MissKarrde Hozzászólás ideje: Kedd 16:24 Hozzászólás ideje: Kedd 16:24 Ez a felhasználó elismerésben részesült! MissKarrde új rangot szerzett 'Arany fokozatú támogató' Köszi a foglalást Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: Péntek 08:48 Hozzászólás ideje: Péntek 08:48 Ne haragudjatok, mégse tudok menni mert párom beteg lett és elég ramatyul van; inkább vele maradnék biztos ami biztos. 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 06:57 Szerző Hozzászólás ideje: Tegnap 06:57 Fantasztikus volt a találkozó, azt hiszem kellőképpen sikerült megünnepelni a fórum 20 éves fennállását. Szerintem a résztvevők is egyetértenek ebben. 4 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Tegnap 07:46 Hozzászólás ideje: Tegnap 07:46 Nagyon jól éreztem magam a találkozón. Jókat beszélhgettünk, ittunk. Amiért meg külön köszönet hogy átjötettek velem a Paulanerbe. Szervezhetünk még ilyeneket, hátha akkor többen is el tudnak jönni. 3 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Tegnap 08:23 Hozzászólás ideje: Tegnap 08:23 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Fantasztikus volt a találkozó, azt hiszem kellőképpen sikerült megünnepelni a fórum 20 éves fennállását. Szerintem a résztvevők is egyetértenek ebben. Egyetértek, remek tali volt! Ugyan volt bennem egy gondolat, hogy valamikor átmegyek a Pride-ra, de aztán látva, ott mennyien vannak nélkülem is, ezt az gondolatot elhessegettem, és nem bántam meg. Pride sincs gyakran, 20 éves fórumtalálkozó viszont még ritkábban van. 26 perccel korábban, Frenkie írta: Szervezhetünk még ilyeneket, hátha akkor többen is el tudnak jönni. Így van! Külön öröm, hogy @Nute Gunray és @Wilde, Ti is ott voltatok velünk. Nekem nagyon sokat ad egy ilyen személyes találkozó, akár Star Wars témában beszélgetünk, akár az élet más dolgairól. Olyan jó megtapasztalni, hogy ugyan különbözőek vagyok sok szempontból, nemünk, korunk, élethelyzetünk stb. szempontjából, de mégis nagyon sok közös gondolatunk van, és nem csak a Star Wars szeretete, hanem az egyetértés egyéb fontos dolgokban is összeköt minket. Ez az az élmény, amit minden személyes tali megad. Ez kicsit olyan, mint a mi Pride-unk, csak hogy aktuális legyek, dacolva az olyan előítéletekkel, hogy a SW rajongók mind kockák, geek-ek, más örömük sincs az életben, az élteti öket, hogy beöltözhetnek Csubakkának (nem vicc, amikor én először mentem ilyen talira, a tesóm ezt kérdezte: "A többiek be voltak öltözve rohamosztagosnak és Csubbakának? ), és hasonlók. Szóval egyetértek, legyenek még ilyen találkozók! 5 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 7 órával korábban Hozzászólás ideje: 7 órával korábban Csatlakozom az előzőekhez, nagyon jól éreztem magam. 3 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 5 órával korábban Hozzászólás ideje: 5 órával korábban Tényleg szuper volt 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.