Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Saga DVD és Blu-Ray kiadás

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
A korábbi EPIV-es összehasonlításhoz hasonlóan, az EPV-höz is kijött egy szép képes összefoglaló.

New Hope 1977-2004

The Empire Strikes Back 1980-2004

Hát igen, az ep5-nek talán még inkább jót tett a felújítás. A hothi csatából eltűntek a fehér maszatok, a járművek, élőlények, szörnyek ezerszer jobban (mit jobban, tökéletesen) illeszkednek a háttérbe, sokkal részletgazdagabbak is, Bespint meg egyszerűen királyi magasságokba emelték azok az ablakok.

Hozzászólás ideje:
Hát igen, az ep5-nek talán még inkább jót tett a felújítás. A hothi csatából eltűntek a fehér maszatok, a járművek, élőlények, szörnyek ezerszer jobban (mit jobban, tökéletesen) illeszkednek a háttérbe, sokkal részletgazdagabbak is, Bespint meg egyszerűen királyi magasságokba emelték azok az ablakok.

Akkor mégse kell annyit javítani már rajta....

Hozzászólás ideje:
Nagyon fura így látni a nyitószöveget, de nagyon klassz! Várom már... :lol:

Valóban klassz, tudtam hogy létezik, Episode IV kiírás nélküli változat, de ezelőtt sose láttam még. Ja és a képminőség is bőven jobb, mint amire számítottam egy extrától. Mindezek mellett ez a kiadás most nem megy át az én vásárlói szűrőmön. Mivel, lécci ne kövezzetek meg :) , de már régóta meg van a eredeti változat Laserdisc-es DVD-re átírt változata, menüvel, extrákkal, és nekem az eredeti változat csak egy érdekesség, nem olyan, h feltétlenül a polcomon a helye. Amit igazán várok az a 2007-es kiadás, ami szerintem a végleges változat lesz. Utána már csak a HD-s 3D verziót veszem meg :lol: . (Meg ha már 2008-ban kijönne egy újabb módosított változat, akkor azt is :D )

Hozzászólás ideje:
de már régóta meg van a eredeti változat Laserdisc-es DVD-re átírt változata, menüvel, extrákkal, és nekem az eredeti változat csak egy érdekesség, nem olyan, h feltétlenül a polcomon a helye.

Ha nekem meglenne Laserdiscen én se venném meg most újra :lol: Viszont a 2007-es DVD megvételében se vagyok biztos: egyáltalán a megjelenés és az infó az 'újabb foltozgatásról' csak T-Bone oldalán jelent meg pletykaként. Fene se tudja mi igaz ebből... én még kivárom a hivatalos bejelentést.

Hozzászólás ideje:

Eh... sajnos én már csak a jub-jubot meg a Han lődözést tudtam letölteni :clap:

A Han lő először témában még mindig jobban tetszik ez a verzió, viszont az SE és 2004-es DVD-ben sokkal jobb a vágás, és hangulatosabb, hogy látni a lézernyalábo(ka)t.

A jub jub viszont marha jó ezzel a számmal, kellemes nosztalgia érzés fogott el. Sebastian Shaw viszont most így visszanézve nagyon nem illik oda, pedig sosem volt vele bajom.

Hozzászólás ideje:
A Han lő először témában még mindig jobban tetszik ez a verzió, viszont az SE és 2004-es DVD-ben sokkal jobb a vágás,

Ebben a régi formájában borzalmas a vágás. Han fenyegetőzik, majd egy nagy füstfelhő, és nem is látni semmit. Ezért vannak annyira oda? :clap:

Hozzászólás ideje:

Én anno mikor először megláttam a "Han előbb lő" jelenetet, az ötlött fel bennem elsőre, hogy mennyivel menőbb igy a jelenet... az egész "prolémáról" csak a net bekötése után értesültem :lol:

Kicsit emlékeztet a Volt egyszer egy Vadnyugat fináléjára: a jó és a rossz fiú egyszerre tűzelnek de csak egyikük talál célt :clap:

Szerkesztve: - Bomarr

Hozzászólás ideje:
Én anno mikor először megláttam a "Han előbb lő" jelenetet, az ötlött fel bennem elsőre, hogy mennyivel menőbb igy a jelenet... az egész "prolémáról" csak a net bekötése után értesültem :D

Ez még mindig jobb mint, hogy én speciel az internet előtt észre, sem vettem ezt a változtatást, :clap: pedig '96 és '97 között rongyosra néztem az eredeti változatot, és ez a "Han Solo karakterét tönkretevő" :lol: változás sosem tűnt fel, lehet, mert azon voltam meglepődve, h az SE-ben Greedo nem magyarul beszél :P

Szerkesztve: - Brodie

Hozzászólás ideje:

Sajna a Han Solosat még mindig nem tudtam leszedni, sem a régi Uralkodót :lol: Még próbálkozom vele. Érdekes, hogy régen én sem figyeltem fel erre a Han Solos problémára :clap:

Hozzászólás ideje:
Az újabb változat nem változtat ezen. :clap:

A legújabb, 2004-es változat már valóban nem. Ott annyira egyszerre lőnek, hogy már nyugodtan lehet mondani, Solo bezony le akarta gyilkolni Greedot, csak hát Greedo is lőtt, csak ő elbaxta. Viszont az SE-ben az a két lövés közti egy másodperc untig elég, hogy az egész gyilkosságosdit önvédelemből leadott lövésnek tituláljuk, ami már nem ugyan az.

Hozzászólás ideje:
Pontosabban T-Bone híreit erősítette meg. :clap: Nagyon várom a jövő évet, főleg azt a szakaszt, amikor jönnek majd a képek, mint 2004-ben.

Me too!!! :lol:

Hozzászólás ideje:
No azért már az egyik legnevesebb filmoldal is megerősítette már... :rock:

http://www.thedigitalbits.com/rumormill.html#082406

Nem erősitette meg. Felrakták a pletyka rovatba... s felhivják a pletyka rovat bevezetőjében, hogy minden, amit itt leirnak, arról akár másnap kiderülhet hogy nem ugy lesz... kiváncsian várom a tényleges megerősitést!

Szerkesztve: - Bomarr

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nem erősitette meg. Felrakták a pletyka rovatba...

"Well, we've confirmed it: There IS a big, ultimate, 6-film Star Wars anniversary DVD box set planned for 2007. There will be more changes to the films, and there will be LOTS of new, never-before-seen special features..."

A pletykát erősítették meg, meg azért az is bíztató, hogy ez az oldal pletykálta el először, hogy készül a régi (most megjelenő) trilógia dvd kiadás is... :rock:

Viszont nem tudom, hogy ezt mikor akarják megjelentetni - elvileg májusban lenne az évforduló, az meg hamar itt van...

Hozzászólás ideje:

Igen, régebben az is meglett erősitve, hogy jön a DVD, amiben majd lesz Qui-Gon hologramm meg ilyenek... aztán nem volt benne ilyesmi. Ezért mondom, hogy én még hivatalos erősitésre várok. Az valoszinü, hogy jön új DVD, de a módositások mibenléte kérdéses, és ha lesz is lehet hogy csak szinkorrekciókról van szó, amikért én nem veszek újra SW DVD-ket...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.