reaper Hozzászólás ideje: Tegnap 16:07 Hozzászólás ideje: Tegnap 16:07 A következő Tales... minisorozat Tales of the Underworld címmel jön május 4-én! 7 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Tegnap 16:15 Hozzászólás ideje: Tegnap 16:15 A hír már önmagában feldobott, az előzetes meg szenzációs! 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Tegnap 16:24 Hozzászólás ideje: Tegnap 16:24 Hoppá! Ez vártalan bejelentés. Az alvilágot mindig öröm látni. Bár Bane-t egy kicsit túlhasznált karakternek tartom, a tény, hogy itt az előzetes alapján a TCW előtti életét ismerhetjük meg, felkeltette az érdeklődésemet. Ventress meg... Nos, körülötte még akad néhány kérdőjel, bár remélem, nem csak azért hozták vissza az élők sorába, hogy aztán egy rövid Tales... évadban gyorsan le is rendezzék a sorsát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 16:32 Hozzászólás ideje: Tegnap 16:32 Az előzetest nézve azon tűnődtem, hogy hova lehet még fokozni ezt az animációt? Szenzációsan néz ki! Személy szerint roppant érdekel mind Ventress sorsa, mind Bane múltja. Bevallom őszintén, az utóbbi jobban. Szóval meglepett a dolog, de kellemesen. Ráadásul egy hónap múlva jön is! 21 perccel korábban, Dzséjt írta: Nos, körülötte még akad néhány kérdőjel, bár remélem, nem csak azért hozták vissza az élők sorába, hogy aztán egy rövid Tales... évadban gyorsan le is rendezzék a sorsát. Nem szomorkodnék ha így lenne. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Tegnap 16:50 Hozzászólás ideje: Tegnap 16:50 Érdekes egy előzetes, a fiú, akit Ventess védelmez az inqvizítortól csak nem egy idősebb Petro a Youngling történetszálból? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 17:04 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:04 Hát....van fénykardja, és ráadásul kék. Az lehet a kérdés, hogy az Inkvizítor kiért jött: a srácért vagy Ventressért. Egyébként ki lehet az inkvi? Valami új arc? Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Tegnap 17:15 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:15 Én erről most hallok először, hogy egyáltalán lesz ilyen, de úgy látom másoknak is meglepetés volt. Erre a Bane szálra nem voltam felkészülve, de érdekes lesz látni, hogy ki is volt valójában és mi van a karaktere mögött. Eddig is működött annak, aminek kitalálták, de annyira nagyon nem ismerhettük meg. Ventress meg amióta visszatért a TBB-ben foglalkoztatja a fantáziámat. Az, hogy mennyire békülök meg a visszahozatalával nagyban befolyásolja, hogy mit kezdenek a karakterével. A TBB-hez nem túl sok mindent adott hozzá, itt jobban kibontakozhat, de korábban azt gondoltam, hogy ő egy hosszabb lélegzetű sorozatot is kaphat esetleg, de így is várom majd. Azért az elkövetkező időszakban eléggé el leszünk kényeztetve! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 17:20 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:20 3 perccel korábban, Wilde írta: Erre a Bane szálra nem voltam felkészülve, de érdekes lesz látni, hogy ki is volt valójában és mi van a karaktere mögött. A látottak alapján a klasszikus felállásra tippelnék, azaz valami nagy trauma érte fiatalabb korában amitől bekattant (took everyting from me). Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Tegnap 17:28 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:28 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A látottak alapján a klasszikus felállásra tippelnék, azaz valami nagy trauma érte fiatalabb korában amitől bekattant (took everyting from me). Ez mindenképpen egy új oldala lesz, mert korábban mindig olyan szituációkban láthattuk, ahol a kemény fejvadászként jelent meg, de érzelmeket nem nagyon mutatott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 17:31 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:31 Senki nem születik gonosznak, most legalább megtudjuk Bane hogy vált azzá. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:32 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:32 12 perccel korábban, Wilde írta: Én erről most hallok először, hogy egyáltalán lesz ilyen, de úgy látom másoknak is meglepetés volt. Én azt gondoltam, hogy ha idén jön is valamilyen Tales, akkor az a ROTS évfordulója alkalmából egy Tales of the Sith lesz. Hát tévedtem. Node ami késik nem múlik. 