Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Lehet, hogy egy negatív tendencia első jeleit látjuk. Az Andornál eldől mi a helyzet: vagy ezen sorozatok iránt nem volt nagy érdeklődés, vagy mélyrehatóbb nézettségi problémáról van szó.

Erről jut eszembe, jöhetne már valami előzeteske :D

Nem tudom a Superbowl-ra foglalt-e reklám helyet a Disney. Jövő héten earnings call is lesz 5-én, vajon kiadják-e az előtt, hogy a befektetők lássák? :D

Hozzászólás ideje:

A Superbowl drága mulatság, általában a tv sorozatok inkább rövid előzeteseket szoktak mutogatni, bár (most utánanéztem) legutóbb a Falcon & the Winter Soldier fő előzetese debütált ezen az eseményen, mondjuk annak is 4 éve lassan és nem az első trailere volt a sorozatnak. Tavaly a Shogun kapott egy 40 másodperces reklámot, de addigra már szét volt promózva.

Igazából jó kérdés, hogy mennyit akar költeni a Disney. Lehet előbb leadják, de az is lehet, hogy még kivárnak vele.

Szerkesztve: - Bence1997

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Korainak érzem én még a teljes értékű előzetest....

Február eleje van, április vége azért még több mint 2 hónap. :P

De persze, ha esetleg jönne valami trailer féleség, azt szivesen várjuk!! :D 

Szerkesztve: - Cpt. Rex

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Legutóbbi 2 sorozatnál:

The Acolyte:

Első előzetes: március 19.

Második előzetes: május 4.

Premier: Június 4.

Skeleton Crew:

Első előzetes: augusztus 10.

Második előzetes: november 1.

Premier: december 3.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az is lehet, hogy a Disney+ stratégiát váltott. A két hét múlva érkező Daredevil is például csak egy trailert kapott, pedig az is egy népszerű karakternek a sorozata.

Hozzászólás ideje:

Itt gyűjtöttem össze az eddigi sorozatok (élőszereplős és animációs) előzeteseinek listáját. 61 (és fél) nap múlva premier. Tehát a Mandi 2. évada (45 nap) és a BOBF (58 nap) után ez a sorozat a 3. legrövidebb intervallumú marketing ügyileg.

Hozzászólás ideje:

Nem igen. A Lucasfilm a híreiket és főképp az előzeteseiket délután 4-kor vagy este 6-kor szokta kitenni (kivéve, ha előre bejelentik az előzetest). Más időpont csak akkor szokott lenni, ha van éppen valami rendezvény.

Hozzászólás ideje:

Nagyon tetszett az előzetes, eléggé akcióorientált volt ez a betekintés, de számomra az elős évadban is a legjobban a párbeszédek, meg a karakterek közötti interakciók voltak a legemlékezetesebbek (mondjuk Kino a börtönben, vagy Luthennek az a nagy monológja), így bízom benne, hogy abból is kapunk majd a második évadban is. Ben Mendelsohn pedig újfent lubickolni fog Krennic szerepében... már alig várom!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

k*rvajó!! Nekem a zene is tetszett, nem ismerem a számot, viszont figyeltem a dalszövegre, és arról szól, hogy most kezdődik a forradalom, ami abszolút illik a sorozathoz

Hozzászólás ideje:

Ez ütött. Nekem sincs a zenével sem bajom, szvsz a sorozat jellegéhez baromira illik. A trailer meg baromi jól van vágva, remekül harmonizál a muzsikával. Azért van benne pár meglepő momentum. A táncoló Mon Mothma, az új TIE (lassan már én sem tudom fejben tartani, hány TIE variáns létezik... :roll:). Kezd beindulni nálam is a hype.

Hozzászólás ideje:
38 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Baromi ütős, csak ez a szutyok, oda nem való zene ne lenne alatta. :angry: Asszem alákeverek valami első évados pörgősebb zenét.

Lol, én is épp ezt csinálom, teljesen egyetértek. A sorozatra remélhetőleg nem ez a zenei világ lesz jellemző, és akkor eléggé rendben lesz a látottak alapján.

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Odumin írta:

Lol, én is épp ezt csinálom, teljesen egyetértek. A sorozatra remélhetőleg nem ez a zenei világ lesz jellemző, és akkor eléggé rendben lesz a látottak alapján.

Valószínűleg a Skeleton Crew hasonló próbálkozásának sikerén felbuzdulva gondolták, hogy itt is bejön ez az SW idegen zene. A sorozatra viszont biztos visszatér a jól ismert zenei világ.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
16 perccel korábban, Dzséjt írta:

A táncoló Mon Mothma,

Leida esküvőjén lehetnek azok a jelenetsorok? Ugyanazon a helyszínen ott van Davo Sculdon is másik jelenetben

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Yoda József írta:

Leida esküvőjén lehetnek azok a jelenetsorok? Ugyanazon a helyszínen ott van Davo Sculdon is másik jelenetben

Szerintem is Leida esküvője. Ami még talán kihámozható, az a Gorman mészárlás és Mon szöktetése. 

Hozzászólás ideje:
36 perccel korábban, Dzséjt írta:

új TIE (lassan már én sem tudom fejben tartani, hány TIE variáns létezik... :roll:)

Lehet prototípus amit el kell pusztítani? 

Mothma mintha utolsó nagy bulijában venne részt, mielőtt lelép a lázadókkal.

SZERK: amúgy a saját zenéjével teljesen más dimenzióba kerül az előzetes. :yes: 

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
5 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

SZERK: amúgy a saját zenéjével teljesen más dimenzióba kerül az előzetes

Megosztod velünk is, amit alkottál? :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.