Hozzászólás ideje: Csütörtök 13:593 napja Oké, majdnem írtam egy havernak, hogy vasárnap 14 kor fent lesz, aztán rájöttem, hogy becsaptam magam. Köszi Szerkesztve: Csütörtök 13:593 napja - csoli1138
Hozzászólás ideje: Csütörtök 17:503 napja Szerző Sam Witwert a TheDirectnek tett interjújában kérdezték arról, hogy mikor is számíthatunk a folytatásra, amire a színész azt felelte, hogy tudja, mikor is fog érkezni a következő évad (de nem mondhatja el) és a rajongóknak nem kell sokáig várniuk rá. Már egy jó ideje dolgoznak a 2. évadon.Ha tippelnem kéne, akkor azt mondom, hogy még a Celebration előtt kiadják jövőre a 2. évadot. Szerkesztve: Csütörtök 17:513 napja - Bence1997
Hozzászólás ideje: Péntek 17:022 napja 23 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Sam Witwert a TheDirectnek tett interjújában kérdezték arról, hogy mikor is számíthatunk a folytatásra, amire a színész azt felelte, hogy tudja, mikor is fog érkezni a következő évad (de nem mondhatja el) és a rajongóknak nem kell sokáig várniuk rá. Már egy jó ideje dolgoznak a 2. évadon.Ha tippelnem kéne, akkor azt mondom, hogy még a Celebration előtt kiadják jövőre a 2. évadot.Bíztató, hogy így állnak hozzá a sorozathoz. Az első évad minősége alapján pedig teljes mértékben érthető is ez az optimizmusuk. Végre újra van egy céltudatos, nem filler epizódokkal tűzdelt animációs Star Wars sorozat a Lázadók óta. Személy szerint én nagyon sajnálom, hogy sem az Ellenállás, sem pedig a The Bad Batch nem lettek ilyenek.
Hozzászólás ideje: Péntek 17:102 napja A Rebels tele volt fillerrel. Főleg az első és a második évad.
Hozzászólás ideje: Péntek 17:122 napja 10 perccel korábban, Iqvi írta:Végre újra van egy céltudatos, nem filler epizódokkal tűzdelt animációs Star Wars sorozat a Lázadók óta.Mert a Rebels-ben aztán tényleg nem voltak filler epizódok. Az jó, ha megszépül a múlt, de azért megvakulni nem kell attól a szépségtől. Bár a mai napig nem bírom felérni ésszel, miért baj, ha akadnak világ- vagy karakterépítő "filler" epizódok is, amik hozzátesznek a nagy egészhez. Nem a feszes tempó, ahol lélegezni sincs idő, a sorozatok csúcsa. Sőt valahol épp ártalmas, mert közben nem marad idő másra. Például ennél a sorozatnál, annak hála, hogy ennyire a sztorira koncentrálnak, a Janixról nagyjából semmit sem tudunk, azon kívül, hogy van egy rendőrsége és élnek rajta bűnözők. Még azt is "behind the scene" anyagokból kellett megtudnunk, hogy a város egy kráterben fekszik, és ez valójában egy dzsungelbolygó. Szerkesztve: Péntek 17:132 napja - Dzséjt
Hozzászólás ideje: Péntek 18:462 napja Szerző A fináléra várván ingyen meglehet tekinteni az első epizódot.
Hozzászólás ideje: 14 órával korábban14 órája 2026. 05. 01. - 19:12, Dzséjt írta:Bár a mai napig nem bírom felérni ésszel, miért baj, ha akadnak világ- vagy karakterépítő "filler" epizódok is, amik hozzátesznek a nagy egészhez.Az előttem is rejtély, miért szitokszó a "filler" kifejezés. Bár egy gyengébb töltelékrész valóban képes megtörni a lendületet és időhúzásnak tűnhet, a jól megírt mellékszálaknak kulcsfontosságú szerepük van: tágítják a világot, árnyalják a karaktereket, és szükséges érzelmi lélegzetvételhez juttatják a nézőt. Én kimondottan szeretem a jó fillereket. Szerintem a Rebels és a The Bad Batch is mesterien egyensúlyozott a fő- és mellékszálak adagolásával. Míg a Shadow Lord pont a lényegre törő, sötét tónusával bizonyítja profizmusát. A Star Wars egyre bővülő univerzumában szerintem pont ez a diverzitás a legizgalmasabb: a változatos stílusok ellenére a történetmesélés színvonala javarészt konzisztensen magas marad.
Hozzászólás ideje: 14 órával korábban14 órája Főleg ha abban a fillerben olyasmi tűnik fel, ami később fontos lesz. Lásd. purgillek.
Hozzászólás ideje: 13 órával korábban13 órája Szerző Új-Zélandon már elérhetőek a részek. A 10. epizód címnélküliként szerepel.
Hozzászólás ideje: 5 órával korábban5 órája Alig várom, hogy holnap megbeszélhessem veled a részt, de addig, kampánycsend!
Hozzászólás ideje: 5 órával korábban5 órája @Ody Mandrell Nem Disney+-on, nyilván. Egy ideje már nincs előfizetésem.
Hozzászólás ideje: 4 órával korábban4 órája Szerző Feltűnt bizony és Julia királynővel az oldalán, felhasználva a Dagoyan Rend tagjait kiszipolyozták hőseink lelkét, aztán Windu is feltűnt hogy kinyírja a gungant, de végül újfent egy felvillanással teli zuhanást ér el. Nade a finálét már éjfélkor a Disney+-on tekintem meg. Azt úgy kell! Szerkesztve: 4 órával korábban4 órája - Bence1997
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Szerző Ahogy vége lett a finálénak:Erre aludnom kell gyerekek...
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.