Bence1997 Hozzászólás ideje: Kedd 15:11 Hozzászólás ideje: Kedd 15:11 Májusban újraindul a főszéria, Alex Segura fogja írni most az EP6 utáni történetet. A SW.com szerint a Jakkui csata után hőseinknek egy új rendet kell felállítaniuk, miközben kalózok és tolvajok próbálják meg betölteni a Birodalom után maradt űrt. Az első szám Május 7-én fog érkezni. Az első szám borítói és szinopszisa: EGY ÚJ, EPIKUS ÚJ KALAND KEZDŐDIK EL LUKE, LEIA ÉS HAN HÁRMASÁNAK A JEDI VISSZATÉR UTÁN! ALEX SEGURA, a New York Times bestseller szerzője elindítja a STAR WARS következő, merész korszakát! LUKE SKYWALKER-nek meg kell védenie az ÚJ KÖZTÁRSASÁGOT egy vérszomjas zsoldosbandától! HAN SOLO egy halálos alvilági rejtély után nyomoz - és megment egy meglepő szövetségest! LEIA ORGANA-nak meg kell küzdenie egy új szövetséggel, amely az Új Köztársaság céljaival áll szemben! 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Kedd 19:07 Hozzászólás ideje: Kedd 19:07 Hogy eltaláltam. Egy harmadik sima Star Wars onging. Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Kedd 19:51 Hozzászólás ideje: Kedd 19:51 Én eddig azt szerettem a Kánonban, hogy nem azt csinálták, mint az EU-ban, hogy mindig jött valami post-Jedi fenyegetés, amiket senki más nem tudott megoldani, elhárítani, csak és kizárólag a trió. Élveztem, hogy eddig nem erőltették bele őket minden egyes post-Jedi történetbe. Úgy látszik, ez eddig tartott. Nem tudom, hogy örülök-e ennek vagy sem. Őszintén szólva alapból is elegem van a Luke/Leia/Han trióból. Az első képregények bejelentése óta folyamatosan rajtuk a fókusz. És tökéletesen elvoltam azzal a tudattal, hogy Leia és Han a gyerekükkel foglalkozik ezen időszakban, míg Luke utazik a galaxisban a korábbi Jedik/Sithek tudását kutatva. A francnak kell most ezt is bonyolítani... 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Kedd 19:55 Hozzászólás ideje: Kedd 19:55 Ez nyilván még Ben születése előtt volt. Ez szerintem belefér. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Kedd 20:22 Hozzászólás ideje: Kedd 20:22 A leírás alapján nem látom mi baj lenne ezzel. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Kedd 20:36 Szerző Hozzászólás ideje: Kedd 20:36 40 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez nyilván még Ben születése előtt volt. Ez szerintem belefér. Az ongoing pont hogy Ben születése után játszódik már. A Jakkui csata után járunk. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Tegnap 12:56 Hozzászólás ideje: Tegnap 12:56 (szerkesztve) 16 hours ago, Bomarr said: A leírás alapján nem látom mi baj lenne ezzel. Nekem az, hogy attól félek, hogy a kánonban is az lesz mint a legendákban, hogy az ep6 utáni korszakban is szükségtelenül nagy szerepe lesz az eredeti trilógia főhőseinek, és mindig lesz majd egy galaktikus probléma, Új Köztársaságot fenyegető összeesküvés, hadúr, akivel csak ők szálnak szembe, és így túlhasználtak lesznek a karaktereik. Jobban örültem volna, ha csak egy Luke Skywalker ongoingot jelentenek be ehelyett a sorozat helyett, ami bemutatja, ahogy az erőhöz és a jedikhez kapcsolódó ereklyéket keresett Lor San Tekkával. Szerkesztve: Tegnap 12:57 - Iqvi 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Tegnap 12:59 Hozzászólás ideje: Tegnap 12:59 Ők a lázadás hősei, ráadásul Luke és Leia a Kiválasztott gyerekei, Han meg Leia társa/férje. Mitől olyan meglepő, hogyha felbukkan valami komolyabb probléma, akkor nem várják ki a partvonalon amig az megoldódik? A Legendákban nem az volt a baj, hogy a trió nem vonult iróasztal mögé vagy gyorsitva nem mentek nyugdíjba, hanem a rengeteg Erőhasználó ellenség, meg a túlírt konfliktusok voltak bénák. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Tegnap 14:39 Hozzászólás ideje: Tegnap 14:39 Igen, ebben igazad van, de az sem emberi, hogy minden egyes konfliktust ugyan annak a három embernek a vezérletével old meg az Új Köztársaság. Mint ha nem lennének rajtuk kívül kompetens emberek, holott vannak. Nekem nagyon tetszett az az emberi koncepció ami az ep6-ep7 közti korszakot jellemezte eddig a nagy trió szempontjából, hogy a Birodalom legyőzése után úgymond megpihentek. Egyelőre bizonytalan vagyok ezzel a sorozattal kapcsolatban. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Tegnap 16:44 Hozzászólás ideje: Tegnap 16:44 Azért nem csak ez a két véglet van, hogy nem csinálnak semmit meg mindent ők oldanak meg. Nyugodtan lehet pár kalandjuk még. Aztán úgyis tudjuk hogy valamennyire megfognak pihenni. Ezt láttuk is Luke esetén a Book of Boba Fettben. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Tegnap 17:48 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:48 Jakku után azért még egy átmeneti időszakban vagyunk, teljesen természetes, hogy az informális csatornák jobban érvényesülnek, s a trió kiemelt szerephez jut. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.