Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 9. Épp ez a probléma, ott nem írják. És épp ezért kérdeztem, mert ha egy óriás, intelligens imádkozó sáskáról van szó, akkor elméletileg tud repülni. Nem feltétlen, a méret meg a hasonlóság nem jelnti, hogy repülnie is tudni kell. Sőt, ha a wookie nem írja, akkor valószínűleg nem is tud (nem is láttam még olyan képet, amin repülve ábrázolnák őket). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 9. Egy kis előzetes... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 9. Húgi, Vader lengeti a palost? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Jó volt a legutóbbi írás, bár azt hiszem, én már elvesztettem a fonalat, hogy hány szál megy egymás mellett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. KisKósa nagyon elhallgatott. Talán most már az utolsó simításokat végzi a "regényén"(?) Húgi, tőled meg továbbra is várom Vadert az 501-esekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Hát, az "utolsó simitások" elég enyhe kifejezés. Pár dolgot átírtam, meg hasonlók. De még mindig a nevekkel vagyok elfoglalva, addig félbehagytam, amíg nincs meg az összes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Hát, az "utolsó simitások" elég enyhe kifejezés. Pár dolgot átírtam, meg hasonlók. De még mindig a nevekkel vagyok elfoglalva, addig félbehagytam, amíg nincs meg az összes. Hát szerintem elsőre nem kötelező egyszerre szerepeltetni az összeset. Én se írtam be azonnal az összes karaktert, hanem hagytam nekik időt. Az olvasónak úgyis időt kell hagyni, hogy megismerje őket, ha pedig nyomban "két tucatot" írsz be csak a fejét kapkodja. Nem is beszélve arról aki írja, mert még nekem is van, hogy vissza kell lapozni, hogy hogyan is jellemeztem őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Hát szerintem elsőre nem kötelező egyszerre szerepeltetni az összeset. Én se írtam be azonnal az összes karaktert, hanem hagytam nekik időt. Az olvasónak úgyis időt kell hagyni, hogy megismerje őket, ha pedig nyomban "két tucatot" írsz be csak a fejét kapkodja. Nem is beszélve arról aki írja, mert még nekem is van, hogy vissza kell lapozni, hogy hogyan is jellemeztem őket. Nem is lesz mind használva elsőre, csak elsőre még ki kell agyalnom őket. A Wookiee nevekkel vagyok a legnagyobb bajban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. KisKósa nagyon elhallgatott. Talán most már az utolsó simításokat végzi a "regényén"(?) Húgi, tőled meg továbbra is várom Vadert az 501-esekkel. Jó igyekszem, de most kicsit sűrű minden, ráadásul a kaki a nyakamig ér, ami nem baj, csak néha lötyögtetik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Oldie, kicsit megnöveltem a kölyök életkorát a történetben, de nem sokkal. Elvégre a Star Warsban a kölykök mindenütt ilyen zsenik. Lásd Anakin Skywalker, és Jaybo Hood. Ezek a kölykök alig tíz évesek, és már droidokat, járműveket raknak össze, szóval nem túlzás, ha valaki fiatalon megtanul egy-két dolgot a hajókról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Nézd, felőlem akár repulzoremelőt is hegeszthet a csattogó lepke alá, amíg normális sztori van köré írva nem izgat. Hugi, neked meg kitartást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Nézd, felőlem akár repulzoremelőt is hegeszthet a csattogó lepke alá, amíg normális sztori van köré írva nem izgat. Hugi, neked meg kitartást. Rendben, úgy lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. KisKósa ne aggódj már annyira, rakd be az írásod oszt' jó napot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. KisKósa ne aggódj már annyira, rakd be az írásod oszt' jó napot. Hát, csak tudod szeretek precíz munkát beadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Hát, csak tudod szeretek precíz munkát beadni. Dicséretes hozzáállás és ugye magának a topicnak a célja a kezdetektől a hobbiírók írói készségének fejlesztése, javítása. De a nevek miatt érzésem szerint picit túlaggódsz. De annak örülök, hogy ha formailag igen szép sztoriszál születne a tollad...izé....billentyűzetedből. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Dicséretes hozzáállás és ugye magának a topicnak a célja a kezdetektől a hobbiírók írói készségének fejlesztése, javítása. De a nevek miatt érzésem szerint picit túlaggódsz. De annak örülök, hogy ha formailag igen szép sztoriszál születne a tollad...izé....billentyűzetedből. Hát, nevek terén most már elmúlt az a bizonyos aggodalmam. Meg van az a jó pár, ami elég lesz ahhoz, hogy a prológus kész legyen, a többin majd ráérek gondolkodni ha odaértem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Most olvastam a másik totyikban a Deathtrooperes történetét! Oldi nincs deja vue-d? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Most olvastam a másik totyikban a Deathtrooperes történetét! Oldi nincs deja vue-d? Nem kommentálom, mert sok-sok csillagba kerülne. Be lehetne utalni oda azt aki imádja ezeket a zombis dolgokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. A hapan fronton vannak hadi tudósitok? Kell valami keret a sztorinak, most horrort irok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. A hapan fronton vannak hadi tudósitok? Kell valami keret a sztorinak, most horrort irok! Már gondoltam rá, hogy érdekes lenne egy ilyen híradós csoport, de nem tudom ez hogy festene SW háttérben. Mondjuk a Csillagközi Invázióban remekül működött. Horrot azért nem kéne, bár tudom, hogy csak cukkolsz vele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 22. Oldie jó lett az alkotás. A hapan részt egy haditudósitó szemszögéből irom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Remek, kell néha az újítás, én már várom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 23. Oldie jó lett az alkotás. A hapan részt egy haditudósitó szemszögéből irom. Köszi. Várom már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Skacok, helyzetjelentést kérek. Donát, mizu a folytatással? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Nekem most egy picit összetorlódtak a dolgok. Amint lesz energiám, megírom, a vázlat már megvan a folytatáshoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Remélem mielőbb rendeződni fognak a dolgaid. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Nekem most egy picit összetorlódtak a dolgok. Amint lesz energiám, megírom, a vázlat már megvan a folytatáshoz. Szintén! Bár a jövőhéten két zhm lesz, elméletileg tudok alkotni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Szintén! Bár a jövőhéten két zhm lesz, elméletileg tudok alkotni. Rendben, elfogadom a "kibúvást", de csak akkor ha ötösök lesznek a vizsgák. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. Még egy kérdést, a can-cellnek van magyar neve? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. És sajnos nem találtam semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.