak. De a PC-n már akkor ilyen faja game-k voltak :( Duke Nukem 3D, Quake, Wolf 3D, Blood, Star Wars Dark Force, azok voltak a szép idők.

A lopakodós játékokat én is rühelem, pont azért, amiért frenkie. Idegesít, hogy ha észrevesznek, akkor kezdhetem elölről. Bakker, ha észrevesznek, engedjék már, hogy átmenjek Rambo style-ba, és az utolsó leheletemig harcoljak, ne egy nyüves "Lebuktál, Game Over" felirat fogadjon. Brrrr....

A NOLF 2-ben volt egy rész ahol emiatt alig tudtam átmenni.A Wolfensteinről még annyit, hogy az volt az FPS-ek atyja.Amiket felsoroltál utána jöttek.De nagy nevek voltak ezek.A Duke Nukem 3D-t vagy 6-szor végigjátszottam.Még a fülembe cseng a hangja:"Let"s rock":

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Igen, a Wolf minden FPS apukája (illetve, ma már ükapukája :( ), de a Duke Nukem is mérföldkő volt (igaz, csak fél évig, mert aztán jött a Quake), hiszen ebben volt először tényleges 3D (a Doomban még nem lehetett függőlegesen fel és le mozogni). A Quake meg aztán megalkotta a real 3D-t, amiben minden objektum - így az ellenfelek is - 3D-sek voltak.

Hozzászólás ideje:
Igen, a Wolf minden FPS apukája (illetve, ma már ükapukája :) ), de a Duke Nukem is mérföldkő volt (igaz, csak fél évig, mert aztán jött a Quake), hiszen ebben volt először tényleges 3D (a Doomban még nem lehetett függőlegesen fel és le mozogni). A Quake meg aztán megalkotta a real 3D-t, amiben minden objektum - így az ellenfelek is - 3D-sek voltak.

Igen az első játék ami polygonokat használt azaz tényleg 3D-s volt az a Quake.A Duke Nukem viszont még csak sprite-okat használt az ellenfelek megjelenítésére.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Igen az első játék ami polygonokat használt azaz tényleg 3D-s volt az a Quake.A Duke Nukem viszont még csak sprite-okat használt az ellenfelek megjelenítésére.

Jaja, mókásan is hatottak, mikor a Quake (itthon én azzal játszottam először, suliban meg csak Wolf volt) után leültem a Duke elé.

Hozzászólás ideje:

Most játszottam ki a Call of Juarez - Bound in Blood-ot. Fantasztikus játék, ajánlom mindenkinek.

Iszonyatosan hangulatos, és tényleg mintha ott lennél a Vadnyugaton. Na meg a történet...

A lényeg, hogy ajánlom mindenkinek.

Hozzászólás ideje:
Hiába jön itt az AVP 2010-re, a jövő év játéka akkor is ez lesz! Kezeket fel!

http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?...nt&id=26028

Azért nézz utána a Rage-nek, és nem tudjuk mikor jön ki a Crysis 2.Én még azért nem boritékolnám a jövő év játéka címet.

Hozzászólás ideje:

Frenkie jól mondod! Bár jövőre még nagyon sok jó játék jön ki, ami esélyes erre a címre. Ott lesz még pl. a Mass Effect 2 is jövőre, bár Jake-nek is igazaza van, hogy ott lesz a kemény élmezőnyben az AVP.

Apropó Mass Effect 2, itt van az a pár kép az egyik új szereplőről, a kegyetlen bérgyilkosról, Thane-ről. Az egyik képen nagyon úgy tűnik, hogy a társunk lesz.

Thx a képeket!

Szerkesztve: - barnez

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.