Derb Hozzászólás ideje: 2005. Október 9. Hozzászólás ideje: 2005. Október 9. Handmaiden(s) az udvarhölgyeket jelenti angolul. Tényleg.Köszi. Apropó a klubnapon felvett illetve a Milenárison felvett videót megtaláltad? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 9. Hozzászólás ideje: 2005. Október 9. Sajnos nem tudtam megnézni, mert a kamera tegnap elkezdett bedögleni, ma reggelre meg be is döglött Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2005. Október 9. Hozzászólás ideje: 2005. Október 9. Sajnos nem tudtam megnézni, mert a kamera tegnap elkezdett bedögleni, ma reggelre meg be is döglött Mért a régi kaziket bekell rakni a gébbe és úgy lehet csak megnézni? Lehet,hogy én voltam?Bocsánat nem akartam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 9. Hozzászólás ideje: 2005. Október 9. OFF Láttad mekkora a kamera? No, annál kisebb kazi van benne, amit max másik kamerán tudok lejátszani. Be meg még nem digiztem és rendes VHS-re se vettem át. És nyugodj meg, nem te voltál, már hetekkel ezelőtt produkált néhány furcsaságot, de eddig azt a kazi hibájának tudtam be... ma rá kellett döbbennem a rideg valóságra. ON Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2005. Október 9. Hozzászólás ideje: 2005. Október 9. OFFLáttad mekkora a kamera? No, annál kisebb kazi van benne, amit max másik kamerán tudok lejátszani. Be meg még nem digiztem és rendes VHS-re se vettem át. És nyugodj meg, nem te voltál, már hetekkel ezelőtt produkált néhány furcsaságot, de eddig azt a kazi hibájának tudtam be... ma rá kellett döbbennem a rideg valóságra. ON Off De mér másik kamerán mikor berakod oljan kazetta tokba amibe belehet rakni a kamera kaziját és úgy a videóba.Nektek olyan nincs vagy belese férne mert kissebb a kazi? On Bocs ez én voltam csak közben kijelentkesztem. Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Nem gondoltam semmilyenre, hogy milyen legyen az Anakin-Obi-s videó, az amúgy is a készítő dolga. Én csak eldöntöm, hogy tetszik-e? Lenci, mi lesz a következő kreálmányod? Derb, szívesen megnézem a te változatodat is, ha küldesz egy linket, ahonnan letölthetem. :wink: Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Nem gondoltam semmilyenre, hogy milyen legyen az Anakin-Obi-s videó, az amúgy is a készítő dolga. Én csak eldöntöm, hogy tetszik-e? Lenci, mi lesz a következő kreálmányod? Derb, szívesen megnézem a te változatodat is, ha küldesz egy linket, ahonnan letölthetem. :wink: ha felmész Dzséjt oldalára a G-portalra akkor ott találsz egy linket fenn hogy rajongó.Ez Atw-s oldal.Ott van a nevem alatt a klipjeim és aűz utolsó a Mortálos de ha inkább a Anakin Vaderré válásíy érdekel akkor meny fel az oldalamra ott van a link.Ha nem jó akkor felrakom megint és meg adom a címet. Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. Október 16. Hozzászólás ideje: 2005. Október 16. Derb, nem találom az oldaladon... Lenci, készül most valami ebben a nagy hallgatásban? Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2005. Október 16. Hozzászólás ideje: 2005. Október 16. Derb, nem találom az oldaladon... Lenci, készül most valami ebben a nagy hallgatásban? Meny Dzséjt nevén lévő linkre.Onnan a Rajongóra (ez ATW-s oldal.És görgess lefelé.Ott lesznek a nevem alatt. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 16. Derb, nem találom az oldaladon... Lenci, készül most valami ebben a nagy hallgatásban? Nem bírtam ki, hogy ne Yodáról csináljak még 1-et, a Duel of the Fates-ra természetesen. Egy pár napot valóban kihagytam, de ma belehúztam, max holnapig meg lesz.... Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 16. El is készült, de sajnos több apró hibát véltem felfedezni benne, kénytelen leszek kijavítani őket.... Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 17. Újabb Yoda You can click on the following link to download: http://www.megaupload.com/?d=WR9L33KQ Válasz
Vendég Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Jó lett ez a Yodás videó! Szerintem jobb is lett, mint az előbbi. Mi lesz a következő? Ani-Obi? Derb, megtaláltam a videóidat azon az ATW-s oldalon, de azok közt nem volt Anakin-Obi-s párbaj videó. A te saját oldaladon meg nem találtam meg... Válasz
