Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Én leadtam a szavazatomat. :)

Egyébként szép pályamunkák születtek, gratula! :)

Melyik műre szavaztál? Én Gyokáéra, mert szerintem az fejezi ki legjobban miről illetve kikről is szól a TCW. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Melyik műre szavaztál? Én Gyokáéra, mert szerintem az adja fejezi ki legjobban miről illetve kikről is szól a TCW. :)

Ez legyen az én titkom. :) Majd ha lesz végeredmény, elárulom. :)

Hozzászólás ideje:
Melyik műre szavaztál? Én Gyokáéra, mert szerintem az adja fejezi ki legjobban miről illetve kikről is szól a TCW. :)

Oh! Köszönöm a dicséretet! :) :) (Pedig egy technikai hibát szándékosan bent hagytam... :) )

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem Phobosnak azt az innen letöltött plakátot, amiről a kép elemeinek nagy részét szedtem. :)

Szerkesztve: - Gyoka Lamaro

Hozzászólás ideje:

Én is szavaztam, és Dzséjthez hasonlóan egy ragadott meg igazán attól függetlenül, hogy volt másik tetszetős is :)

Hozzászólás ideje:

elkészült a sith. Van egy kis gond. A kép elég sötét, ha scannnelem akkor alig látszik rajta valami, hogyan lehet állítani a kontrasztot?

Hozzászólás ideje:

Elvileg a szkenner programban van lehetőség állítani a kép fény- és kontraszt viszonyain. Amikor a próbabeolvasást elkészíti, és kijelölheted a kép széleit, ott kell lennie az egyéb beállításoknak is.

Ha netán ez nem járható út, a Windows képeditorja is jó hozzá (kijelölöd a beszkennelt képet, és nyomsz egy CTRL-E -t, majd az eszközsoron a nap formájú ikonra katt, vagy az "Image --> Ballance..." menüpontot válaszd). De elvileg bármely képszerkesztő program rendelkezik ilyen funkcióval (PhotoShop, Gimp, stb.)

Hozzászólás ideje:

Én is szavaztam és nem is rejtem véka alá...szerintem Rody műve lett a legkülönlegesebb. Remélem Simon Zoli is szavazott, elvégre ez az ő asztala. Másrészről meg kevés mű érkezett be, többre számítottam. Talán ha több oldalon ki lett volna téve. :D

"A képregény. net, ha nem is a főoldal de valamenyik fóruma....pölö a fanart kategória erre tökéletesen alkalmas hogy ilyen egyébként ötletes pályázatokat oda is belinkeljetek! A karakterrajzok határidejét ki lehetne tolni egy kis képregény.netes közbenjárással és akkor több pályaanyag közül lehetne válogatni...de alkalmas erre a halozsak.tlof.hu is, ahol nagyon kedves emberek működnek közre az oldal szerkesztésében így egy levél megeresztése esetén biztosan hírbe raknák a pályázatot."

Szerkesztve: - Zééé

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Megkérdezném a rajzpályázatra jelentkezőket (elsősorban Zééé-t és Orkit, de mindenki mást is, aki pályázni szeretne), hogy tudják-e tartani a 25-ei határidőt, vagy hosszabbítást kérnek?

Hozzászólás ideje:

én elkészültem, de a scannelléssel nem vagyok elégedett....................alig látszik valami belőle.............

Hozzászólás ideje:

Nem vagyok otthon a különböző szkennerprogramok működésében, de ha a többi egy kicsit is hasonló az enyémhez (HP), akkor a tényleges szkennelés előtt egy csomó dolgot lehet állítani (fényerő, kontraszt, színtelítettség, stb).

Ha ez neked nem áll rendelkezésre, megpróbálhatod fényképezéssel a bevitelt. Illetve van némi szűkös lehetőség a beszkennelt kép javítására is. (Ez utóbbiban esetleg tudok segíteni, mivel magához a rajzhoz nem kell hozzányúlni, csak a fent említett tulajdonságokon kell utólag állítani.)

Hozzászólás ideje:

Én nem tudom tartani a 25.-ei határidőt...nekem még kell vagy egy hónap.

Én rengeteget melózom és ezért alig van időm, a rajzom félkész.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Orki, eszembe jutott valami. Próbáltad már fényképezővel?

A határidő elvileg meghosszabbodott. Hogy mennyivel, azt még nem tudom, mivel nem sikerült beszélnem Dórival róla.

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.