Yoda József Hozzászólás ideje: Január 30. Hozzászólás ideje: Január 30. 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Lehet, hogy egy negatív tendencia első jeleit látjuk. Az Andornál eldől mi a helyzet: vagy ezen sorozatok iránt nem volt nagy érdeklődés, vagy mélyrehatóbb nézettségi problémáról van szó. Erről jut eszembe, jöhetne már valami előzeteske Nem tudom a Superbowl-ra foglalt-e reklám helyet a Disney. Jövő héten earnings call is lesz 5-én, vajon kiadják-e az előtt, hogy a befektetők lássák? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 30. Hozzászólás ideje: Január 30. Asszem Bence tartja számon mikor szoktak jönni az első előzetesek, de én is minimum a Superbowl-on számítok rá! Annál nagyobb reklám nem kell. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Január 30. Hozzászólás ideje: Január 30. (szerkesztve) A Superbowl drága mulatság, általában a tv sorozatok inkább rövid előzeteseket szoktak mutogatni, bár (most utánanéztem) legutóbb a Falcon & the Winter Soldier fő előzetese debütált ezen az eseményen, mondjuk annak is 4 éve lassan és nem az első trailere volt a sorozatnak. Tavaly a Shogun kapott egy 40 másodperces reklámot, de addigra már szét volt promózva. Igazából jó kérdés, hogy mennyit akar költeni a Disney. Lehet előbb leadják, de az is lehet, hogy még kivárnak vele. Szerkesztve: Január 30. - Bence1997 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Február 8. Hozzászólás ideje: Február 8. (szerkesztve) Korainak érzem én még a teljes értékű előzetest.... Február eleje van, április vége azért még több mint 2 hónap. De persze, ha esetleg jönne valami trailer féleség, azt szivesen várjuk!! Szerkesztve: Február 8. - Cpt. Rex Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 8. Szerző Hozzászólás ideje: Február 8. Teaser trailerre gondoltam, az ilyen tájt szokott jönni. Kérdés, lesz-e Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Tegnap 12:48 Szerző Hozzászólás ideje: Tegnap 12:48 Nem nagyon akar jönni most már kezdek arra hajlani, hogy csak 1 trailer lesz, majd márciusban, talán a Daredevil premierje utáni héten Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 12:59 Hozzászólás ideje: Tegnap 12:59 Két hónap van a premierig. A többinél hogy voltak az előzetesek? Azokhoz lehet mérni. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Tegnap 13:06 Szerző Hozzászólás ideje: Tegnap 13:06 Legutóbbi 2 sorozatnál: The Acolyte: Első előzetes: március 19. Második előzetes: május 4. Premier: Június 4. Skeleton Crew: Első előzetes: augusztus 10. Második előzetes: november 1. Premier: december 3. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 13:18 Hozzászólás ideje: Tegnap 13:18 Akkor most már bármelyik nap esedékes. Főleg itt kellene megtolni a hype-ot, hisz ez egy elég elismert sorozat. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Tegnap 13:24 Szerző Hozzászólás ideje: Tegnap 13:24 Az is lehet, hogy a Disney+ stratégiát váltott. A két hét múlva érkező Daredevil is például csak egy trailert kapott, pedig az is egy népszerű karakternek a sorozata. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Tegnap 13:43 Hozzászólás ideje: Tegnap 13:43 Itt gyűjtöttem össze az eddigi sorozatok (élőszereplős és animációs) előzeteseinek listáját. 61 (és fél) nap múlva premier. Tehát a Mandi 2. évada (45 nap) és a BOBF (58 nap) után ez a sorozat a 3. legrövidebb intervallumú marketing ügyileg. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.