Vendég Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Jó lett ez a Yodás videó! Szerintem jobb is lett, mint az előbbi. Mi lesz a következő? Ani-Obi? Derb, megtaláltam a videóidat azon az ATW-s oldalon, de azok közt nem volt Anakin-Obi-s párbaj videó. A te saját oldaladon meg nem találtam meg... Azért mert nekem a saját oldalamon nincs.Az G-portalos oldal és nem lehet felrakni videót.De az ATW-s oldalon ott van az Obi-Ani videó az utolsó a Mortálos az. Derb voltam csak elfelejtettem bejelentkezni. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Jó lett ez a Yodás videó! Szerintem jobb is lett, mint az előbbi. Mi lesz a következő? Ani-Obi? Derb, megtaláltam a videóidat azon az ATW-s oldalon, de azok közt nem volt Anakin-Obi-s párbaj videó. A te saját oldaladon meg nem találtam meg... Nem tudok elszakadni a kedvenceimtől, bár mostanság kevesebb az időm, azért a videókészítést nem hanyagolom. A következő megint Őfenségéről fog szólni, "I am teh Senate" c. ep3-as zenére és igyexem sok olyan jelenetet felhasználni, ami az előző Palpisból kimaradt.... még csak a felénél járok... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Jó lett ez a Yodás videó! Szerintem jobb is lett, mint az előbbi. Mi lesz a következő? Ani-Obi? Derb, megtaláltam a videóidat azon az ATW-s oldalon, de azok közt nem volt Anakin-Obi-s párbaj videó. A te saját oldaladon meg nem találtam meg... Nem tudok elszakadni a kedvenceimtől, bár mostanság kevesebb az időm, azért a videókészítést nem hanyagolom. A következő megint Őfenségéről fog szólni, "I am teh Senate" c. ep3-as zenére és igyexem sok olyan jelenetet felhasználni, ami az előző Palpisból kimaradt.... még csak a felénél járok... A Nixonos I am the Senate, vagy a Battle Of THe Heroes? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Nem tudok elszakadni a kedvenceimtől Rá is fér a vígasztalás miután kudarcot vallott palpi ellen. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Nem tudok elszakadni a kedvenceimtől Rá is fér a vígasztalás miután kudarcot vallott palpi ellen. Pont Palpiról csinálom..Hmm...aki kudarcot vallott Palpi ellen? Ez érdekes...Nézd meg a filmet mégegszer Ody! Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Jó lett ez a Yodás videó! Szerintem jobb is lett, mint az előbbi. Mi lesz a következő? Ani-Obi? Derb, megtaláltam a videóidat azon az ATW-s oldalon, de azok közt nem volt Anakin-Obi-s párbaj videó. A te saját oldaladon meg nem találtam meg... Nem tudok elszakadni a kedvenceimtől, bár mostanság kevesebb az időm, azért a videókészítést nem hanyagolom. A következő megint Őfenségéről fog szólni, "I am teh Senate" c. ep3-as zenére és igyexem sok olyan jelenetet felhasználni, ami az előző Palpisból kimaradt.... még csak a felénél járok... A Nixonos I am the Senate, vagy a Battle Of THe Heroes? Az utóbbi.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Nézd meg a filmet mégegszer Ody! Már 31-szer láttam, és eddig még mindig ugyanarra az állspontra jutott Yoda a film végén. :lol: Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Nézd meg a filmet mégegszer Ody! Már 31-szer láttam, és eddig még mindig ugyanarra az állspontra jutott Yoda a film végén. :lol: Ez eddig oké, de alább senki sem beszélt Yodáról, mert Palpiról készül az új darab... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Ez eddig oké, de alább senki sem beszélt Yodáról, mert Palpiról készül az új darab... Nekem az is túl nagy. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Ez eddig oké, de alább senki sem beszélt Yodáról, mert Palpiról készül az új darab... Nekem az is túl nagy. Ha jó leszel kapsz még dvd-t... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Ha jó leszel kapsz még dvd-t... Yoda szarrá verte Sidioust. Amúgy THX! Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. You welcome... Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. Október 21. Hozzászólás ideje: 2005. Október 21. Ha jó leszel kapsz még dvd-t... Yoda szarrá verte Sidioust. Amúgy THX! Yoda képtelen volt legyőzni Sidioust és mivel ő támadta meg a Császárt, ezért lett ő a vesztes és így Sidious a győztes. :39: Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 21. Hozzászólás ideje: 2005. Október 21. Érdekes gondolat, sőt!! Zseniális!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 21. Hozzászólás ideje: 2005. Október 21. Yoda képtelen volt legyőzni Sidioust és mivel ő támadta meg a Császárt, ezért lett ő a vesztes és így Sidious a győztes. :39: Én ezt jól tudom. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 22. Szerintem Yodáról is fog még készülni klip....ahogy ismerem magamat. Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. Október 22. Hozzászólás ideje: 2005. Október 22. Szerintem Yodáról is fog még készülni klip....ahogy ismerem magamat. Én leginkább egy olyat várok, mint amikor a 'Confrontation with Count Dooku anf Finale' c. számra vágtál össze jeleneteket! Habár most lehetne egy Ani-Obis verzió. Ezalatt nem a párbajt értem elsősorban, hanem a kapcsolatukat összevágni. Derb, láttam a Mortalos videódat és ezért jutott eszembe, hogy talán így értetted. Amúgy nem tartom szerencsésnek felgyorsítani a jeleneteket és a zenét se fogadom el, ha nem SW. (de ez már az én konzervativ gondolkodásomból fakad) Egyébként máig szeretem a MK-t, de így nem tetszik. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.