Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Idén szívok mint a torkosborz. Az 5 év végére várt fps-ből maradt 2.. A Fear 3 is csak jövőre jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Újabb baromság. http://www.sg.hu/cikkek/76344/balhe_a_medal_of_honor_miatt Amúgy megkérdezném a hölgyet, hogy ugyan miért is kéne sajnálni a fiát? Mit keresett Afganisztánban, minek ment oda? Minek állt be önként katonának? Hát így járt. Az ő döntése volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Diszkontban ma jelent meg: Vahilálok vele, mert 4 óra játékidőt mondanak és túlzottan nem is tetszetősre sikeredet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. This is Spar... Halo! Vadállat játék lesz az tuti! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Jól meg lehet majd szórni a népet a becsületrendért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Piszok jól néz ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Jól meg lehet majd szórni a népet a becsületrendért. Alig várom már, hogy az emberalatti állat tálibokat írtsam. Minnél több halott annál jobb a civilizált világnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Én meg lennék azon az oldalon is, ahol az afgán ecceri ember írtja az afgán kormányt pártfogásba vevő amcsi katonát aki őrzi a kormány vadkenderföldjeit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Én meg lennék azon az oldalon is, ahol az afgán ecceri ember írtja az afgán kormányt pártfogásba vevő amcsi katonát aki őrzi a kormány vadkenderföldjeit. Az más, viszont a tálibok egy mocsadék fanatikus civilizációt veszélyeztető népség. Addig örüljünk míg az amerikai katonák minnél többet kiírtanak belőlük, különben vége mindennek itt Európában. Persze afgán civileket ne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Én az egyenjogúság híve vagyok. Ideológiától, vallástól, fegyvernemtől, bőrszíntől, nemtől, kortól függetlenül bárkit agyonlövök játékokban. A valóságban mondjuk Frenkie shotija felé húz a szívem A terrorpistákat darálják be apróléknak. De ez nem ennek a topiknak a témája! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Szerintem ez azért kissé elvakult kijelentés Manapság amúgy is divatcikk-ként dobálják a nagyok a terrorista fogalmat olyanra is, akiknek aztán semmi közük a valódi terroristákhoz. De most tény, slágertéma játékokban is feldolgozni ezt az ellentétet ami van közel-keleten és biztos unalmas lenne FPS-ben (-S) nyomulni pandementésen Szecsuánban pl Mielőtt ugye még álszentnek lennék beállítva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Én az egyenjogúság híve vagyok. Ideológiától, vallástól, fegyvernemtől, bőrszíntől, nemtől, kortól függetlenül bárkit agyonlövök játékokban. A valóságban mondjuk Frenkie shotija felé húz a szívem A terrorpistákat darálják be apróléknak. De ez nem ennek a topiknak a témája! :D :D A második mondatod hatalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Én az egyenjogúság híve vagyok. Ideológiától, vallástól, fegyvernemtől, bőrszíntől, nemtől, kortól függetlenül bárkit agyonlövök játékokban. Ez nálam a legjobban akkor ütközik ki amikor a Soldier of Fortune-t nyomom. A női gonosztevőket még nagyobb hévvel irtom mint a pasikat. Előveszem a kést és halálra kaszabolom őket. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Ez nálam a legjobban akkor ütközik ki amikor a Soldier of Fortune-t nyomom. A női gonosztevőket még nagyobb hévvel irtom mint a pasikat. Előveszem a kést és halálra kaszabolom őket. :D Az se rossz Én most a Left for Dead 2-vel zsibbasztom magam (mikor felcsesz a Starcraft, apropó, már a Broodwarnál járok). Nincs is jobb, mint egy halom zombi közé besétálni láncfűrésszel. Mondjuk az igazi élmény a fűnyíró lenne, egy "A bulinak vége!" felkiáltással Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Nincs is jobb, mint egy halom zombi közé besétálni láncfűrésszel.Jó buli lehet. A zombiknak már amúgy sincs vesztenivalójuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Jó buli lehet. A zombiknak már amúgy sincs vesztenivalójuk. Csak a kezük, lábuk, fejük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. apropó, már