14 perccel korábban, Wilde írta: Ventress meg amióta visszatért a TBB-ben foglalkoztatja a fantáziámat. Az, hogy mennyire békülök meg a visszahozatalával nagyban befolyásolja, hogy mit kezdenek a karakterével. A TBB-hez nem túl sok mindent adott hozzá, itt jobban kibontakozhat, de korábban azt gondoltam, hogy ő egy hosszabb lélegzetű sorozatot is kaphat esetleg, de így is várom majd. Én még mindig úgy gondolom, hogy a következő hosszabb animációs sorozatban szerepelni fog Ventress (ha a Rejtett Ösvény mint pletyka igaz, akkor ennek az egésznek már évek óta meg is ágyazhattak, gondoljunk csak a Kenobi/Jedi: Survivor kettősre). 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 17:37 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:37 4 perccel korábban, Bence1997 írta: ha a Rejtett Ösvény mint pletyka igaz, Lehet, hogy itt már annak a szervezetnek dolgozik, ezért van mellette a fiatal Jedi. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Tegnap 17:42 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:42 45 perccel korábban, Bence1997 írta: akit Ventess védelmez az inqvizítortól csak nem egy idősebb Petro a Youngling történetszálból? Aligha, nem stimmel a bőr- és a szemszíne (Petrónak sötétebb bőre volt és rikítóan zöld szenme), a fizimiskája is más (Petrónak keskeny arca van, ennek a figurának kerekebb), 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:45 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:45 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Lehet, hogy itt már annak a szervezetnek dolgozik, ezért van mellette a fiatal Jedi. Nekem is ez a gyanúm. Érdekes lesz látni OT-beli rohamosztagosokat. A TCW fináléjának flashforward jelenetében láthattuk őket csak, azóta meg a TBB inkább a TK-osztagosokat részesítette előnyben, az eddigi Tales szériákban meg nem rémlik, hogy feltűntek volna. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 17:55 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:55 Nekem meg az nem tűnt fel, hogy ezek a klasszik rohamosztagosok. De ki lesz az inkvizítor? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Tegnap 18:01 Hozzászólás ideje: Tegnap 18:01 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: De ki lesz az inkvizítor? Újnak tűnik, nem rémlik ilyen inkvizítor. Marrok után egy újabb taggal bővül a társaság. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nekem meg az nem tűnt fel, hogy ezek a klasszik rohamosztagosok. Második megtekintéskor megállítottam néhol a videót. Ott esett le. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Tegnap 18:03 Hozzászólás ideje: Tegnap 18:03 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nekem meg az nem tűnt fel, hogy ezek a klasszik rohamosztagosok. De ki lesz az inkvizítor? Szerintem Jar Jar lesz xD 😅 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 18:07 Hozzászólás ideje: Tegnap 18:07 Szerencsétlen annyit emelgetik már, hogy egyszer tuti visszatér ő is. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Tegnap 18:11 Hozzászólás ideje: Tegnap 18:11 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerencsétlen annyit emelgetik már, hogy egyszer tuti visszatér ő is. Hát, nem könnyű a legendák élete.... xD Ő pedig hires arról, hogy legendásan hülye.... 🤣 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Hozzászólás ideje: 1 órával korábban 2025. 04. 02. - 19:45, Bence1997 írta: Nekem is ez a gyanúm. Arról lehet valamit tudni, hogy a Ventress-arc időben mikor fog játszódni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Hozzászólás ideje: 1 órával korábban A Bad Batch után. Egyelőre ennyi biztos. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Hozzászólás ideje: 1 órával korábban (szerkesztve) 25 perccel korábban, Wilde írta: Arról lehet valamit tudni, hogy a Ventress-arc időben mikor fog játszódni? Ahogy Ody mondja, a Bad Batch után vagyunk. A Ventressről szóló történeteket amúgy be is lehet kategorizálni: 1. A bujdosó padawan rohamosztagosokkal, inkvizítorral és bűnözőkkel fűszerezve 2. Betörés/szabotálás(?) egy Birodalmi Csillagrombolókat építő bázison(?), amibe C-21 Highsinger és Latts Razzi (a TCW Bounty címú epizódjából) vagy besegítenek vagy ellenlábasok lesznek Ventressnek, mindkettőt látni a poszteren. És a droidot az előzetes végefelé látni, amikor a Laat/i löveghajót lelövik. 3. Ez csak egy tipp a részemről, de a poszter jobb felső sarkában éjnővéreket látni. Talán a 3. történetnek ehhez lesz köze. De lehet, hogy nem. Ez lehet a BB előtt játszódik majd, ha esetleg a feltámadását ismerjük meg. Szerkesztve: 1 órával korábban - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Hozzászólás ideje: 1 órával korábban 4 perccel korábban, Bence1997 írta: lehet a BB előtt játszódik majd, ha esetleg a feltámadását ismerjük meg. Szerintem megtudjuk hogyan mentette meg Quinlan. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.