a Broodwarnál járokMár én is Most épp a Protossoknál tartok, a 8. pályán, de egyszerűen nem bírom végigcsinálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Csak a kezük, lábuk, fejük Én a fejüktől fosztanám meg őket legutoljára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Az se rossz Én most a Left for Dead 2-vel zsibbasztom magam (mikor felcsesz a Starcraft, apropó, már a Broodwarnál járok). Nincs is jobb, mint egy halom zombi közé besétálni láncfűrésszel. Mondjuk az igazi élmény a fűnyíró lenne, egy "A bulinak vége!" felkiáltással Ha már játszol vele, hadd kérdezzem meg, hogy lehet single-ben is nyomni, mert mintha azt olvastam hogy 4-en kell egyszerre játszani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Már én is Most épp a Protossoknál tartok, a 8. pályán, de egyszerűen nem bírom végigcsinálni. Protosokkal Broodwarban 8. pálya? Hát hány pályás az a játék? Ha már játszol vele, hadd kérdezzem meg, hogy lehet single-ben is nyomni, mert mintha azt olvastam hogy 4-en kell egyszerre játszani. Nem kell, lehet egyedül is, akkor az MI irányítja a másik három tökjankót, mint az elsőben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Protosokkal Broodwarban 8. pálya? Hát hány pályás az a játék?A Protoss fejezetben ez az utolsó pálya Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Ha jól hallottam már kijött a Starcraft 2 első lemeze, igaz ez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Ha jól hallottam már kijött a Starcraft 2 első lemeze, igaz ez?Igen, már megjelent Július 26-án éjfélkor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 21. Kiprobáltam a Kane & Lynch 2 demoját és csak egy kérdésem van: ezt igy komolyan gondolták? A hangulat kedvéért kásásodik a kép, a fényforrásoknál ilyen csikok jelennek meg, nagy robbanásnál simán elmegy a kép és csak egy nagy sercegést hallani... olvasom, hogy mindez a hangulatot hivatott erősiteni. Marha jó. Az elözetesek jól néztek ki, de a játék egész egyszerüen borzalom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 22. A rosseb enné meg aki kitalálta a Fallout 3-at! Tegnapi telepítés után, este kilenckor nekiültem folytatni a délután elkezdett küldetést. Némi császkálás, ismerkedés, beszélgetés......mondom magamnak, ez a pár perc most egyelőre elég lesz, majd legközelebb folytatom. Aha. 00.15 volt mikor én így gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Kiprobáltam a Kane & Lynch 2 demoját és csak egy kérdésem van: ezt igy komolyan gondolták? A hangulat kedvéért kásásodik a kép, a fényforrásoknál ilyen csikok jelennek meg, nagy robbanásnál simán elmegy a kép és csak egy nagy sercegést hallani... olvasom, hogy mindez a hangulatot hivatott erősiteni. Marha jó. Az elözetesek jól néztek ki, de a játék egész egyszerüen borzalom. A Kane & Lynch első része is elég tré volt PC-re, bár akkor főleg az irányítással voltak gondok. Meg azzal a sok bogárral A rosseb enné meg aki kitalálta a Fallout 3-at! Tegnapi telepítés után, este kilenckor nekiültem folytatni a délután elkezdett küldetést. Némi császkálás, ismerkedés, beszélgetés......mondom magamnak, ez a pár perc most egyelőre elég lesz, majd legközelebb folytatom. Aha. 00.15 volt mikor én így gondoltam. Az ember lazán időutazhat azzal a játékkal a jövőbe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Az ember lazán időutazhat azzal a játékkal a jövőbe Na hallod, tényleg volt pislogás amikor kimaradt jó három óra az életemből. És ehhez még csak el sem raboltak a földönkívüliek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Na hallod, tényleg volt pislogás amikor kimaradt jó három óra az életemből. És ehhez még csak el sem raboltak a földönkívüliek Még, de ha a térkép megfelelő szegletében jársz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Uraim, csak óvatosan. Nem csak a Cola teheti tönkre a billentyűzetünket, hanem a logó nyelvről csöpögő nyál is. No akkor hagyj szóljon! http://cache-02.gawkerassets.com/assets/im...titled-2_01.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Hát nem randa ez a Miranda Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.